Dursun Özbek

Suat Kılıç o manasız konuşmayı yapmasaydı ihraç kararı çıkardı. İhraçtan yanayım. Arif Erdem 15 Temmuz sonrası yurt dışına kaçmış hatta döneceğim demesine rağmen dönmemiş Hakan Şükür hakkında başka davalar olduğu için zaten yurt dışında ve ortada bir pişmanlık belirtisi de yok. Lakin sanki sadece bu iki isim için ihraç oylaması yapılmış gibi konuşuluyor.
Ha arada 2750 üyenin aidatlarını ödemedikleri için atılması gerektiğini de görmüş olduk.
2750 kişi kulübe karşı en büyük sorumluluklarından birini yerine getirmiyorlar lakin hala üyeler.
 
FETÖ'cü savcı ve valileri Galatasaray attı. Diğer kulüplerin hepsinde FETÖ'cüler duruyor. Kongrede Erdoğan'ı yuhalayan da FETÖ'cüleri atanlar da Hakan ile Arif'i tutanlar da KANDIRILMAYAN kesimden. Ne vatan haini ne de devlet düşmanı, sadece siyasetten gelen istek ile iş yapmayan insanlar. Yukarıda yazıldığı gibi Hakan ve Arif'e açılan davalar var zaten bu davalar sonucu otomatik atılacaklar. Yönetimimiz iş bilmediği için bu maddeyi gündeme getirdi ve her işte olduğu gibi eline yüzüne bulaştırdı.

Şunu unutmayalım; Galatasaray, Hakan Şükür'ü FETÖ'cü diye futbolcu yapmadı ama AKP Hakan Şükür'ü FETÖ'cü diye milletvekili yaptı.

 
Son düzenleme:
Fetö cüleri savunmanın fikir özgürlüğü olduğunu söylecek biri varsa sakın söylemesin.Ağır konuşurum.Devlete isyan eden kim varsa gereken cezayı çeker.Devlet kimsenin oyuncağı değildir.Bunuda herkes bilsin.

Yalnız, bugün fetö diyenler 3 yıl öncesine kadar "muhterem hoca efendimiz" derken de biz feto diyorduk. O zaman da feto diyenlere ağır konuşuluyordu.
Savunulan fetöcüler değil, asıl hakedenler başımızda dururken, fetöcü etiketini haksız yere yiyenlerdir.
 
"Devlet kimsenin oyuncağı değildir" cümlesindeki ''devlet'' yıllarca fetö dediğiniz zatın oyuncağı oldu ve bilin bakalım kimlerin sayesinde[emoji1]


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Düne kadar "fetö" diyenlere "öyle diyemezsiniz" diyen bir numaralı müritler; bugün fırıldak gibi dönerek işlerine gelmeyen herkese "fetöcü" diyor.

Yönetmeyi bilmiyorsunuz bari omurgalı olun. İktidar uşağı yönetim istifa!
 
Her yerde FETÖ'cü arayanlar kendi içlerine bakacak. Aydnlık gazetesi bir haber yaptı ve bu haber Adil Öksüz'ün AKP'li vekil Fuat Köktaş ve Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yardım ettikleri yönündeydi. AKP'den hala ses seda yok ve haberle ilgili açıklama yapacaklarına haberi yasaklama yoluna gittiler.

‘Gülen’i bitirme kararı 2004 MGK’da alındı’ – Sözcü Gazetesi bakınız sonra yalçın akdoğan'ın şu açıklamasına bakınız Yalçın Akdoğan: Bu MGK kararı, yok hükmünde olmuştur - Son Dakika Gündem Haberleri.

