Fenerbahçe - Galatasaray | 2013-14 EuroLeague Şampiyonu Galatasaray

'Biz zor günlerin adamıyız bunu her zaman bi kenara yazın.' Bülent KORKMAZ

'Kazanacaksınız, kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaksınız ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep şampiyonsunuz ve öyle kalacaksınız.' Fatih TERİM

Bu maça dair söylenecek o kadar çok şey var ki; ama duygularımı ifade etmekte bu kadar zorlandığım bir dönem hiç olmamıştı.

Aşık olduğumda bile...

Bu başarının ne anlama geldiğini sadece ve sadece kadın basketbolunu ve takımımızı yakından takip edenler anlayabilir; diğerleri için bir tweetten fazlası değildir.

Ben şahsen böyle bir takımı desteklediğim için, Ekrem MEMNUN'un inandığı davasında yanında olmaya çalıştığım için gururluyken bize Euroleague finali izletme başarısını gösteren takım ne kadar teşekkür etsek az kalır.

Sahada her topa atlıyoruz; her şuta el uzatıyoruz; savunuyoruz; savaşıyoruz: bir takım sahada ne yapması gerekiyorsa hepsini yapıyoruz!

Yarın da bu prensiplerden taviz vermeyeceğimizi adımız gibi biliyoruz.

Netice ne olursa olsun hepinizle gurur duyuyoruz!

'We are fighting for everything!' Ekrem MEMNUN
 
Ekrem Hoca ve takımın başarısıyla gurur duyduğumuz kadar yönetimin ilgisizliğiyle de acayip utanç duyuyoruz. Aslında bu özel güne ve maça olumsuz düşünceleri karıştırmak istemiyorum ama zorluyorlar. Yine de güzel düşünmek ve güzel düşünerek kupaya uzanmak adına yönetimi bir kenara bırakıyorum ve takımımıza sonsuz başarılar diliyorum.

Dualarımız sizinle kızlar, başaracaksınız!
 
Sancho bugün takım idmanı öncesi kendini denedi, şut attı. Sıkıntısı var, oynayacağını düşünüyorum ama ne kadar randımanlı olabilecek göreceğiz.
 
O kupa yarın kaptanın ellerinde kalkarken bir tane yöneticiyi bile o karede görmeye tahammülüm yok, hiçbirinin bu başarıya dair söz söylemeye ve sahiplenmeye hakkı yok!

Bugün takım idman yaparken yanlatında Önder abi ve Tanju vardı; ya rakip takımın idmanında kim vardı? Başkanları.
 
ilk günde demiştim bu takımın yenemeyeceği takım yok diye, Ummc maçında bunu kanıtladılar, bugün kupa bizim olacak bundan eminim, Ekrem hoca ve takıma güvenim sonsuz, sahada maçın son saniyesine kadar savaşacak ve kazanacak, hep dediğim gibi, savaşın ve kazanın kızlar...
 
Takımımıza, hocamıza güveniyorum ve inşallah bugün hak ettiğimiz şampiyonluğu alacağız. Şans yanımızda olsun, Allah yardımcımız olsun.
 
Bu başlığın açıldığı günleri de gördük bu forum da. İnşallah bugün saat 18.00 sularında da EL Women 2013-2014 ŞAMPİYONU GALATASARAY Odea Bank başlığını da görürüz.
 
Öncelikle bu forum benim için çok değerlidir. İçeriğiyle, bana kattıklariyla, tanıştığım değerli insanlarla, benimle tanışmasalarda yorumlarından bazen maclarda görmüşlüğümden benim az çok tanıdığım degerli insanlarıyla... diye giden sebeplerden değerlidir bu forum. Uzun bir süredir foruma giremiyordum. Fakat bu anlamı yoğun maç öncesi bir mesaj bırakma, duygu ve hislerimi anlatma zorunluluğu hissederek aylar sonra ilk mesajımı atıyorum.

Sarayın Sultanları; Benim kadın basketboluna dair sınırlı bir ilgim ve bilgim vardı ama burası bunu çok arttırdı, şubedeki dinamikleri, takımın parçası olan kişilerin karakterini burada öğrendim. Bu takımın Avrupa 3. lüğü Türkiye ligi dominasyanu mevcutken ne hallere düşürüldüğünü öğrendim. Ekrem Memnun'un kadın basketbolundaki değerini burada öğrendim...

Ve bu sezon başı bütçe düşürülürken yönetim bir nevi kadın basketbolundan elini çekerken Başta Ekrem Memnun'la, Işıl Alben'le ve sonra bu takım ile ilgili bildiklerim, öğrendiklerimle içimde bir inanç vardı. Cumhurbaşkanlığı kupasını kaybettiğimizde inancımdan bir gram eksilme olmadı. Ve mantıklı bir gerekçeye dayanmayan bu inancımın boşuna olmadığını anladım. Bizim bütçemiz düşürülürken rakibimizin Euroleague şampiyonluğu için kurulan kadrosuna karşı önce alışık olduğumuz fakat anlamlı bir Türkiye Kupası geldi, sonra lig liderliği ve şimdi de o rakibe karşı Euroleague finalindeyiz. Bu final sadece bir maç değil bu final şubeye hem içeriden hem dışarıdan yıllardır yapılanlara karşı bir hesap günü bir mesaj günü. Ve bugün inanıyorum ki o kupa Sarayın Sultanları'nın elinde kalkacak! Mesaj verilecek, hesap kesilecek! Ve bu öykü daha bitmeyecek, playofflardan sonra kazanılacak bir kupamız daha var. Ama önce bugünün bu anların tadını çikarmalı. Bugün yıllardır bu şubeye emeği geçen arma sevdalılarınında ödül gunü! Bugün duyacağımız; "GALATASARAY BAYAN BASKETBOLUNDA AVRUPA ŞAMPİYONU!" sözü o kadar çok şey anlatacak ki...
 
Dün geceden beri içimde büyüyen hiçbir duyguyu, bildiğim hiçbir kelime anlatamıyor.

Bu takımı çok sevdim. Kazandıklarında sevdim, kaybettiklerinde daha çok sevdim. Çünkü bu seviyede bir takım için kaybedilen her maç, bir sözdür; "Buraya kadar geldik, daha iyisini de yapabiliriz; yapacağız." demektir. Geçen sene büyük bir söz verdiler. Bu sene o sözün tutulmasına tanık oluyoruz; hem de ciddi özverilerle.

Çok büyük mutluluklara layık her bir parçası. Tek dileğim, o sonuna hak ettikleri "anı" yaşamaları.

Ve son olarak söylemek istediğim tek şey var: Yaşattıkları bu büyük gurur için teşekkür ederim.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Bugün mali divan kurulu var. O saray entrikası peşinde koşan sözde Galatsaraylı biri şu takımı 5 yıl ben mali olarak destekleyip sponsoru olacağım diyecek mi? Keza erkek takımı içinde aynısı geçerli.
 
Ben umutlu değilim. 1 ve 2 numara rotasyonumuz zayıf. Ancak umarım yanılırım. Yenilsekte uluslararası platformda başarılı olmuştur takım. Şimdiden tebrik ederim.
 

Üst