Galatasaray 1 Lazio 0

Galatasaray-Lazio

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya Serie-A takımlarından SS Lazio ile dostluk bir maçı yapacak. İzmir Atatürk Stadyumu’ndaki mücadele, 4 Ağustos 2012 Cumartesi akşamı, saat 22.00’de başlayacak.

Maç: Galatasaray – SS Lazio
Yer: İzmir Atatürk Stadyumu
Tarih: 04.08.2012 Saat: 22.00
 
Oyun kontrolümüzdeydi maç boyunca Elmader yine gösterdi kendini golde olduğu gibi yıkılmadı ayakta kaldı düzgün bir son vuruşla da topu ağlara gönderdi.Ben umutluyum bu futboldan ama çok daha iyi olacak onuda biliyorum.Sabri'yi severim futbolunu beğenmem ama bugün herkes geçti onu kim varsa karşısında 90+3 te rakibin ayağına attı topu Semih girdi araya.

Dany fark yaratır kademelerde çok başarılıydı ikinci yarıda Semih,Eboue bildiğimiz gibi zaten.

Burak ilk yarının sonunda kendini bırakmasa (ki bence penaltı yoktu pozisyonda) golü yapacaktı artık ayakta kalmayı öğrenmeli bizim ligdeki gibi çalmazlar zırt pırt herşeye.
 
Culio'dan iyi yedekliğe ses çıkarmayacak ama her daim çalışacak adamı nereden bulacağız acaba?

Demiştim bundan haftalar önce fikrimin ne denli doğru olduğunu görüyorum. Culio oyuna sonradan girenler arasında en işe yarayan oyuncuydu.

Öte yandan daha tam olarak akışkanlığı sağlıyamıyoruz, pas örgüsü kesik kesik gidiyor, Melo'da olmayınca dikine gitmekte sıkıntı yaşadık. Amrabat gelince bu sorun bir nebze çözülecektir en azından.

Burak-Elmander-Umut çok canlar yakacak bundan %100 eminim.

Karşımızdaki takım İBB, Kasımpaşa, Manisa değildi Lazio'ydu. Tipik sert İtalyan defansı, orta sahayı oldukça kalabalık tutup takım olarak defans yapamaya gayret ettiler buna rağmen bunu aşıp golü attıysak,gol pozisyonları bulduysak, ve 70 dk boyunca oyunu kontrol altında tuttuysak gerçekten iyi yoldayız demektir.
 
Hamit fizik ve mental olarak hiç hazır değil ve hücumdaki performansımızı çok etkiliyor. Amrabata değinilmiş bence de takımdaki yerini alınca hücumumuza zenginlik katacak.

Bir parantez de Emre Çolak için açmak istiyorum görevini çok iyi yapıyor ama ne zaman başından büyük işlere kalkışıyor o zaman hata geliyor işini yapınca gerçekten takıma çok faydalı.
 

Üst