Final 3. Maç | Galatasaray CC 97 - 93 Fenerbahçe Ülker

Çok çabuk moral bozduk ama seri öncesi neler konuştuğumuzu unuttuk. 4 deplasman maçında 1 galibiyete ihtiyacımız var, İpekçi'de zaten maç vermeyiz diyorduk. 2'si gitti 2 maç daha var ama önce seriyi 2-2 yapmak gerek. Takımımızdan umudumuzu ve desteğimizi çekmeyelim. Umarım bütün biletler bitmesine rağmen o salonda boşluk görmeyiz.
 
Sinan Erdem'de hep 80 sayı ve 20şer fark yiyen takım, ligdeki maçta rakibinden 56 sayı yedi ve rakibini 10 sayıyla yendiyse bu taraftarın muhteşem desteğindendir. Yine farklı olmayacak ve serinin 3. maçını alacağız inşallah..
 
Fenerbahçe Ülkerin bu kadar yüksek yüzdeyle şut atabileceğini sanmıyorum.Taraftar takım şu an çok dolu.3.maçta seyirci desteğiyle şansımız oldukça yüksek.Sinan Erdemdeki rahat olamıyacaklar ama yine mücadele edeceklerdir.
Bizim adımıza kritik noktalardan biri Ranciğin dönmesi zaten dönme ihtimali olduğu konuşuluyordu.İlk iki maçta olsaydı.Böyle farklar olmazdı.Zaten normal sezon maçında 18 sayı atmıştı.Dönmesi önemli uzun uzundur bizim takım için şu durum aynen böyle.Bu sayede Shumpert baya bir rahatlar.Çünkü fener savunması sürekli Shumperta konsantre durumda.Bizde Shipp ben 3.maçta iyi oynuyacağını düşünüyorum.Ermal uzun zaman sonra 2.maçta fena değildi.Seyircimizde mutlak suretle bilinçli ve 40 dk susmadan destek vermeli.Abdi İpekçide mutlak suretle maç kaybetmemiz gerek.7.maça kadar seriyi devam ettirmemiz lazım.Haydi aslanlar evimizde umarım taraftar desteğiyle galip gelip moral buluruz.Ama dediğim gibi kilit nokta Rancik 10 dk olsa bile oynaması çok önemli.Zaten bugün antremanlara başlamışsa perşembe güne 7-8 dk kesin oynar.
 
Takımın en iyi şutörü hatta ligin en iyi şutörlerinden Shumpert ard arda kaç tane boş 3lük kaçırdı.Ermal 2 maçtır garip garip basit sayılar kaçırıyor.Yetmiyor bide üst üst 5 tane 3lük yiyoruz.Zaten bu durumda tüm guardı düşüyor takımın.Yinede ben inanıyorum bu takımın süpürülecek takım değil.Sinan Erdem'deki boş toplulukla Galatasaray taraftarı arasında dağlar kadar fark var.Perşembe günü Kaya'da,o yorumcu Hüsnü de herkes de bu takımın gerçek oyununu görücek.
 
kalite farkını goz ardı etmemk lazım. ama bugun hoca beni hayal kırıklığına ugrattı.umarım aynı hataları gene yapmaz.
 
İki maçı da alacağız. Seri 2-2'ye gelecek. Buna inanan çok kişi var. Takımı da inandıracağız salonda.
 
ya 2 maçı alalım ona eyvallah ama takım 3.ceyreklerde inanılmaz dusuyor.bu macta hocayı neden kimse eleştirmiyor anlamıyorum.
 
Bugün maçı kafa kafaya götürürken takımımızın tek eksiği, arkasındaki itici gücü, yani taraftardı.

Maç kafa kafaya giderken Fbülker'li oyuncuların insanüstü şut yüzdesi, Aslanlarımızın arkasında taraftar desteği de olmayınca ister istemez düştü.

Ama artık önümüzdeki 2 maç evimizde. Herşey elimizde, seriyi 2-2'ye getirirsek inanın çok şey değişecektir. Ki ben eminim, İpekçi'den çıkış yok !

Buna camia olarak hepimizin inanması lazım..
 
rancik'in dönme ihtimali gerçekten var mı? menisküs büyük ameliyat benim bildiğim, ilhan mansız falan çok çekmişti :)
 
Umarım 3. maçı kazanırız. Oyuncuların mücadeleyi sonuna kadar edeceklerinden eminim. Umarım FB bu kadar yüzdeli 3'lük atmaz. Adamlar bizim faul atış yüzdemizden daha yüksek yüzdeyle 3'lük atıyor. Lavrinoviç, Ukiç, Sarunas, Predziç, Ömer, Tomas bu adamların hepsi çok yüzdeli atıyor. Sonra bizim forum ahalisi yok 5. üçlüğü beklememeliymiş, yok momentum elden kaçmış. Umarım 3. maçın gidişatı ne olursa olsun maç sonuna kadar destek hiç bitmez. Normal koşullarda kazanmamız çok zor, onları düzenlerinib dışına çıkarmalı, şaşırtmalıyız, bu nedenle taraftara büyük iş düşüyor.
 
