Mustafa Cengiz

Oktay hoca ile ayrılış yöntemi ve arkasından söyledikleri ile çok büyük bir negatif yara aldı başkan.
 
Sevgili başkanımız ilk seçildiğinde ne zaman resmi sitemize girsem belediye ziyaretleri görüyordum,bir süre sonra garip gelmeye başladı,bu kadar ziyareti basketbola sponsor bulmak için yapsaydınız çoktan bir sponsor bulurdunuz.Zaten sözünüz yokmuydu çerez parası veren sponsorlar bize yakışmazdı,dünya çapında sponsorlar bulacaktık ? Belki de ben yanlış hatırlıyorum.

Galatasaray'ı öyle bir iki daire falan değil, reel, sponsorlardan gelecek gerçek parayla kalkındıracağız. Voleybol ve basketbol şubeleri için yabancı kuruluşlarla dirsek temasındayım. Seçilemesem bile Galatasaray'a bu konularda yardımcı olurum

Seçilmese bile bu konularda yardımcı olacaktı başkanımız.Seçildi
 
Son düzenleme:
Bu konuyu Eyup sordu cunku baskan soz vermedim diyerek inkar etmeye kalkti. O da baskanim ses kaydiniz var diyince, bulamadik n’apalim istifa mi edelim tarzinda cevap vermisti.
 
Arkadaşlar sponsorun ayağına mı gideceğiz dedikten sonra dün ya da önce ki gün Abdürrahim Albayrak loca alanlara gideceğiz ve uzun süreli almaları için çaba harcayağız dedi. Loca alanların ayağına gidiyorsun ama senin bir branşını maddi olarak destekleyecekleri bulmak için kapı kapı dolaşmıyorsun.
 
Maddi gucu olmayanlarin veya olupta Baskani oldugu kulube para vermeye yuregi yetmeyenlerin Baskanlikla ne isi olur ki ? Ne kadar durust olursaniz olun ne kadar is bilirseniz bilin, Muhasebeci olabilirsiniz finansci olabilirsiniz ama bu cimrilik veya yoklukla hangi mantik cercevesinde GS Baskani olursunuz ? + sponsor bulamayacak kadar ozurlusunuz bir de! ++ bulamadik ne yapalim istifa mi edelim diyecek kadar da yuzsuzsunuz!

Toplamda 10 dan fazla GS Baskani gordum, iclerinde 2 kisi haric digerlerinin ne oldugunu anlamadim. Birisi Faruk Suren digeri Unal Aysal!

Unal Aysal varya Unal Aysal; Mustafa Cengiz ve Dursun Ozbek gibileri 122 defa cebinden cikarir.
 
Galatasaray büyükse başkanıda her açıdan büyük olmalı.Galatasaray başkanı varlıklı olmalı,gerektiği zaman kulübe bu zenginliğin faydası dokunabilmeli,Galatasaray başkanının büyük bağlantıları olmalı bu bağlantılar sayesinde Galatasaray sağlam sponsorlara sahip olabilmeli.Peki sadece başkan mı ? Hayır,yönetimindeki kişiler içinde bu yazdıklarım geçerli.

Ünal Aysal'ın ilk seçildiği zaman bütün bunlar mevcuttu fakat sonradan yönetimindeki güçlü isimler yönetimin dışında kaldı ve malesef bununla birlikte Ünal Aysal başarısızlıkla tanıştı.Yinede Ünal beyin o başarısız dönemi Dursun Ozbek yönetiminden ve şimdikilerden bin kat daha iyidir.

Faruk Süren ve sonrasındaki bütün başkanları gördüm,malesef ki Cengiz yönetimi içlerindeki en zayıf yönetimdir.Zayıf yönetimlerin başarılı olma şansı yoktur.Her şey çok net.Bu yönetimin yaptığını hepimiz yaparız.Sponsor yok,kaynak yok o zaman düzenle bir kampanya taraftardan para gelsin,amatör branşları yok say ondan sonra çık zarar etmiyoruz de.

Ben istifa diyorum istifa.Ocak ayındaki kongre için çok desteklemiştim Cengiz'i fakat benim için esas olan Galatasaray'dır.Kışilere biat etmek olmaz.Ünal Aysal gelsin başarısız olsun onun içinde istifa derim.Galatasaray'ı başarılı yapanıda desteklerim.Ne garip ki bir zamanlar futbol taraftarımız " Ama Dursun başkan borç ödüyor,Ünal aysal zarara soktu " diyordu,sonrası malum,hepsi istifa demeye başladılar.
 
