Fenerbahçe 65 - 76 Galatasaray Genç Erkek

Tebrikler Genç Aslanlarımıza...

Bu arada haber linkini tıklayınca Göksenin diye bir oyuncumuzdan bahsedilmiş.Bu oyuncumuz hakkında bilgisi olan varmıdır?
 
Oyuncu hakkında çok bilgim yok ama Okan Hoca ile yaptığımız röportajda kendisinden bahsetmişti. A takım kadrosunda da yer alıyor kendisi.
 
Arkadaşlar,

Genç kategorisine normalde U18 diyebiliriz; fakat bir tane 1 yaş büyük oyuncu oynatma hakkınız var. Kontenjan bu oluyor.

Ali Emre Abi, maç hakkında, oyuncular hakkında biraz bilgi daha alabilir miyiz? Fenerbahçe'de Berkay Candan ve Erbil Eroğlu yokmuş; ama ne olursa olsun önemli bir galibiyet.

12 Ekim Pazartesi Ahmet Cömert'te 18:30'da genç takımın Efes Pilsen maçı var. (Pertevniyal değil, Efes'in yıldız takımı oluyor sanırım. Öncesinde 17'de de Pertev Daçka maçı var. Müsait olan gidebilir.

Bu arada küçük bayan takımımız da Beşiktaş'ı yendi birkaç gün önce. Onlara da tebrikler.
 
Ezeli rakibimizi hangi branşta ve yaş grubunda olursa olsun yenmek güzel. Genç Aslanlar´a teşekkürler.

Göksenin´in istatistikleri (38 sayı, 16 ribaund, 5 asist) göz kamaştırıyor. Umarım istikrarlı bir oyuncumuz olur ve yıllar sonra altyapımızdan çıkıp A takımda başarılı olan bir oyuncumuz olur.

Bir teşekkür de altyapıbasket´e. Resmi sitemizin lütfedip haber bile yapmadığı maç hakkında maçın özet görüntüleri bile var.
 

Üst