Mustafa Cengiz

Sayın korkak ve pısırık MC!
Dün öyle kibar konuşunca bak hocana 3 maç daha ceza verdiler!
Böyle yumuşak huylu olmaya devam et sen!
Yazıklar olsun...
 
Abdurrahim de “Gomis parasını alamadığı için bizi bıraktı” diye Gomis’i öne atmış. Bunlar başkanlı yönetimli komedi ekibi gibi. Kınadıkça, şükrettikçe Allah daha beterini yolluyor başımıza. Dursun haindi ama olumlu bi hareketi Terim’i getirmekti. Bunlarda tek bir olumlu hareket olmadığı gibi her gün eksiye devam.
 
Mustafa Cengiz yönetimi, Sedat İncesu'nun ayrılmasına sebep olan yönetim olarak tarihe geçecek. Başka da birşey söylemeye gerek yok.

Umarım bir gün Galatasaray hak ettiği şekilde yönetilir.
 
Gomis parasını alamadı hain oldu, Mahmuti ne mal olduğunuzu gördü diye hain oldu, forvet alıcaz diyip almadınız taraftar hain oldu, Türk sporunun efsanesi tarihi başarıların sahibi Sedat hoca hain oldu. Ve daha hatırlamadığım nice şeyler... Eminim Fatih Terim başka branşta hoca olsa ona da saldıracaktınız. Siz kimsiniz abi? Allah’ın bizi sınadığı tiplere bak..
 
Bu kadarı tesadüf olamaz. Duygun, Dursun, Mustafa bunlar hep aynı güç tarafından Galatasaray'a yerleştirilmiş gibiler. Amaçları da aynı. Aysal zamanı şikeciler "sizi değiştireceğiz" diye bir açıklama yapmışlardı, harbiden o günden beri değiştik. Nerede bir hain; o başkan oldu. Ve biz bundan daha kötüsü gelmez dedikçe daha kötüsü geliyor.
 
Ocak ayında geldiklerinde 2. seçimde desteklemiştim ancak son aylarda 1 tane olumlu işlerinin olmaması taraftarın çoğunluğunun kendilerine olan güveni yitirmelerine neden oldu.

Temmuz ayından beri;

1- Oktay Mahmuti ile olaylı bir şekilde ayrılmaları, hocayı göndermelerine rağmen maaş ödemeye devam etmeleri.
2- Kadın basketbol hocalığına Efe Güven'in getirilmesi. Nereden baksan tutarsızlık.
3- Erkek ve kadın basketbol takımların sezonu geç açması ve bu durumdan oluşan geç adaptasyon sonucu mağlubiyetler.
4- Futbolda adam akıllı transferlerin yapılmaması. Gol kralı Gomis'in 6 milyon'a satılıp yerine hiçbir oyuncu alınmaması.
5- Uluslararası anlamda Türkiye'nin en başarılı takımı olan Engelsiz Aslanlar'ı Avrupa kupalarına göndermemek Galatasaray tarihinin bakın yanlış demiyorum en büyük ayıplarından biridir.
6- Su topunu takımını da yine aynı şekilde Avrupa'ya göndermediler.
7- Kadın voleybol takımı rezalet. Gelene geçene yeniliyor.
8- Yönetim olarak vizyoner ve profesyonel 1 tane adam yok. En vasıflıları Abdürrahim Albayrak... Gerisini siz düşünün yönetimin halini.
9- Federasyon son 1 ayda resmen bizi doğrarken sadece resmi siteden açıklamalarla taraftarın gazını almaktalar. İcraat sıfır.
10- Sponsorlar hala ortada yok. Mustafa Cengiz başkan seçilmeden önce "Dünya çapında sponsorluklar bulacağız, çok düşük sponsorluklar verilmiş. 1-2 daire fiyatına sponsor alacağımıza Unicef ve Kızılay ile çıkalım daha iyi olur" Bu açıklamayı unuttu herhalde? Yiyemeyeceğin muzu soymayacaksın.

Daha bir bu kadar rezaletleri vardır ben sadece aklımda olanları yazdım. Mustafa Cengiz ve yönetimi maalesef Dursun Özbek v2 olma yolunda ilerliyor. Kendisine bir taraftar olarak önerim;

1- Galatasaraylı iş adamlarını toplaması, bir plan ve proje oluşturması.
2- Bu projelerden amatör branşlara sponsor olarak dönüt verilmesi.
3- Amatör branşları ehli kişilere vermeleri. Ömer Yalçınkaya gibi beceriksizlerin yerine Hakan Üstünberk veya Naci Cansun'un getirilmesi.
4- Basketbol salonunun yapımına acil başlanılması. Ne kadar geç başlarsa hem sportif hem de ekonomik olarak bizim zararımıza.
5- Taraftarlarla bir araya gelmesi. Ve taraftarların istekleriyle, önerileriyle bir beyin fırtınası yapılması.
6- Devre arasında mutlaka en az bir forvetin alınması (alınmak için alınmasın katkı verecek potansiyeli olmalı)
7- Basketbol ürünleri çıksın ve bu gelir sadece basketbola ayrılsın.

