Galatasaray | 11 Haziran 2022 Seçimli Genel Kurulu

Yeni başkanımız kim olmalı ?


  • Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Listeler aciklanirkene erden timur tarafini secti. O fotoya girdiyse ve esref bey secilirse ne yapacak merak ediyorum. O fotoya girmek bazi seyleri degistirebilir. En azindan algi boyle.

Gelen agam gidem pasam diyebilir neticede galatasarayli iyi bir taraftar.
 
Anlayış olarak bakarsak, Hamamcıoğlu yönetiminin amatör branşlara çok ilgi göstereceğini zannetmiyorum, ama orada bir hava yakalandıysa ona da dokunmayacaklardır. Yani NEF ne verirse, şube öyle gider.

En başından beri bunu yazıyorum zaten. Kim gelirse gelsin bu mantık egemen olacaktır. Ben elimi sürmem ama elini sürene de mani olmam mantığı. Çok çok art niyetli bir insansan elini süreni de küstürür kaçırırsın. Onun dışında sanmıyorum beleş icraate konmaktan cayacaklarını. Kötü niyetleri bizim işimize yarasın bari.
 
Listeler aciklanirkene erden timur tarafini secti. O fotoya girdiyse ve esref bey secilirse ne yapacak merak ediyorum. O fotoya girmek bazi seyleri degistirebilir. En azindan algi boyle.

Gelen agam gidem pasam diyebilir neticede galatasarayli iyi bir taraftar.

Bundan bahsediyorum. Hal böyle iken Eşref Bey, bu organizasyonun devam etmesini ister mi çok emin değilim. Keşke sizlerin dediği gibi olsa da ne olursa olsun hiç karışmasalar ve Nef organizasyonu devam etse...
 
Nihatin düsünceleri dogru olan.

Nef tarafsiz bir sponsor idi suan ise Taraf olmus kendi tarafi kazanmasi icinde belli vaatleri olucaktir.

A.Ş ile Yönetim arasindaki farki bilmicek yoktur.

Dursun Özbek selamun aleykum ben geldim demicek.Projelermiz var dedi aciklicaz dedi.

Bu projelerde Erden Beyde olucak .Erden bey hem Dursun Baskana Hem Esref beye destek veremes etik olmicayacagi icin Dursun Özbek kasanirsa Nef devam eder gibi
 
Dursun Özbek yıllık 17.5 M ₺'ye teknik direktörlük konusunda Okan Buruk ile anlaştı.

🔗 Sportcell

Nuri Şahin olmayacaksa Okan Buruk en doğru tercih olur. Winner hocadır. Umarım takımla uyuşması da gerçekleşirse başarılı olacaktır inşAllah...
 
Erden Timur, 2018 fb seçimleri öncesi Aziz Yıldırım'a destek çıkan Mehmet Ali Aydınlar değil her durumda kulübe destek veren biri. Dursun Özbek seçilirse Sportif A.Ş. yönetimine girecek olması bir şeyi değiştirmez. Nihat Kırmızı, Metin Öztürk'ün listesindeydi Burak Elmas'ın isteğiyle A.Ş.'ye yönetici oldu ve kulübe cebinden para da verdi.
Erden Timur ben başkan olsam bana da destek verecek kadar Galatasaraylı. Bu durum ülkenin genel siyaseti değil kulüp içi yarış.
 
Sergen
Nuri
Okan

Son sirada gordugum adam hayirlisi olsun deriz.
Torrent i yaninda yardimci koc olarak tutarim tazminat vermektense
 
Okan'a kaldıysak zaten bitmişiz biz.
Almanyadan Fransadan bir tane adam akıllı TD getirmek zor mu ne de olsa sene sonu çok güzel bütçe oluşturma imkanı da varken yeni bir takım kurucaksın bunu gerçekten işin ehli insanlarına bırakmak lazım çok yanlış hareket bunlar çook hep günü kurtarmalık gidiyoz.

Keşke Tuchel gibi futbolu gerçek manada bilsen o tarz bir Td gelsede takımı onun kurmasına izin versek. Ama nerdeee
 
Okan vs bence yanlış tercih. Böyle kötü geçmiş bir sezondan sonra iyi bir yabancı hoca tercih edilmeli. Özbek eğer seçilirse geçmişteki hatalarından ders alarak yönetmeli.
 
Okan gerek Akhisar gerek Rize'de beklentilerin üzerinde işler yaptı. Akhisar'da Türkiye Kupası'nı kazandı, ligde Başakşehir'i şampiyon yaptı.

Ligin ve ülke futbolunun dinamiklerini bilen, genç, şampiyonluk yaşamış, kendisini GS'de ispatlamak isteyen birisi. Bence uygun profil. Zaten şu anda taraftarın gönlünü hoş edecek bir yabancı teknik direktörü getirecek maddi güç yok Galatasaray'da
 

Üst