Dursun Özbek

Başkan'ın programını izledim aci gerçekleri söylemiş ister kabul edelim ister etmeyelim. Başkan doğru işler yapmaya çalişiyor fakat burası Türkiye herşey saha sonuçlarına bakıyor. Melo konusunda yaptığı hareketler doğrudur ama işte yerine adam koyamamak sıkıntıları beraberinde getirecektir. Anlattıklarından yola çıkarak ilk defa Galatasaray'ın parasını koruyan adam çıktı 1 liralık adam 1 lira veren hataları olacaktır mutlaka doğru işler yapacaksa hataları sineye çekerim.
 
Başkan'ın programını izledim aci gerçekleri söylemiş ister kabul edelim ister etmeyelim. Başkan doğru işler yapmaya çalişiyor fakat burası Türkiye herşey saha sonuçlarına bakıyor. Melo konusunda yaptığı hareketler doğrudur ama işte yerine adam koyamamak sıkıntıları beraberinde getirecektir. Anlattıklarından yola çıkarak ilk defa Galatasaray'ın parasını koruyan adam çıktı 1 liralık adam 1 lira veren hataları olacaktır mutlaka doğru işler yapacaksa hataları sineye çekerim.

Ne dedi Real'in yönetimi finansa bakıyor takımın sportif direktörü Butregenio. Şimdi bilmeyenlere söyleyeylim Butregenio Real tarihinin en önemli futbolcularındandır. Bizim ki ise Cenk Ergün.
Gelelim Melo konusuna. Madem kulübün menfaatini düşünüyorsun diyeceğin basit geliyorsun kampa katılıyorsun menajerin ne yapacaksa yapar. Ha gideceğim diyen adamın yerine hemen de takviyeyi yapacaksın. Ben Melo'nun gidişini değil yerine takviye yapılmayışına laf ederim.
28 kişilik kadron ise yok. 26 kişi.
 
Melo'nun satışı (maliyet olarak) net yönetim başarısıdır. Aynı şekilde bu kadar açıkça gfideceğim diyen adamın yerine bir alternatif alınmaması(gitmese dahi) net yönetim fiyaskosudur.

Kevin transferini bu şartlarla yapmak yine yönetim başarısıdır. Aynı şekilde abuk sabuk hatalar yüzünden oynatamamak ise başarısıklıktan öte skandaldır.

Böyle garip bir yönetimimiz var. Allah sonumuzu hayır etsin.
 
Denayer'i getirdik büyük yıldız diyor. Denayer'in değeri 30 milyon pound diyor, sonra saçmaladığının farkına varınca opsiyon o kadar diyor. Melo'nun yerini nasıl doldurulacağı sorulunca 28 oyuncu var diyor. Großkreutz konusunda da hata kabul etmiyor. Kardeşi sorulunca sinirlenip kıvırıyor. Böyle cahil, vizyonsuz, köylü kurnazı heriflerle bir yere gelinmez. Ekonomiyi düzeltecekmiş başarı kelimesi ağzından bile çıkmadı. İstifa edin başka bir halt istemez..
 
Benim için Murat başkanın doğruları yapıyor olmasi bile yeterli ama tabi ne kadar dayanabilecek. ? Melo gitmeseydi bile 1 adam lazımdı şimdi 2 adam Real konusunda örnek vermesi bile yanniş imkanlar belli 2 sene biz çile çekip 2 sene sonra düzlüğe çıkacaksak bu çile çekilir. Söylediklerinden %75 yapsın yeterldir özellikle salon konusu benim için değerlidir. Ama başkan fazla konuşmasın yoksa çok dağiliyor . :)
 
Kendisi ve tüm yönetim bir daha Galatasaray ile adı anılmayacak şekilde kulüpten uzaklaştırılmalı.
 
Bence Galatasaray tarihinin en başarılı yönetimlerinden biri. Çok samimi söylüyorum bunu. 4 ayda neredeyse tüm camiayı birleştirmek heresin harcı değil. Caimayı birleştirdiğine göre artık gereğini yapıp istifa etme zamanı..
 
Başkan'dan önce gitmesi gereken kesinlikle hamza Hoca'dır sezon basında yaptığı hamleler ve duygusallığı başimıza iş aştı şampiyon olurken bile eksik tarafları göremedi şimdi ağlıyor. Başkan'ın tabi hataları vardır ama hesap vemesi gereken adam kesinlikle hamza hocadır.
 
Başkan ve hamza suçludur. Eksik yerleri kapamak yerini orta sahaya adam doldurmak hemde hepsini toplasan bir melo etmeyecek adamları almak neyin kafası hamza evlatlarını sa alıp özellikle jem ve Bilal gibi adamları alıp bir önce çekip gitmeli.az kaldı zaten kovulacak zaten. bu hafta Trabzon zaten yener ondan sonra tribünler başlar istifa davetine ondan sonra dikiş tutmaz zaten.3 kupa almışın başkan yeni bu kadar kısa sürede taraftarı karşılarına almayı nasıl başardılar hiç düşünüyorlar mı acaba. Ben nerde yanlış yaptım diye.
 
Sabri Tarık Emre Umut Bilal Jem gibi oyunculara boşuna para veriyorlar.
Yazık günah maça gelen taraftara.
Şu oyunculara verdiğiniz parayi Melo, Kevin ve bir pivot santrfora yatırmış olsalardı şimdi başka şeyler konuşuyor olurduk.
Aykut Kocaman yolunda ilerleyen Hamza Hoca kendine yazık ediyor.
 
