Mustafa Cengiz

Baskan Devletin Basketbol AS ve Voleybol AS kurulsada Futbolcularin vergisini geri ödeme duyumunu aldik ve bunun icin yetki istiyoruz dedi.

Sponsorlarin su anki durumda Sponsorluk gelirlerinin Futbola kullandildigini düsündügü icin cekindiklerini söyledi. (Odeabank olayi gibi sanirim)
Umarim AS kurulunca sponsorlar bulabiliriz
 
“Türkiye’de herşey transfer olmuş. Modeste için tepki gösterdiler , Emre Akbabayı almasak nolacaktı acaba” gibi cümleler kurmuş. Sen bizi hiç anlamamışsın, olayı hiç anlamamışsın be adam.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Ha bi de “Modeste gelseydi sadece şampiyonlar liginde oynayabilecekti” diye de bi cümle kurmuş anlayan beri gelsin. Kaldıramadı büyük işleri, çapı belli, sınırları belli.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sevgili Başkanın ağzından ilk defa güzel bir söz çıktı. 29 Eylül'de yetkiyi vermezlerse giderim tarzı cümleler kurdu direkt söylemese de. Güvenoyu vermezlerse bir dakika durmam dedi direkt olarak.

Genel Kurul üyelerine sesleniyorum. 29 Eylül'de yetki filan vermeyin, gitsin. :)

Genel olarak Galatasaray genel kurul üyelerinin sağduyusuna pek inanmam. O yüzden de muhtemelen yetkiyi vereceklerdir diye tahmin ediyorum. Ünal Aysal gibi bir adama yetki vermeyen adamlar bunlara yetki verecektir :)
 
Son düzenleme:
Sevgili Başkanın ağzından ilk defa güzel bir söz çıktı. 29 Eylül'de yetkiyi vermezlerse giderim tarzı cümleler kurdu direkt söylemese de. Güvenoyu vermezlerse bir dakika durmam dedi direkt olarak.

Genel Kurul üyelerine sesleniyorum. 29 Eylül'de yetki filan vermeyin, gitsin. :)

Genel olarak Galatasaray genel kurul üyelerinin sağduyusuna pek inanmam. O yüzden de muhtemelen yetkiyi vereceklerdir diye tahmin ediyorum. Ünal Aysal gibi bir adama yetki vermeyen adamlar bunlara yetki verecektir :)

Mali yönden Dursun Özbek'i ibra edenler muhtemelen yetkiyi verecektir.
Ama yetki verilmese bile ilk cümlende dediğin şeyi de yapmaz abi.
Ben öyle bir şey demedim der muhtemelen MC :)
 
Başkanın Trt'de neden forvet alamadık açıklamasına, kur farkı, Abd bilmem nesi gibi verdiği cevaplar beni tatmin etmedi. Haziranda forvet almadın, dolar/euro bu kadar artmamışken, eylülde dolar/euro patlamışken forvet aradık, ne kur farkı ne Abd'si yahu. Bu işi yazın çözemedik ama ocakta kesin çözmemiz lazım.

Mustafa Cengiz'in amatör şubelere gereken önemi vermediği açık. Buna rağmen geç de olsa iyi bir basketbol takımı kurdu. Futbol kısmında ise forvet transferi dışında bir sorun gözükmüyor. Şahsım adına herhangi bir şekilde seçime gitmesine gerek yok.

Bir önceki başkanın, kulübü kendi otelinde konaklatıp olmayan sayıda sporcuya fatura kestiğini, sonra bu faturayı ödemeyip faiz işlettiğinii, kasa kolaylığı adı altında kulübe verdiği paraya da faiz işlettiğini, muhasebe kayıtlarını değiştirdiğini, verdiği para sebebiyle gelirlere temlik koydurduğunu hatırlatmak istedim.
 
Mustafa Cengiz mi kurmuş basketbol takımını [emoji23][emoji23] Futbolda Terim olmasa senaryoyu tahmin bile edemiyorum, muhtemelen sıralamada fenerle kafa kafayaydık.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Başkan iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıyor. Yeterli mi? Şu an için değil. Ama bunu yeterli hale getirebilir. Yaptığı hatalar düzeltilmeyecek türden değil. Zaten düzeltemezse ömrü de uzun olmaz.

Benim için önemli olan artı kulübün uçuruma doğru süreklenen mali yapısının bir istikrara kavuşması. Şu zamana kadar neler yapıldı, ne adımlar atıldı ve bunların sonunda gelinen nokta ne? Kendisi ile ilgili fikrim bu tabloyu görünce netleşecek.

Yönetime gelince; balkanın en büyük zaafiyeti. Keşke mayıs ayında ki seçimde daha güçlü bir yönetimle seçime girseydi. Özellikle basketbol şubesini teslim ettiği yöneticilerin sahip olduğu zihniyet kendisi ne yaparsa yapsın onu geriye doğru götürecektir.
 