'İmamın Ordusu'nda neler var? - Türkiye Haberleri - Radikal
imamın ordusu adlı kitabı yazdığı için Ahmet Şık tutuklandı. O gün FETÖ VE AKP kolkolaydı. Bu kitap için Erdoğan
Erdoğan: Bazı kitaplar vardır ki bombadan daha tesirlidir! - Politika - T24 bu lafları etti.
Bakın aynı konuşmasında o gün muhalefetin hep şikayet ettiği dinlemeleri normal göstermek için yaptığı açıklamaya. Herkes dinliyor. Eeee senin işin zaten bu herkesin herkesi dinlemesini engellemek.
'Yanlış işiniz yoksa dinlenmekten korkmayın' - Son Dakika Gündem Haberleri bakın Binali Yıldırım neler demiş FETÖ'cülerin yasadışı dinlemeleri için. Bir de TİB dinleme yapmaz demiş tüm dinleme kayıtları oradan çıktı.
Bekir Bozdağ'dan 'Fethullah Gülen'e övgü' açıklaması - Cumhuriyet Siyaset Haberleri alın Bekir Bozdağ.
https://www.youtube.com/watch?v=XzryBfBggsQ Rahmetli Kamer Genç 2009'da uyardı ne oldu meclis kürsüsüne saldırmaya kalktı bazı hayvanlar.
Öyle kendini sıyırıp başkalarına suç atarak 15 Temmuz'un sorumluluğundan kimse yırtamaz.
2004 yılından beri ordudan FETÖ'cü atılmadı. İlker Başbuğ'dan çok konuşulacak açıklamalar: Darbe girişiminin arkasında 3 grup var - Son Dakika Gündem Haberleri
Hadi güle güle.
 
Bilmeyenler için :

FETÖ : Fethullahçı Terör Örgütü
GSK : Galatasaray Spor Kulübü
ÖSS : Öğrenci Seçme Sınavı

Biri FETÖ yazınca bu Fethullahçı Terör Örgütü demektir. ÖSS sınavı ya da FETÖ terör örgütü yazılmaz. Önce bunun farkına varalım, sonra kim hain him terörist kim vatansever ona karar verirsiniz.

Dursun Özbek İSTİFA!
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar bence sporun içine siyaseti sokmaya çalışan kişilere alet olmayalım.

Başta yönetimimiz bu işin içine siyaseti zaten yeterince soktu.

Genel Kurul bir karar verdi, bu kararı verenler suçluysa bunun kararını hukuk verecektir. Yönetim Kurulu ise, aidat maddesini kullandı. Ortada hukuksuz bir durum yok. Tüzük gereği atılma koşulu belli, her şey belli. Genel Kurul'a bir soru soruluyorsa bunun cevabı her ihtimale açık. İnsanlara hem sorup hem neden böyle seçtin diyemeyiz. Gerekirse bu tüzük değişir.

Konuyu siyaset dışında şeklen tartışmak bana göre daha doğru. Bence şeklen hata yok. Galatasaray her partiden kişilerin mensup olduğu bir camia, birbirimizi kırmayalım bence.
 
Bu konuda Muharrem İnce güzel bir detayı dile getirmiş dünkü konuşmasında: Hakan Şükür olayı var. Hakan Şükürle birlikte vekillik yaptım ben. Galatasaray onu FETÖ’cü diye takıma almadı, iyi futbolcu olduğu için takıma aldı ama sen onu FETÖ’cü olduğu için milletvekili yaptın.
 
Ahmet Bey,

10 yılı aşkın süredir gsbasket´te yazarım, okumaya başlama tarihim çok daha eski. Bugüne kadar herhangi bir tartışmada "ekran görüntüsü aldım" diyene rastlamamıştım. Ciddi anlamda şaşırdım, şaşırmakla yetinmeyip üzüldüm. Şimdiye kadar gerekirse forum yönetimi ceza verir denilirdi hep. Şahsi tartışmalarda dahi..

Hukukçu bir kimliğim yok, dolayısıyla bir vatandaş olarak baktım da yazılanlarda forum kurallarına aykırı bir şey göremedim. Forum yönetimine güvenmiyorsanız, ve burada Türkiye Cumhuriyeti´nin korunduğuna inanmıyorsanız bence burada boşa vakit harcamayın.
 
Hayatım boyunca Galatasaray ve Galatasaraylı olmaktan hep gurur duydum. Çok kötü olduğumuz dönemleri de yaşadım ama aynı hayat gibi sporun içinde bunlarda var tekrar ayağa kalkmasını biliriz dedim. Ama şimdi Dursun Özbek kadar basiretsiz ve herkese boyun eğen birisin canım kulübümü yönetmesinden çok büyük utanç duyacak bir duruma geldim! Fikri hür vicdanı hür ilkesini benimsemiş bir camiaya asla yakışmadığı için de başkanlığına saygı da duymuyorum ve asla da saygı duymayacağım...! Aynı ultaslan denen bizi rezil edenlere duymadığım gibi...

