Mustafa Cengiz

hadi bakalım sıkıysa ibra etmeyin başkanı. taraftar neler yapar görün siz o zaman kokuşmuş liseci zihniyet. başta malum dava açan şahıslar olmak üzere...
 
Abdurrahim Albayrak: "Amatörleri belli bir süre kapatmamız lazım. Buna taraftarlar da razı olmalı. Bunları yapamazsak kapıya kilit vururuz. Bütün sponsorlar anlaşma iptali için yazı gönderdi. Zaten uzun sürede taraftarlar tribünde olmaz."

Abdurrahim Albayrak: "Hiçbir kulübün bu maaşları ödeme şansı yok. Mustafa Cengiz önderliğinde her gün konuşuyoruz. Bütün sponsorlar anlaşmaları iptal etti. Bu paralar ne bu sene, ne gelecek yıl ödenebilir. İndirime mecburuz, hiçbir gelirimiz yok."
 
Doğa Sigorta'dan Albayrak'a cevap geldi. Doğa Sigorta CEO'su Nihat Kırmızı, Ajansspor'a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"SÖZLEŞME FESİH TALEBİMİZ OLMADI"
Doğa Sigorta olarak tüm yükümlülüklerimizi yerine getirdik. Bizim tarafımızdan bir problem yok. Anlaşmamıza göre tüm ödemelerimizi gerçekleştirdik. Bir sözleşme fesih talebimiz de olmadı. Sezonun devamında da anlaşmamızı sürdüreceğiz. Gelecek sezon için de tekrar ne yapabileceğimizi hem basketbol tarafında hem futbol tarafında oturup konuşacağız.

Sizin derdiniz nedir, sayın Albayrak?
 
Allah şifa versin. Başarılı bulmasam da kötü bir insan olmadığı izlenimini veriyor ama sağlığı bu durumdayken bence ısrar etmemeli ve kulübü kongreye götürmeli. Kendisi iyi bir insan belki ama yönetimi çok vasıfsız.
 
Bu arada sağlığım elvermese de arkadaşlar bayrağı alır devam eder düşüncesinden kastettiği ben olmasam da mevcut yönetim devam etsin ise bu doğru değil. başkanın varlığı vs önemlidir kulüplerde başkan ne kadar iyi bir insan olsa bile işin başında olmaması zaafiyet yaratır. Dolayısıyla en doğrusu sağlık sebepleriyle görevi bırakıp lig bitiminde kulübü kongreye götürmektir bence.
 
Baskanin ropartajdaki hali ,Galatasarayi yonetmeyi birakin, kendi sirketini yönetecek halde degil.

Secim karari alip lig bitmeden...Yeni baskan ile yeni transfer sezonuna girmek lazim.
 
Malesef başkan hasta.
Ona asla diyecek bir şeyimiz olamaz.
Ama hem kendi sağlığı için hem de kulüp menfaatleri için bırakmalı.
Bakın Rize ve Antep maçları sonucu gerekli tepki vermeyince, TFF son darbeyi vurmak için Başakşehir maçına Ali Palabıyık denen zatı atamış😀
Tepki vermezsen olacağı buydu...
 
Baskan koltuk sevdasina kaldi derim bundan sonra gecen hergun icin...
Derdi Galatasaray degilmis demekdir derim.
3 senedir agizinda casta cas casta cas yeter kusasim geldi artik.
 
Baskani su halde konusturdular. Diger yoneticilerin isi ne cidden anlamiyorum. Adam cani ile ugrasiyor. Ama onlar tepki veremiyor. Baskanin Allah sifasini versin. Dualarim kendisinle.
 
Başkanım Galatasaray yüzünden sağlığını kaybettin. Hem işler de kötü gidiyor kulup sahipsiz. Bırak artık ve sağlığına konsantre ol.
 
Seçildiğinde ben dahil büyük çoğunluk memnun oldu, ne de olsa selefi Dursun Özbek Galatasaray tarihinin görebileceği en kötü başkanlarından biriydi. Ve şark kurnazlığı ile baskın seçime giden Özbek´e güzel bir ders oldu.

Ama zamanı geldi de geçiyor Mustafa Cengiz´in bırakması için. Bunu sportif şartlara göre de değil, sağlık şartları nedeniyle söylüyorum. Kendisini Galatasaray´a adamasına gerek yok, kulübün yönetimine odaklanamıyor, sağlığına odaklanmalı bu saatten sonra.
 
Hakemlerin oyuncağı olduk. Bize yapılanlarda VAR yok oluyor. Rakipler için en ince ayrıntıyı kadar inceliyorlar. Sen gidip rakip başkanın önünde ceketini iliklersen böyle oyuncak yaparlar seni. Artık gitme vaktiniz geldi 🙋‍♂️
 
Alper Ulusoy'un, bize operasyon yapmasından sadece 2 hafta sonra maç alması, Galatasaray'ı yönetenlerin ne kadar aciz, işbilmez olduklarının kanıtıdır...

Alanyaspor maçına da üzerimize toprak atmak için Mete Kalkavan’ı vermişler. Galatasaray korkusu bunların gözlerini kör etmiş. Malesef bu duruma sessiz kalan yönetim bu durumun sorumlusudur.

Mustafa Başkanım. Kendi sağlığın ve seviyorsan bu kulüp için seçime git...
 
Son düzenleme:
Filozof ve TFF önderliğinde getirilen yeni yabancı kuralı:

TFF, yeni yabancı sınırı kuralını açıkladı.

20/21 Sezonu: İlk 11’de en fazla 8 yabancı. 14 yabancının en az bir tanesi 24 yaşından küçük olmak zorunda.

21/22 Sezonu: Kadroda 12 yabancı, sahada 7 yabancı. İlk 11’de en az bir tane altyapıdan yetişen 21 yaşından küçük futbolcu.

22/23 Sezonu: Kadroda en fazla 10 yabancı, sahada en fazla 6 yabancı. 10 yabancının en az bir tanesi 22 yaşında veya daha küçük olmak zorunda. İlk 11’de altyapıdan yetişmiş en az 2 tane 20 yaşından küçük futbolcu olmak zorunda.

Karşı duramayacaksanız ne işiniz var o koltuklarda?
Galatasaray’a rağmen bir kural çıkıyorsa o yönetim başarısızlığıdır.

Mustafa Başkanım sağlığın ve Galatasaray için seçime git artık!
 
Son düzenleme:

Üst