Galatasaray Kulubunde kim yetki istediyse sonu olmustur. Darisi Mustafa Cengizin basina.

Adnan Polat ibra edilmedi.
Unal Aysal butce arttirma kabul edilmedi ve ayrildi.
Dursun Ozbek Secimi erkene aldi gonderildi.
Sirada Mustafa Cengiz var. Allahim sen konuyu biliyorsun :)

Ayrica bir Baskan insanlarin gozunun icine baka baka bu kadar yalan soyler ancak. 2 agustos itibariyle kur ilk kez 5 tl yi asti. Yani Koskoca Baskan yalan soyluyor. 2. kez goreve geldigi Mayis ayi ve 2-3 aydir sokaktaki insandan farkli davranmayip dert yaniyor simdi.

Yillardir suregelen Ali Cengiz oyunlarinin ismini Mustafa Cengiz oyunlari olarak degistirilmesini istiyorum. Nereye basvurmam gerek ? TDK olur mu arkadaslar ?
 
Eski başkan Duygun Yarsuvat’ın, mevcut başkan Mustafa Cengiz’e “Koltuk” tehditi Galatasaray’daki yapıyı bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan mücadeleden kaçmayacağını ifade etsede, bu tavır devam ederse “Olağanüstü Seçim” kararını aldırabilir.

Volkan Kılıç
 
Kafamda canlanan senaryo şu Mustafa başkan çok yakında kongre kararı alır ve yeniden aday olmaz,Albayrak ve Yusuf Günay'ın başkanlık için adları geçer,Yusuf Günay aday olur ve inşallah ( Seçilemez )

Mustafa Başkan 3 yıl bu kulübü yönetirse bütün branşlarda sıradan bir anadolu takımı seviyesine geliriz ama giderimiz azaldı diye diye ortalıkta konuşurlar

Galatasaray'ı artık Galatasaray gibi kudretli yönetimler yönetmeli,yetti artık !
 
Taşıma suyla değirmen dönmez. Kulüp resmen köy yerine döndü. Aşırı zayıf bir yönetim kurulu var. Fatih Terim’i çıkartıp öyle bi bakın kulübe, anlayacaksınız ne durumda olduğumuzu.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kısa yazacağım.Çünkü yazılması gerekenleri önceki zamanlarda yeterince yazdığımı düşünüyorum.

29 Eylül benim Galatasaray'la ilgili son umudum.Eğer yetki verilirse bundan sonra olumlu bir şey beklemeyeceğim.Galatasaray'a sahip çıkınız kongre üyeleri,yetki verirseniz de sonra hiç şikayet etmeyin.Çünkü olumsuz durumlar sizin eseriniz olmuş olacak.

Yetki Yok !
 
Ali Koç'a baksın bizim başkan adam kendi şirketini kulübüne sponsor yapıyor. Yıllık 13 milyon Tl diyorlar en az. Bizim başkandan bir Emirates, Samsung, Apple beklemiyoruz ama hiç mi sponsor arayışında olmaz bir adam ya? Ünal Aysal'a bakıyorum adam Microsoft, Huawei, Opel gibi şirketleri sponsor yapmayı başarmıştı. Yine Dursun Özbek de Hugo Boss, Uber, Nef gibi şirketlerle işbirliği yapmıştı. Mustafa Cengiz geldiğinden beri bakıyorum Altınyıldız, Jaunesse, ikinciyeni.com falan bunlar ne abi Kasımpaşa mıyız biz bu vizyon ne? Yemin ediyorum Kasımpaşa, Başakşehir hatta Bursaspor sponsor bulmada bizden daha başarılılar.

Yönetim aklını başına toplasın, sponsor arayışlarına şimdiden başlasın. Seneye Türk Telekom Arena'nın isim sponsorluğu bitiyor. Stat yapıldığından beri bakım yapılmadı koltuklar, dış cephe falan leş koca stadın. Bunları yapmak için de sponsor gerekiyor. Galatasaraylı iş adamlarıyla görüşsün, tanışsın. Herkes elini taşın altına koysun. Onların verdiği 3-4 milyon € onları fakir yapmaz ama kazancı daha fazla olur. Çünkü Galatasaray en büyük ve en başarılı spor kulübüdür ve en büyük stk'dır. Türkiye'de Galatasaray taraftarı kadar etkisi olan bir taraftar da yoktur. Galatasaray taraftarı yapılan desteği de kösteği de iyi bilir ve asla unutmaz.
 
Ekonomik anlamda iyi işler yaptı eyvallah,forvet alamadık bizim hatamız dedin ona ehh işte,basketbol takımlarının hali ortada ama,her zaman sakin kalan centilmeliği ön plan da olan rahmet Özhan Canaydın bile zamanında Ali Aydın denen hakeme düdüğünü astırdı.Daha neyi bekliyorsun Mustafa Başkan şampiyonluğun elden gitmesini mi?
 

Üst