Kısa vadede mutlaka bunların yapılması gerektiğini düşünüyorum.
 
Valla ben 2. seçimi kazandıkları günden beri muhalefet yapıyorum,yorumlarım burada,olacakları yazdım ve yazdığım gibi oldu,ben şaşkın değilim ama tek bir husus var o da Dursun'dan kötü olabileceklerini düşünmemiştim,evet ! Dursun'dan bile kötüler,susan kongre üyeleri utansınlar
 
İktidar yalakası Abdürrahim ne diyecek bakalım birilerine yaranacak diye yapmadığı kalmadı.İktidarın kurduğu başakşehiri açık açık şampiyon yapacaklar başkan da ya gereğini yapıp işe el atmalı yada görevi bırakmalı olmaz böyle.Burası siyaset kulübü değil spor kulübü.Ünal Aysal Albayrak ve Dürüst'ü gönderdiğinde kızdıysam hak veriyorum adama.
 
Bu çapsız, iş bilmez ve pasif yönetim kesinlikle ibra edilmemeli ve defolup gitmelidir.
Sessiz kalarak çakallara bizi yem ediyorlar!
Daha fazla o koltukta durmamalılar!
 
Mustafa Cengiz: "Cezalar bizi birbirimize kenetliyor. Her şeye rağmen şampiyon olacağımızı, camiamızın buna inanmasını istiyorum."

Mustafa Cengiz: "Geçme namert köprüsünden, koy aparsan su seni. Sinme tilki gölgesinde, koy yesin aslan seni."

Ne diyorsun sen yaaa!
Allah aşkına defol git yaaa!!!
 
Mustafa Cengiz: "Cezalar bizi birbirimize kenetliyor. Her şeye rağmen şampiyon olacağımızı, camiamızın buna inanmasını istiyorum."

Mustafa Cengiz: "Geçme namert köprüsünden, koy aparsan su seni. Sinme tilki gölgesinde, koy yesin aslan seni."

Ne diyorsun sen yaaa!
Allah aşkına defol git yaaa!!!

Gitmez Nihat kardeşim gitmez. Kulüp tüm branşlarda kötü yönetiliyor ve tribündeki taraftar yönetime tepki değil destek oluyorsa gitmez. Rahmetli Canaydın zamanında da kötü yönetiliyordu kulüp ama yeri geldiğinde en sert tepkiyi veriyordu keza Ünal Aysal da öyle. Peki sormazlarmı o zaman bu adamların ne günahı vardı.
 
Bugün açıklama yapacakmış

1 - Özlü sözler,hikayeler anlatacak
2 - Galatasaray büyüktür,sabrımız taşmıştır,federasyon istifa vesaire tarzı laflar
3 - Birlik olalım,taraftarımıza sesleniyorum sakin olsunlar falan ve son olarak şampiyon olacağız

Kafamdaki basın toplantısı aynen böyle,birazda Albayrak konuşur belki
 
Son düzenleme:
Yönetimin yapması gereken;

1- Taraftarlardan bein sport üyeliklerini iptal ettirme çağrısı
2- Demirörenin sahip olduğu malları kullandırmama, Milliyet Hürriyet Fanatik gibi gazetelerdeki basın çalışanlarını Florya'ya stada sokmama
3- Türkiye Kupası'ndan çekilme

Şimdilik bu kadar icraat yapsınlar. Baktılar akıllanmadılar devamını da getiririz. Beşiktaş'tan sonra bizim de Türkiye Kupası'ndan çekilmemiz bu kupanın izlenebilirliğini büyük oranda azaltır. Bunu da hükümet istemez.
 
Kendisini aynı zamanda çok da şanslı görüyorum. Jailson’un elini öpmesi lazım. Basketbol voleybol şubelerindeki skandallar, futboldaki transfer yapılmama, 2 aydır top oynamama skandalları unutuldu bile. Yerinde olsam çok da toz kaldırmam. Olur da bi mucize gerçekleşir şerefsiz Demirören istifa ederse bu sefer elek gibi çakıl taneleri gün yüzüne çıkacak. Şu an seferberlik ilan edildiği için asıl sorunları kimse görmüyor.
 
Yeterince reklamını yaptın, tüm Bakanlar ve Belediye Başkanları tanıyor seni. Artık yeter!
İstifa da bir hizmettir!!!
 
Mustafa Cengizli 3 yıl sonunda Galatasaray -zaten son yıllarda zarar gören- rekabetçi kimliğini, uzun yıllar geri kazanamamak üzere her branşta kaybedebilir.

Bu kadar vasıfsız, yetersiz ve vizyonsuz bir yönetim kurulu bizi uçurumun kenarına iter. Tehlike çok büyük, acilen Olağanüstü Genel Kurul gerekli.
 
Son şansı ara transfer açıldığı anda imzaları attırmaktır. Bu imzalar için çoktan çalışmalara ve görüşmelere başlamış olduklarını umut ediyorum.
 

Üst