Çok geriye gitmeye gerek yok sadece düne gitmek yeterli..., Senin her zaman yanındayız dediğin ve övdüğün hocan Ergin Ataman'a kendi beslediğin sözde taraftar grubu hocayı bile soyunma odasına gönderecek kadar ağır hakaretler küfürler etmiş. Bunu maç sonuna kadar da sürdürmüş daha da kötüsü Ataman'ı desteklediler diye yaşlılara çocuklara saldırmış terör estirmiş. Maç sonu Ergin Ataman gerekli cevabı siz yönetime bırakmış.Siz de laf olsun diye basit ve ciddiyetten uzak bir açıklama yapmışsınız.Sonucunun da koca bir sıfır olacağı belli bir açıklama...
Yanlış anlaşılmasın ben hocanın başarısız olduğunu ve bu sene bize büyük hayal kırıklığı yaşattığı için istifa etmesini defalarca dile getirdim. Sorun bir insana ve kendi taraftarına karşı yapılan büyük terbiyesizliktir sadece...

Gerçek bir yönetim olsa ağır yaptırımlar yapar bu rezilliğe dur demek için adımlar atardı.. Galatasaray'ı menfaatsiz sevenler de bunu beklerdi. Ama biz biliyoruz zaten parayla beslediğiniz o sözde taraftar grubuna hiçbir şey yapamayacağınızı. Ve bugün de belli oldu ki onlarda sizde aynı taraftasınız. Hiçbir maça doğru düzgün gitmeyen Dursun Özbek bir baktık ki fenerbahçe basketbol maçında son derece rahat ve keyifli bir şekilde maçını izliyor.Karşısında da dünkü rezilliğe imza atanlar. Hem de ne yönetim aleyhine ne başkan aleyhine tek bir söz söylememeye yeminli..Bu manzarayı gördükten sonra ne söylenebilir ki!

Galatasaraylılar siz ve yönetiminizin gittiğiniz günü de elbet göreceklerdir. Ve hayatları boyunca sizleri asla unutmayacak ve kara günler diye bahsedeceklerdir Bundan emin olabilirsiniz...
 
Ahmet Bey,

10 yılı aşkın süredir gsbasket´te yazarım, okumaya başlama tarihim çok daha eski. Bugüne kadar herhangi bir tartışmada "ekran görüntüsü aldım" diyene rastlamamıştım. Ciddi anlamda şaşırdım, şaşırmakla yetinmeyip üzüldüm. Şimdiye kadar gerekirse forum yönetimi ceza verir denilirdi hep. Şahsi tartışmalarda dahi..

Türkiye Cumhuriyeti nin korunduğuna inanmıyorsanız
Hukukçu bir kimliğim yok, dolayısıyla bir vatandaş olarak baktım da yazılanlarda forum kurallarına aykırı bir şey göremedim. Forum yönetimine güvenmiyorsanız, ve burada Türkiye Cumhuriyeti´nin korunduğuna inanmıyorsanız bence burada boşa vakit harcamayın.

Burda silinen çok mesajlar oldu adminler tarafından.O yüzden ekran görüntüsünü aldım.aldığım görüntüde AKParti yani Devlet suçludur yazıyordu.Devlete suçlu diyen adamın görüntüsünü alacağım tabiki.Fetö yü devlete soktuğu varsayımıyla kişileri kurumları suçlayanların Fetö nün üstüne çöktüğü için tankın önüne yattığı için takdir görmesinide beklerdim.

Ama bazılarının derdi vatan değil siyaset olunca böyle oluyor sanırım.

Zaten şu anda sadece görüntü aldım.Kendi arşivimde kalsın diye.

Türkiye Cumhuriyeti ni millet devlet korur koruyor zaten bunu 15 temmuz gecesi verdikleri şehid ve gazi leriyle ispatladı.

Burada harcayacağım vaktide kimseye soracak bunun için izin alacak değilim.Ben 55 senelik Galatasaray lıyım.Ve de yaptığım spor da basketbol olduğu için bu form a üye oldum.

Ben burda FETÖ ile ilgili bir eleştiri yaptım.Nedense epey bir kişi bu eleştirilerimi içine sindirememişki ama şöylede böylede bizde fetö ye karşıyız ama vs gibi bir sürü bahanelerle bana cevap yetiştirdi.Bunu anlamıyorum ben asıl.
 