Başkan divan toplantısında konuşuyor. Tam dinleyemiyorum ama şu salonu ve stadın çatısını yapsın ben tüm çapsızlıklarını unuturum..
 
3 SENE neolursa olsun durucakmış,Ali Samiyende fener maçında olanlardan sonra Özhan Canaydın bile arkasındaki güçle duramamışken,Götündeki donuna daha sahip çıkamayan adam nasıl Trabzonspor maçından sonra alıncak kötu sonuçla stada gelip gidicek.
 
Başkan filan değil biz önce yaşları 80i aşan genel kurul üyelerinden kurtulmamız gerek bu nedir ? Hajrovic olayında ortalığı yıkan Hayri abimiz mali kurulda demediğini bırakmamıştı Ünal Aysala , konu Kevine gelince böyle aksaklıklar olabiliyor diyor ? Bu mu Galatasarayın haklarını savunmak ? Ya da Kevinin oynamaması Galatasarayın menfaatine mi ? İlginç ben şu takım için ailemden gelen 500 600 liranın 100 150 lirasını harcıyorum, hem aidatları yatırmayan hem de afedersiniz ama dinazor zihniyetli sözde Galatasraylılar takımımın en önemli kararlarını alıyor ve bizim söz söyleme hakkımız olmuyor ?
 
Şu kötü dönemde Galatasaray'lıyım diyen herkes birsey üretmeliydi ama maalesef görünen herkesin önceliği ben Galatasaray herkes için ikinci planda bu zihniyet devam ettikçe daha çok başkan gelir geçer. Dursun başkan içinde salon konusunda eğer dediğini yaparsa en azından Galatasaray için bir çivi çakmiş olacak. Benim için yıldız transferinden daha değerlidir.
 
Özbek aciklamalarda bulunmus. Bir sürü sey söylemis yine: tbf isterse ergin hocayi bunu düsünürüz tarzinda bir aciklama gördüm noluyo arkadas. Ergin Hocanin gitmesini konu bahsi etmek kafayi peynir ekmekle yemek demek...
 
"Hamza hocanın raporuna göre transfer imkanımız vardı ama tasarrufu seçtim ben" ve bunun gibi birçok salak cümle. ..

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İSTİFA ET!*

Şampiyonluğun sarhoşluğuna kapılıp GSTV'de "YILDIZLAR, BOMBALAR PATLAYACAK" diyerek taraftarı beklentiye sokup, sözünde durmadın.

Kulübe gelirken "GALATASARAY'IN*SANILDIĞI KADAR KÖTÜ FINANSAL SIKINTISI YOK" Dedin.*
Başkanlık koltuğuna otururken FFP tehlikesi var, para yok, maddi sıkınti var diyen yine sendin. Yine insanlara yalan söyleyip, kandırdın.*

Maddi sıkıntı içerisindeyiz dedin, Kiraladığın oyunculardan kiralama bedeli alamadın, üstüne maaşlarını kulüp tarafından karşıladın.

Maddi sıkıntı varsa, Neden Jem gibi bir oyuncuyu aldınız, Elindeki Dzemaili'den daha mı iyi? Şimdi gönderdiğin Dzemaili'nin de maaşını sen veriyorsun tutsana o adamı takımda Jem'e gerek yokken?

3 aylik transfer dönemi boyunca hergün başka bir basında transferler kampa yetişecek diye hergün soz verdin, lig başladı, son gün 3 oyuncu getiriyorsun. 3 aylık koca dönemde son dakika transferini bile beceremiyorsunuz.*

Televizyona çıktınız Taraftarı eleştirdiniz. Siz kimsiniz? Bir fenerli ancak gelse ancak o bu rezillikleri yapabilirdi!*

Bu gemi senle gitmez arkadaş! O makama saygımız var diye sana sövmüyoruz. Ama senin de o makama saygın varsa pılını pırtını toplayıp git, istifa et!*

Senin ne yalanına ne de tarihin en becereksiz yönetimine saygı duymuyoruz. Abini kardeşini alayını al defol.*

Bu kulübü artık rant haline kendi reklamınızı yapacağınız bir oluşum içine sokmayın yeter!

Yalancısın bu Galatasaray için şu dakikaya kadar yararın olmadı bari şimdi olsun. Bir iyilik yap ve istifa et Dursun!
‪#â€￾DursunÖzbekistifaEt‬
Kelimesi kelimesine katiliyorum, ancak "Ben hicbir isi yarida birakmam" demis arkadas. Bu adam gitmez. :(
 
Beyoğlun'da 7 katlı Galatasaray Store dün açıldı. Çok ama çok olumlu bir iş. İnşallah ürünsüz bırakmazlar!!

Mapzacılık konusunda bir atılım olduğu gerçek. Voleybol ve basketbol formalarını Gsstore hazırlıyor ve ellerine sağlık mükemmel formalar ortaya çıkmış. efes maçında basketbol formaları da satılımış diye duydum ki bu da güzel bir haber. Şimdi bu kadar atıp tutmaya bize o formalardan almak düşer.

Ben Erkek voleybol (parçalı) ve Basketbol (kırmızı) formayı gözüme kestirdim :)
 

Üst