Mustafa Cengiz

Çok üzüldüm. Bana kalırsa iyi niyetli biriydi. Adam ciddi sağlık sorunlarıyla uğraşırken kendisine savaş açanların, laf sokmaya, ihraç etmeye çalışanların ikiyüzlülüğünü görürüz şimdi bol bol. Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun.
 
Son düzenleme:
Cenaze görüntülerine baktım biraz FT de teşrif etmiş. Hocam cenazeye gitti vs yazanlar olmuş twitterda zaten olması gereken bu. Gitmesi değil gitmemesi haber olurdu. Öyle ya da böyle beraber çalıştılar ve objektif baktığımda insani ilişkiler açısından Mustafa Cengiz'in FT'yi idare ettiği yutkunduğu sabır gösterdiği bir sürü durum olmuştur. Zira öyle olaylar yaşandı ki başka bir başkan olsaydı direkt yolları ayırırdı. Zamanında Ünal Aysal yaptı zaten. Dolayısıyla ikili ilişkiler noktasında olayları tabi ki yüzde yüz bilmiyoruz ama genel toplamda FT haksızdır diye tahmin ediyorum.

Ayrıca Abdürrahim'i bir çok konuda eleştirmişimdir ama cenaze görüntüleri vefalı bir insan olduğunu bana hissettirdi. Cenaze sahibi gibi her şey ile ilgileniyordu. Yusuf Günay ve Kaan Kançal da Mustafa Cengiz'in oğlunun yanındaydı hemen hemen bütün görüntülerde.

Bu vesileyle bir kez daha mekanı cennet olsun.
 

Üst