Galatasaray 62 - Çukurova 65

ABD'yi bilmiyorum ama bizim Milli Takım 6-13 Şubat arası Antalya'da kampa giriyormuş. Milli maç da yok diye biliyorum. Hepsi genç isimler. Bizden sadece Sude Yılmaz var.

Şimdi baktım Amerika'nın 11 Şubatta Belçika ile maçı varmış.Sosyal medyada insanlar geri dönmez,Abd'ye giden ne zaman döndü diyorlar ama resmi site dönmeyecek olsa açıklama yapmazdı :)

 
Bizim Pelin başta olmak üzere Melis hariç tüm yerli oyuncularla yolları ayırmamız lazım.Melis hariç diyorum çünkü her maç kimse Melis'ten 20 sayılık performanslar beklemez.Attığı maçlar oluyor ve olduğu zamanda çoğunlukla kazanıyoruz.Ekstra katkılar gelebiliyor Melis'ten.Yeri gelir o da istikrarsız maçlar çıkarıyor o ayrı.

Pelin-Sude-Eda-Gizem Başaran-Mısra-Miray bizim yerli rotasyonumuzda bu oyuncular olmamalı.Yerli rotasyonunu baştan oluşturmalıyız.
 
Molaya gidiyoruz,5 saniye süre var,yarı sahadan oyuna başlıyorsun ve Çukurova Allah var faul yapmadı.5 saniyede üçlük denersin kaçırırsın olur.Bu kadar dengesiz şut denemek için mi molaya gittik ? Sabır ya.
 
Pelin’e basketbolcu demek için şahit lazım, tutup Galatasaray’a kaptan yapmışlar. Bir defolun gidin ya!
Biraz ağır olmadı mı? Ölçülü eleştirmek lazım, bu şekilde konuştuğun kişi milli oyuncu dikkatini çekerim. ..
Plum olmayınca 1-2 numarada kullanılması gereken topları kullanmak ZORUNDA KALIYOR...Topu kim kullancaktı basketbol fakiri Eda mı? Hala basketbolunu geliştirmeyen seviye atlamamayı kafaya koymuş Sude mi? Üst düzey 5 yabancılı Çukurova 'yı zorlamakta başarı..

Takım iyi başladığı sezonda iyice loser'lığa alıştı, plansız programsız başsız şube me hale geldi yazık, yöneticiyim diye koltuk dolduran boş kişiler ekol olduğumuz dalda kulübü rüsva etmeye devam ediyorlar.. Hala Anete yerine oyuncu alınacak.....
 
Pelin iyi bir takımda ancak iyi bir yedek olur. Biz de iyi bir takım olmadığımıza göre bu role bürünmesi çok normal. Kaldıramıyor tabi doğal olarak.
 

Üst