Galatasaray 1 - 3 Kardemir Karabük

Felaket tellalığı yapmak gibi bir amacım yok.Şu maç üstüne yazmak lazım bir şeyler.

Kötü oynuyoruz eyvallah yemin ederim kızmıyorum ama haketmeyen adam oynadımı çıldırıyorum.

Lig başlayalı 12 hafta oldu.Şampiyonlar ligiyle beraber 16.Eboue bu 16 maçın hiçbirisinde vasatı aşamadı.Niye oynuyor abi bu adam hala? Fatih Terim'e anlam veremiyorum şu sıralar.

Melo'yu oynatacağım diye formda Riera ve Yekta oynamıyor.Cidden anlam veremiyorum...
 
Liderlikte kaldığımız sürece göz yumuldu belki ama 12. maçımızda 6. kez puan kaybettik. Savunma hattımızda büyük sorunlar var özellikle. Hani Selçuk, Burak, Umut, Muslera dörtlüsü olmasa 6'dan da çok puan verirdik ama dua edelim bu oyunculara.
 
Teknik heyet ve futbolcular komple kendilerine gelmesi lazım.Teknik açıdan bu kadar fazla yanlış olmamalı.Cernat'ın 11 de oynamadığı Karabük buraya hücum yapmaya gelmez.O zaman Cris oynamayacak bu kadar basit.

Tabi her ne olursa olsun destek önemli.Daha önümüzde koskaca 22 maç var.
 
Meloya baybay deme vakti artık. İyi ki sezon başı 8 milyon verip bonservisini almamışız.
Artık toparlanmamız lazım. Her maç gol yiyoruz.
 
Bu sene çok ümitliydim bu takımdan ama dalga geçtiğimiz fenerbahçeden daha kötü oynuyor bu takım.teker teker saymak istemiyorum alayı formsuz bu aralar fatih hoca da dahil.

not: alayı derken muslera'yı ayırıyorum :)
 
Futbolun adaleti olsa gerçekten ligin sonlarında falan yer alırdık ama bu futbolla hala lider konumdayız.

Barcelona gibi oynamaya çalışmak bunu denemek güzel ama sahada bir tane yaratıcı oyuncun varsa bunu hala ısrarla denemeye çalışmak nafile, boşa çabadan başka bir şey değil.Yüzde 60-70 top sende olsa da bal yapmayan arı gibi ne yaptığını bilmeden koş kovala dur.Chris oynarken geride 40 mt boşluk vermek ve bunun futbolun doğrularından biri olmadığını görmek çok da zor olmasa gerek.Sorun takımda, oyuncularda yada formlarında değil, bu tamamen bu sene ki oyun anlayışı ile alakalı. Oyuncu değişiklerinde de giren oyuncular oyunda saplanıp kalıyor, takım taktiksel olarak bir yerlerde yanlış yapıyor ve umarım Fatih hoca taktiksel bilgisini konuşturup en kısa zamanda bu değişikliği sahaya yansıtır.
 
Cris artik can sıkmaya başladi. Umarim gelecek seneye kalmaz. Muslera olmasa sayesinde 5de yerdik 6da. Şu Barcelona taklidini bırakalım artık. Beceremiyoruz işte çok bqsit. Manu maçında Semih,Yekta ve Elmander oynamalılar bence. Emre yerinede Engin kullanilabîr. Oyuncuların kafası MAnu maçindaydı cok belli oluyordu. Fatih HOca oyuncuları bu maça aklen iyi hazırlamamış cok belli. Sağlık olsun. Ben Antalya ve Fenerinde puan kaybedeceğini düşûnûyorum bu hafta. İnşaAllah gercekleşir bu beklentim. İy gûnde de kôtû gûnde de en bûyûk GALATASARAY!!
 
Semih-Engin-Gokhan Zan'a sans vermek lazim.. Cris-Melo-Dany yuzunden kaybettigimiz kacinci mac!!!!!
 
Kafalar ManU maçındaydı olayını geçelim. Maçın ilk düdüğü çaldıktan sonra futbolcunun hayatı durur, aklında bir şey kalmaz.

Melo'yu ikinci yarıya kadar beklemek lazım. Eboue'nin bende kredisi sonsuz..

Ömer Toprak şart.
 

Üst