Terim yerine bi başkası olsa da böyle başkan aşkları depreşecek miydi acaba...


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

MC, Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'e dua etsin.
Ne yapıp edip onların başarılı olmaları için elimden geleni yapardım Başkanın yerinde olsam.
Allah korusun en ufak bir başarısızlik bu yönetimi götürür.
Tekrardan ifade etmiş olayım...
 
Fatih Terim: ''Bizim gibi büyük kulüpler, haydi daralalım deyip küçülemezler, küçülmemeliler.''

Sizin de dikkatinizi çekti mi şu ifade ?
Fatih Terim olmasa futbolda da küçülmeye gidecek bu vizyonsuz ve beceriksiz yönetim !!!
 
Fatih Terim: ''Bizim gibi büyük kulüpler, haydi daralalım deyip küçülemezler, küçülmemeliler.''

Sizin de dikkatinizi çekti mi şu ifade ?
Fatih Terim olmasa futbolda da küçülmeye gidecek bu vizyonsuz ve beceriksiz yönetim !!!

Futbolda küçülmekteyiz zaten Ünal Aysal gittiğinden beri. Gitgide bütçemizde, vizyonumuzda küçülüyor. Fatih Hocam bunu kabul etmek istemiyor ve tersine çevirmeye çalışıyor ama işimiz zor ve kısa vadede hedef yükseltemeyiz.
 
Futbolda küçülmekteyiz zaten Ünal Aysal gittiğinden beri. Gitgide bütçemizde, vizyonumuzda küçülüyor. Fatih Hocam bunu kabul etmek istemiyor ve tersine çevirmeye çalışıyor ama işimiz zor ve kısa vadede hedef yükseltemeyiz.

Fatih Terim olmasa şu anda Dursun Özbek döneminden bile çok daha kötü olacaktık.
Fatih Terim olmasa çok daha kötü günler bekliyor bizi.
Dua edelim Fatih Terim başarılı olsun ve devam etsin.
Yoksa işimiz çok zor...
 
Fatih Terim olmasa şu anda Dursun Özbek döneminden bile çok daha kötü olacaktık.
Fatih Terim olmasa çok daha kötü günler bekliyor bizi.
Dua edelim Fatih Terim başarılı olsun ve devam etsin.
Yoksa işimiz çok zor...

Amin. Aynen katılıyorum Nihat Bey size. Karamsar görünmek istemem ama bu bizim belki de son şansımız. Bu yüzden Fatih Hocanın en az 5 sene başımızda kalması lazım. Ama ne olacağı belli az çok. Fatih Hoca sayesinde takım bir süre daha başarılı devam edecek. Sonra maalesef bunu hazmedemeyecek ve maddi ve manevi kulüpten nemalanmak isteyenler onun kuyusunu kazacak. Bizdeki bu kısır döngünün değişmesi çok zor.
 
İyi niyetli ve dürüst olabilir ama bu ekiple beraber Galatasaray'ı iyi yönetebilecek gibi durmuyor.
 
Galatasaray Başkanlığına adayım. Cebimde 3 kuruş param yok. Olsun Fatih hoca var.

Nakit akışı da sağlayamam ama oyuncuların maaşını ödemek için satarım bi dos öderim.Transfer bitirebileceğim Avrupa'da iş adamı arkadaşlarım yok.

Vaad ederim, inan ederim, belediyeleri gezerim...
 
Bir arkadas demisti ki Google sormadan Baskanin sirketlerinin ismini yazabilirmisin ? Cevaben yazan arkadasta mukemmel bir sekilde simdi yazamam ama 3 yil icinde sahip olacaklarini duymayan kalmaz minvalinde birseyler yazmisti.

Bu makam ne yazik ki basamak olarak kullaniliyor, Belediye ziyaretleri ve daha ust makam ziyaretlerini gecmis donemde bir cok baskan yapmistir. Herkes cebinin pesinde, inanin paraya sahip olmanin ve surekli daha cok kazanmanin turlu turlu yollari var, bunlardan birisi de GS Baskanligi!

Evet ben de Baskanliga adayim, kulube 1 kurus dahi koyamam ama 25-30 milyon taraftari olan Kulube para kazandirabilirim. Belediye Baskani felan filan da ziyaret etmem, sadece Galatasarayi dusunur ve canim pahasina kalkindirirdim.

Al Dursun Ozbegi vur Mustafa Cengize gram fark yok zihniyetlerinde !
 

Üst