Fenerbahçe - Galatasaray | 2013-14 EuroLeague Şampiyonu Galatasaray

Şu mayıs ayı gelse de bir an önce, Galatasaray dergisini alsak, inşallah bu şampiyonluğa az yer vermemişlerdir ve umarım kızların posterini de verirler
 
bugün belki de 14 senelik çile biticek, 3'te 3 yapmış olacağız. ama biz ekaterinburg'u nasıl yendik, ilk çeyreği 2 kez olmak üzere 2 günde bir maçı izliyorum :D
 
Bugün yine maçı izledim, bundan sonra hayatımda her ayın bir günü yapacağım gibi muhtemelen. Yine gözlerim doldu, yine mutlu oldum. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
 
Vakit varken tadını çıkarmalıyız. Hem buraya yazmamıştım hiç. AVRUPA ŞAMPİYONU GALATASARAY ULAN!! EN BÜYÜK BİZİZ! KISKANANLAR ÇATLASIN! PES ETMEYEN YÜREKLER VAROLSUN!
 
Eskiden moralim bozuk olunca UEFA Finali´ni vs. açar seyrederdim. Sağ olsun Ekrem Memnun ve öğrencileri hayatıma farklı bir renk kattı.

Şoföründen malzemecisine, teknik kadrodan oyunculara kadar emeği geçen herkese, yaşattığınız rüya sezon için teşekkürler.
 
2014 Euroleague Şampiyonu kadromuzda yer alan Kaptan Işıl Alben, 2013 FIBA Avrupa En Değerli Kadın Basketbolcusu Sancho Lyttle ve 2014 Euroleague F8 En Değerli Oyuncusu Alba Torrens FIBA Avrupa tarafından 2014 yılı en değerli kadın basketbolcusu ödülüne aday gösterildi.

Şampiyon kadromuzda yer alan bu isimlere destek olmak için ankete katılıp her gün oy verebilirsiniz: Women - Vote now! | FIBA Europe

Diğer taraftan Milliyet Gazetesi 2014 yılı Spor ödülleri kapsamında Galatasaray Odeabank takımı 'Yılın Takımı' Coach Ekrem Memnun ise 'Yılın Antrenörü' kategorisinde aday gösterildi.

Ankete katılarak takımımıza ve Coach Ekrem Memnun'a destek olabilirsiniz: Milliyet Yılın Sporcusu 2014
 
Bu son Euroleague şampiyonluğumuz olmayacak, eminim ki bu kupa yine yeniden bizim olacak en kısa zamanda, ama bu en anlamlı şampiyonluk, maçı izlerken titriyordum heyecandan, kaç yıl bizi hakem sayesinde finallerde yenen fb'nin elinden almamız hemde Dünyanın en pahalı kadın basketbol takımını kendi sahalarında yenerek finale çıkmamız düşünüldüğünde ve bu ilk Euroleague finalimiz ve ilk Euroleague şampiyonluğumuz olduğu için bu en anlamlı kupa ve yeri hep ayrı olacak, Başta Ekrem hoca ve takımdaki herkesin yeri hep farklı olacak bende...
 
Lafla peynir gemisi yürütenlere karşı şanlı tarihimiz yeter!
Sizinle her zaman gurur duyuyoruz İmparator Ekrem Memnun ve Sarayın Sultanları!

Çocukluk aşkımsın GALATASARAY!
 

Üst