Mustafa Cengiz

Levent Tüzemen: "Lig bittikten sonra Galatasaray yönetimi Başkan Mustafa Cengiz'in sağlığı doğrultusunda mutlaka bir karar alacaktır. Başkan Cengiz'in sağlık koşulları Galatasaray'ı yönetmeye devam edebilirse bir sorun yaşanmaz."

Levent Tüzemen: "Ancak Galatasaray camiasında mayıs ayına kadar kulübü götürecek bir model düşünülüyor. Bu konuda da gündeme gelen isim eski başkanlardan Faruk Süren. Galatasaray camiası, Süren'i çatı başkan olarak düşünüyor ve mayısa kadar bu görevi yapmasını planlıyor."

Uygun olan da budur...
 
Son gelişmelerden ve bazı röportajlarından filan anladığım kadarıyla Burak elmas Başkan olmak istiyor ve yine anladığım kadarıyla Ozan Korkut da tekrar aday olmak istiyor ve bu sefer beraber devam etmeyecekler gibi görünüyor olası bir seçimde. Yine bir seçim olursa Eşref hamamcıoğlu ve Abdürrahim Albayrak’ın da aday olacağı baya süredir yazılıyor çiziliyor.

bu adaylar arasında hiçbiri benim için ideal Galatasaray başkanı değil. Burak elmas tecrübeli yönetici olduğunu söylüyor belki futbol için bir şeyler yapabilir ama amatör branşlara bakış açısını biraz sığ buldum. Çok futbol odaklı konuşuyor. Abdürrahim Albayrak’ın seçilmesini istemem, seçileceğini de sanmıyorum. Eşref hamamcıoğlunun belki bir desteği vardır ama nasıl bir yönetim gösterebilir soru işareti. Bu isimler aday olursa benim tercihim yine Ozan Korkut olur ama onun da seçilebileceğini pek sanmıyorum. Galatasaray camiası değişik bir camia saçma sapan adamlar seçilebiliyor, vizyonlu aklı başında konuşan adamlar doğru düzgün oy alamıyor.
 
Bir Trabzon'un forma paylaşımına bakın birde bizim.
Sosyal medyayı çok kötü kullanıyoruz.
Tabiki Basketbol Şubesini, malum şahıs gittikten sonra ayrı yere koyuyorum...
 
Elektrik faturasını ödeyemeyen, kapısında haciz bekleyen Beşiktaş transfer yapabiliyor. Harcama limiti en az olan Fenerbahçe arka arkaya transfer yapabiliyor. Harcama limiti en çok olan Galatasaray’ın transfer yapamaması yönetim beceriksizliğidir.

Twitter'da gördüğüm bir yorum. Çok haklı. Evet FFP var ama ne olursa olsun transfer yapılmalıydı. Oyuncu satamamak büyük beceriksizlik gerçektende. Yönetimimiz çok konuşuyor. Ama laf değil icraat istiyoruz...
 
Levent Tüzemen: "Lig bittikten sonra Galatasaray yönetimi Başkan Mustafa Cengiz'in sağlığı doğrultusunda mutlaka bir karar alacaktır. Başkan Cengiz'in sağlık koşulları Galatasaray'ı yönetmeye devam edebilirse bir sorun yaşanmaz."

Levent Tüzemen: "Ancak Galatasaray camiasında mayıs ayına kadar kulübü götürecek bir model düşünülüyor. Bu konuda da gündeme gelen isim eski başkanlardan Faruk Süren. Galatasaray camiası, Süren'i çatı başkan olarak düşünüyor ve mayısa kadar bu görevi yapmasını planlıyor."

Uygun olan da budur...

Cidden bir tez elden yol alsın...Mustafa Cengiz hangi klubu çalıştırdığının farkında değil heralde...Hoca transfer diye bağırıyor bu beyfendi vermiş yetkiyi çaylaklara transfer listesinde 4 adam var ( seri-lemina-bruma-onyekuru ) bunlar etrafında dön babam dön..Dünya da 4 futbolcu var resmen . Bu yonetim ile kimse bu sene şampiyonluk beklemesin.

Sinirim bozuluyor ...Bu Mustafa Cengiz ve ekürisi gibi bizim şirkettede bir adam var..Yönetici demeye bin şahit lazım.Ee..zaten başa bak,ulkenin geri kalan yapısını gor.Nasıl surucu oyle yonetici.(Her dalda!!!)
 

🤦‍♂️

Başkan Mustafa Cengiz: "Benim yönetim kurulu arkadaşlarımın moralin bozmayın. Bunu sevgili Galatasaray taraftarına diyorum. Küfür etmekle yürek soğutamazsınız. Bunu yapmayın."