Ahmet Bey,

Devlet ya da iktidar partisi hata yapamaz mı bir konuda, kaldı ki kendileri söylüyor bizi kandırdılar diye. Emniyet ve Adalet sistemine palazlanan terör örgütünün siyasi ve bürokrasi düzeyinde yapılanmadığını söylemek mümkün mü?

15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı mücadele eden, şehit ya da gazi olan vatandaşlarımıza yönelik tek bir kötü söz söyleyen görmedim ben burada. İktidarın daha samimi olması ve kendi içindeki cemaatçi yapılanmaya da müdahil olması gerektiği üzerinde duruldu. Bu düşüncelerin neresinde bir hata var?

Farkındasınız ya da değilsiniz, buradaki eleştirilerin odak noktası; FETÖ yapılanmasını eleştirmeniz değil, iktidarın Galatasaray´daki FETÖ´cüleri tasfiye edin derken diğer kulüplerin içindeki destekçilerine dokunulmaması. İlk anda aklıma gelen; Fenerbahçe´de Çavuşoğlu, Mahmut Uslu, Beşiktaş´ta İhsan Kalkavan kulüp üyeliğinden atılsın diye bir talep geldi mi yetkililerden? Eleştiri çifte standarda...

Haklısınız, buraya yazarken kimseye soracak değilsiniz, ama burada fikirlerini ifade edenlere de ekran görüntüsü aldım vb. söylemlerle baskı kurma hakkına da sahip değilsiniz. Malum, adaletin çok da adil olmadığı bir dönem yaşıyoruz.

Burda silinen çok mesajlar oldu adminler tarafından.O yüzden ekran görüntüsünü aldım.aldığım görüntüde AKParti yani Devlet suçludur yazıyordu.Devlete suçlu diyen adamın görüntüsünü alacağım tabiki.Fetö yü devlete soktuğu varsayımıyla kişileri kurumları suçlayanların Fetö nün üstüne çöktüğü için tankın önüne yattığı için takdir görmesinide beklerdim.

Ama bazılarının derdi vatan değil siyaset olunca böyle oluyor sanırım.

Zaten şu anda sadece görüntü aldım.Kendi arşivimde kalsın diye.

Türkiye Cumhuriyeti ni millet devlet korur koruyor zaten bunu 15 temmuz gecesi verdikleri şehid ve gazi leriyle ispatladı.

Burada harcayacağım vaktide kimseye soracak bunun için izin alacak değilim.Ben 55 senelik Galatasaray lıyım.Ve de yaptığım spor da basketbol olduğu için bu form a üye oldum.

Ben burda FETÖ ile ilgili bir eleştiri yaptım.Nedense epey bir kişi bu eleştirilerimi içine sindirememişki ama şöylede böylede bizde fetö ye karşıyız ama vs gibi bir sürü bahanelerle bana cevap yetiştirdi.Bunu anlamıyorum ben asıl.
 
Beğenmediğiniz fikirleri savunanlara nasıl davrandığınız belli oluyor bunu görüyor insanlar.

Ben burda siyaset yapmıyorum.Sadece ERDOĞAN olmasaydı bu darbe gerçekleşmişti ve şu an FETÖ nün eline geçmişti ülke diyorum ve onun hakkını veriyorum.Partiyle filanda işim olmadı bugüne kadar bundan sonrada olmayacak.

Konuları başlatanda hiçbirzaman ben olmadım.

Bu tartışmayı ben kendi adıma bitiriyorum.

Bana hakaret edenler ve buna izin veren adminler de kendilerini çek etsinler.

ERDOĞAN ın hakkını teslim etmemden istediğiniz kadar rahatsız olabilirsiniz.FETÖ ye karşı olan duruşumdan istediğiniz kadar rahatsız olabilirsiniz.Bu benim umurumda değil.

Yeteri kadar ne pozisyonda durduğumu belli ettim.Tek seslilik isteyenler amacına ulaşmasın başka seslerde var duyulsun diye yaptım bunları.

Artık kimseye cevap verip polimik yapmayacağım.