Umarım 3. maçı kazanırız. Oyuncuların mücadeleyi sonuna kadar edeceklerinden eminim. Umarım FB bu kadar yüzdeli 3'lük atmaz. Adamlar bizim faul atış yüzdemizden daha yüksek yüzdeyle 3'lük atıyor. Lavrinoviç, Ukiç, Sarunas, Predziç, Ömer, Tomas bu adamların hepsi çok yüzdeli atıyor. Sonra bizim forum ahalisi yok 5. üçlüğü beklememeliymiş, yok momentum elden kaçmış. Umarım 3. maçın gidişatı ne olursa olsun maç sonuna kadar destek hiç bitmez. Normal koşullarda kazanmamız çok zor, onları düzenlerinib dışına çıkarmalı, şaşırtmalıyız, bu nedenle taraftara büyük iş düşüyor.

Gömülü savunmayla adamları yayın gerisinden boş bırakırsan 5 tanede atar 10 tanede atar.Şansla falan alakası yok
 
Bu umutsuzluğu anlamak cidden çok zor.

%50'nin üstünde ikilik ve üçlük atarlar

Ne aleyhlerine teknik çalınır, ne yaptıkları net sportmenlik dışı fauller verilir.

Bır bır itiraza tekniği bırakın bir tane uyarı gelmez.

En iyi iki oyuncumuz tanınmaz halde oynarlar.

Beş tane arka arkaya üçlük atarak ancak maçı koparabilirler. Üçüncü periyodun başında 5 farkla öndeydik, unutmayın.

----

Şimdi bunları birleştirin kafanızda. Bu faktörlerden her hangi biri bizim lehimize işlemiş olsaydı o maçı kaybeder miydik? Hem de deplasmanda?

Peki bu faktörlerin hepsinin aynı anda Abdi İpekçi'de olacağını düşünüyor musunuz? Ben şahsen düşünmüyorum. En fazla bir kere karı gibi itiraz edebilirler. Tribün anında çöker üstlerine. Tekniği de bağıra bağıra aldırırız gerekirse.

Ermal ve Shumpert da taraftarla beslenen oyuncular. Ayrıca tecrübeli oyuncular. Muhakkak daha iyi oynayacaklardır.

Beş tane arka arkaya üçlük zaten basketbol mucizesi. Maç Papua Yeni Gine'de ipek çemberli potalarla ve standarttan küçük plastik topla oynansa böyle yüzdeyi tutturamazlar.

Unutmayalım, Fener çok ekstra bir iş yapmadı. Sadece ev sahipliğini korudu. Bizim de kendi sahamızı korumamız lazım. 2-2 olunca beşinci maçta allah ne verdiyse saldırmamız lazım. O maçı alırsak zaten 6. maç 20.000 kişi olur salonda.

Bu arada bileti olup da gitmeyecek varsa şimdiden belirtsin, gidecek adam illa ki bulunur. Hem karaborsacılar para kazanmamış olur. Hem de tribünde gerçekten takıma inanan, takımı seven ve skor taraftarlığı yapmayan insanlar olur.
 
Hem bu konuda hem de diğer konularda eleştirebiliriz sonuna kadar. Olmaması gereken tek şey "Bu takımdan bir şey olmaz" tarzı yazılar.

iki takım arasında fundemental ve size farkı zaten sahada cok bariz.ellerinden gelen mucadeleyi de yapiyor takim.ama karşımızda iyi bir takım var bunu kabul etmem lazım. ama herseye ragmen 3. çeğreğin başlarında macı iyi götürüyorduk. yani maç elimize de geldi.hoca burada mudahale tmeliydi ki oda izledi.rüzgarı da arkalarına alarak sayı farkını actılar.haluk bence cok iyi oynadı maca tutunmamazo sagladı jj de iyi oynadıgı sürelerde asıl skor ve mucadele beklediğimiz preston ve ermal maca giremediler.abdi ipekci de elbette boyle kolay olmaycak ama deplasman da da felaket skorlar yiyoruz.takımda sanki gorevimizi yaptık finale cıkarak gibi bir hava var.bu takım boyle farkları yiyebilecek bir takım degil ama felaket 3.ceyrekler oynuyorz.saka gibi.
 
Fazla söze gerek yok, Gerekenı cevabı salonda vereceğiz!

perşembeyi bekliyoruz ,serinin altını üstüne getirmek için KONSANTRASYON!
 

Üst