[Evren Yılmaz] ve üyeliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat bey,ben bahsi geçen arkadaşı tanımadığımı söylemiştim. yalnız buradaki arkadaşların çoğunun (başlığı açıp haksızlığa uğraşım diyen arkadaş hariç) evren yılmaz'ın neden atıldığını öğrenmek istediğini gördüm. ne hakla atarsınız dan ziyade ne sebeple attınız sorusu vardı yani ... yoksa benim gibi 15 günlük üyenin bile bildiği, forum kurallarını, diğer arkadaşlarda biliyordur... sizinle benimde kısa süreli bir tartışmam oldu. en azından bireysel atışmalardan birilerini atmadığınızı biliyorum...
 
Öncelikle ben kendi adıma konuşacak olursam, sana keyfi veya kişisel sorunların yüzünden ceza veriyosun demedim açıklama olmadığı için insanlar haklı olarak böyle düşünüyor dedim şovenizm yaptığım falan yok zaten öyle bir şeye ihtiyacım da yok ve hala da Evrenin üyeliği neden silindi anlamış değilim,.

İkincisi verdiğiniz linkte cezai yaptırımlar diye bi bölüm var ve orada bir insanın üyeliği hangi sebepten dolayı silinir yazmıyor. Bu güne kadar siz de dahil olmak üzere bütün yöneticiler cezaların neden verildiğini duyuru panosuna yazdı. Ha siz hiç yazmamaış olasanız bizde deriz Murat Bey verdiği cezaları yazmıyor bizde merak ettik bi soralım deriz ama bu zamana kadar hep yazmışsınız verdiğiniz cezaları, biz de doğal olarak bunu da yazmanızı bekledik. Belki başka forumlarda bu kadar açıklma zor buluruz haklısınız ama ben bu forumda 2 senedir bu işlerin böyle yürüdüğünü gördüm şimdide böyle birşey beklemem pek abes değil zannımca.

Birde şu durum var Duyuru panosuna yönetici arkadaşlar Ceza alanları bu güne kadar kendi iyi niyetlerinden yazdı yoksa böyle bi uygulamamız yok diyosanız onu da bilelim ki biz de böyle bi durumda özel mesaj atıp bilgi isteyelim.

Son olarak hiç bişey değilse İnsanları uyarmak için bakın şunu şunu yaparsanız üyeliğiniz silinir demek için bile yazılırdı bu cezanın neden verildiği bu da benim şahsi düşüncem.
 
Aslında dün gece ki yazımdan anlaşılacağı üzere açıklama yapmayı düşünmüyordum ama Şamilin yazısı ve Barışın özel mesajındaki samimiyetine inancımdan dolayı bir açıklama yapayım herkese ki kafalarda soru işareti kalmasın madem.

Öncelikle şunu belirteyim verilen süreli cezaları duyuruyoruz.(Ki takip edilebilsin) Kapatılan hesapları duyurmak tercih meselesi. Bugüne kadar çok hesap kapatıldı. Ama tanınmayanlar ya da belli kişiler olduğu için merak bile edilmedi geçti gitti.

Konuya dönersek Evren Yılmaz konuyla ilgili ilk başlığı kapatıldıktan sonra üstüste başka başlıklar açmaya devam etti. Her seferinde uslubünü değiştirerek. Gerekli açıklamaları fazlasıyla yaparak kendisini de uyardık.
En son olarak forum yönetimine ve foruma karşı yaptığı nitelendirmeler nedeniyle hesabının kapatılması uygun görülmüştür.

Özellikle üyeliği silinmemiş, pasifize edilmiştir. Bunu da belirtmekte fayda var herhangi bir iletişim çabası da olmamıştır bu süreçte.

Forum kapatıldıktan sonra yapılan, yapılmaya çalışanların farkındasınızdır sanırım. Ben çok fazla süre bulamasamda takip etmeye çalışıyorum. Bu süreçte özellikle forum ve kullanıcılar hakkında söylenen ithamlar ve karalamalara izin verme lüksümüz bulunmamaktadır. Kurallar ve söylenenler son derece açıktır.

Gsbasket.org forumunu ya da bu kuralları beğenmemek kişisel tercihtir, ama kurallara uymak üyelik zorunluluğudur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst