Dursun Özbek

İstersen 5 yıldız daha tak, şike konusunda ağzını açamıyor ve Demirören'e destek veriyorsan KORKAK VE BİAT EDEN BİR BAŞKANSINDIR !
 
Lise kulübü okul derneğine çevirmede kararlı ihanettir bu. Her gelen başkan bir önceki başkandan daha kötü. Koca kulüp lise dinozorlarının oyuncağı.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
Meloya helal olsun Demirörene elini uzatmadı "benden Özür dilerse konuşuruz "dedi ve milyonların yüreğini ferahlattı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Transfer gündemini değerlendiren Özbek; “Transfer listenize Zlatan Ibrahimovic de dahil mi?” sorusuna şu cevabı verdi:

“Dünyadaki tüm futbolcular dahildir. Galatasaray’a hem sportif hem de marka açısından fayda sağlayacak her futbolcunun müşterisiyiz. Hamza Hoca’nın raporu bizim için önceliklidir. KAP'a açıklama yapamadığımız için size şuan açıklayamıyorum ama güzel sürprizler var. Görüşmeler devam ediyor. Pazartesi ya da Salı günü çok net açıklama yapacak pozisyonda olacağız.”

Özbek, takımda kalıp kalmayacakları merak edilen Muslera, Sneijder ve Melo ile ilgili gelişmelere de açıklık getirdi.

“Muslera için bize gelen herhangi bir teklif yok. Muslera ve Sneijder bizim için çok önemli futbolcular. Onlardan vazgeçmemiz mümkün değil. Biz yıldızları göndermeyi değil takıma yeni yıldızlar getirmek istiyoruz.”

Özbek, bir yıl daha sözleşmesi olan Melo’nun İnter’e gideceği yönündeki iddialara da cevap verdi:

“Melo’nun gitme gibi bir niyeti olduğunu düşünmüyorum. Medyadaki haberler spekülasyon.”
 
şu tarihin en büyük sponsoru ne olacak? Bir de olağanüstü mali kurul istemiş ağa. Ne güzel yahu. O nu da Riva'yı yemek için yapıyorlar.
 
Galatasaray tarihinin gördüğü en kötü yönetim ve başkan olarak Duygun Yarsuvat dönemini düşünüyordum ki daha beteri varmış. Liseci zihniyetin allah belasını versin.
 
Son dönemde gelen yönetimler; biz daha kötüsünü yapana kadar en kötüsü bu sloganıyla seçime giriyor olsa gerek. Başka bir açıklama yapamıyorum kendi dünyamda.

Canaydın´dan kötüsünü görmez bu gözler dedim, Adnan Polat çıktı karşıma. Galatasaray dik duranların takımıdır, Polat kadar iktidara yaranmaya çalışan olamaz dedim, Yarsuvat geldi. Korkmayın, ben emanetçiyim mesajını geldiği gün verdiği için gün saydık, Dursun Özbek geldi. Umarım Özbek bugünlerde bir açıklama yapar, korkmayın emanetçiyim, en kısa sürede gideceğim!
 
Abdi İpekçi'den taraftar tarafından kovulduğunu unuttu sanırım bazıları. Aynısı statta da olur farkında değiller galiba.
 
Dursun Özbek;Engelsiz Aslanların her maç kazanma garantisi olduğu için yabancı sayısını azaltmak istiyoruz. Bu aynı zamanda sosyal sorumluluk olduğu için daha çekişmeli bir lig olsun istiyoruz.

Gelde bu eşşeği sudan geçir !

Edit: Eşşek lafı kendisine ve şahsına değil, saçma düşüncesine karşı söylenmiştir.
 

Üst