Yönetim Fatih hoca ve bizim moralini bozmuyormuş, tam tersine biz naif yönetimimizin moralini bozuyormuşuz😅

Başkanım, sağlığın gerçekten yerinde değil. Lütfen kendine daha fazla zarar verme. İstifa et kurtul...
 
Yazık. Fiziksel sağlığının kötü olduğunu biliyorduk ama zihinsel sağlığı da yerinde değil gibi duruyor. Şunu da anlamıyorum koca Galatasaray kongresinden bir kişi de çıkıp ben başkanlığa talibim demiyor. Ali Koç Aziz Yıldırım başkanken seneler önce başkanlığa talibim demişti. Sonra söke söke aldı o koltuğu. Bizde o cesarette, o profilde biri yok ne yazık ki.
Mustafa Cengiz de ilk önce kendi sağlığı için bu işi bırakmalı artık. Şöyle bir geçen seneki fotoğrafına baksın bir de şimdiki haline baksın aradaki fark zaten bırakmak için başlı başına yeter.
 
Az önce Twitter’da izledim videosunu ve çok şaşırdım. Adam fiziken bildiğin çökmüş. Saçlarına karlar yağmış, kilo kaybı yaşamış.
 
Başarısızlığı falan da geçtim. Konuşmaya mecali kalmamış, sağlığını kaybetmiş. Bu nasıl bir koltuk, makam hırsıdır! Hâlâ üste çıkma, eleştirilere cevap verme derdinde. Bir an önce sağlığına kavuşmasını ve şu işlerden uzaklaşmasını diliyorum. Hiçbir şey, sağlıktan daha önemli değil.
 
Galatasaray'ın başına gelsem bugun ilk yapacagım iş Fatih hocam ile 4 senelik anlaşma yapmak olur. Kameraları tv leri cagırıp 4 sene daha imza attırırım.Cumel alem,Feghouli,Belhanda herkes gormeli kim bu takımın imparatoru!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sayın Başkan kaç aydır indirimi kabul etmeyen topçular var deyip duruyor. Madem isim vermiyorsun ya da veremiyorsun bu işe neden giriyorsun? Zaten sağlığınız da sıkıntılı mayısa kadar beklemenin gerçekten hiç alemi yok. Bir sonraki gelecek yönetim içinde gelecek planlama açısından az bir zaman kalacak.
 
Ben bu kadar saçma sapan demeçler veren bir başkan görmedim. Şu yaptığı takımı sabote etmek eğer isim vermeyeceksen neden söylersin indirimi kabul etmediler diye. Apo ve Yusuf zaten ayrı karın ağrıları. Men cezası aldırmama dışında ki oda bir başarı sayılırmı pek emin değilim en ufak bir icraatları yok. Kulübün hakkını savunma desen yok, basketbol zaten sürünüyor, transfer konusunda bunlardan daha beceriksizlikleri zaten nam saldı ama bu konuda teknik heyetin beceriksizliğini de atlamamak lazım,saçma sapan çelişkili demeçler konusunda ustalar yani vakalar tekrar artışta iken ne seyircisi sana mı kaldı daha sonra aleyhinde kullanılıyor işte konuşma. Hiçbirşey yapmadan tasarruf yapıyoruz demek ne kadar kolay bu kulübün düzgün bir ekonomiye sahip olmak için tek bir şansı var oda transfer gelirleri. Artık bütün Türk kulüpleri oyuncu yetiştirip satmak üzerine yapmak zorunda planları FFP den bağımsız olarak. Cl geliri diye birşey zaten kalmadı o tren kaçtı. En yakın zamanda seçime gidip bırakması lazım.
 
Hastalığına kadar Galatasaray' da gördüğüm en akıllı ve yerinde konuşanlardan biriydi ancak hastalığından sonra söylediklerinin beyninde kurduklarıyla alakası yok. Bu da hastalığından ve kullandığı ilaçlardan kaynaklandığını düşünüyorum. Bilinçaltında olan ve söylememesi gereken şeyleri ulu orta söylüyor. Asıl acı olan koskoca yönetimde, başkanım dur sen hastasın dinlen, açıklama yapma diyecek biri yok veya onun yerine açıklama yapabilecek bir yönetici yok malesef. Başkanın iyi olması yönetimin iyi olduğu anlamına gelmiyor. İşinin ehli bir yönetici olmadı malesef bu yönetimde. Bundan sonra bu yönetim dikiş tutturmaz artık, yolun sonu göründü.
 
Oktay Mahmuti olayında yaşananların kopyası. Yalan söylemeyi bu kadar normalleştirmek bu kadar ne konuştuğunu bilmemek hayret verici gerçekten.. Hayatımız boyunca dediğiyle yaptığı bir olan bir başkan görme fırsatımız olur mu bilemiyorum. İnanılır gibi değil gerçekten.
 

Üst