Bu konuda bana da cevap yazmazsanız iyi olur.Konuşmasını bilmeyenler var çünkü.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Beğenmediğiniz fikirleri savunanlara nasıl davrandığınız belli oluyor bunu görüyor insanlar.

Ben burda siyaset yapmıyorum.Sadece ERDOĞAN olmasaydı bu darbe gerçekleşmişti ve şu an FETÖ nün eline geçmişti ülke diyorum ve onun hakkını veriyorum.Partiyle filanda işim olmadı bugüne kadar bundan sonrada olmayacak.

Konuları başlatanda hiçbirzaman ben olmadım.

Bu tartışmayı ben kendi adıma bitiriyorum.

Bana hakaret edenler ve buna izin veren adminler de kendilerini çek etsinler.

ERDOĞAN ın hakkını teslim etmemden istediğiniz kadar rahatsız olabilirsiniz.FETÖ ye karşı olan duruşumdan istediğiniz kadar rahatsız olabilirsiniz.Bu benim umurumda değil.

Yeteri kadar ne pozisyonda durduğumu belli ettim.Tek seslilik isteyenler amacına ulaşmasın başka seslerde var duyulsun diye yaptım bunları.

Artık kimseye cevap verip polimik yapmayacağım.

Bu konuda bana da cevap yazmazsanız iyi olur.Konuşmasını bilmeyenler var çünkü.

Bir kere şu konuda anlaşalım, Rte olmasaydı bu darbe gerçekleşmezdi, çünkü fetö kesinlikle bukadar güçlenemezdi, hele de tsk nın içinde.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Recep ve AKP olmasaydı FETÖ bu haline gelemezdi. BOP için yaptıkları işler bunlar. Kardeş kavgası diyebilirsiniz. Eşeği kaybedenin eşeği bulması marifet değildir kendi pisliğini temizlemesidir.
 
Varsayımlara gerek yok.Olanı yazmak yeterli.Yakın zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanı "gel bitsin bu sıla hasreti" diye çağırıyordu.O zamanlar Fethullah denen adama "ABD'nin ajanı, feto" diyenler "imansız" damgası yiyordu.Şimdi ise iktidar partisinin hatalarını anlatanlar "vatan haini, fetöcü, darbeci " damgası yiyor.Bu ne kindir, bu ne nefrettir, bu ne ikiyüzlülüktür, bu ne sahtekarlıktır.Bitmiyor arkadaş bitmiyor.Cem Küçük, Rasim Ozan, Nagehan Alçı, Erkan Tan...Bu isimleri dinleyin.Daha sonra çevrenizdeki AK Parti fanatiği insanlarla konuşun.Öyle bir maya karıştırılmış ki vicdanlarına ve beyinlerine, konuşmalardaki üsluplar ve tarzlar aynı.Atatürkçü vatansever komutanları tasfiye edip, başta TSK'yı fetöye satarak Zekeriya Öz'ün heykelini diken AK Partili bakanlar ve yazarlar ülkenin üstüne tüy dikti.Şimdi de utanmadan arlanmadan hiç bir suçları yokmuş gibi davranıyorlar.E tabi davranırlar çünkü arkalarında aynı mayaya sahip milyonlarca insan var.Kimi cahilliklerinden, kimi de nemalandıklarından.Lanet olsun böyle kara düzene.
 
Bütçenin düşmesi güzel olur, eldekileri efektif kullanacak teçhizat bilhassa bu şubenin erkek takımında yok zaten. Ataman, Sarıca, Pasqual, Laso gibi adamlar için dar rotasyon, yeter kadar bütçe her zaman daha kullanışlıdır. Gönül ister ki şu paraları başta Üstünberk gibi bir adamla idare edelim ama öyle bir ihtimal de olmadığına göre harcamada kılı kırk yarmak bizim için daha iyi. Belli ki Ataman'ın gideceği yok, kalacaksa da bir daha böyle bütçe çıkarmayalım. Terim'in aldığı 2 oyuncunun yanına yaptığı 5 saçma transfer gibi kendisinin hamleleri de astarı yüzünden pahalıya geldi.
 
Beşiktaşlı eşini Galatasaray Spor Kulübüne üye yapmıştır. Üye değilim lakin üyelik başvuru formunu gördüm orada başka kulüplerle gönül bağı olmadığına dair taahütte bulunuyorsun.
 

Üst