Galatasaray:65-Karsıyaka:79

Önder Ç.

0
Yönetici
Farklı yenilip elendik.Macın bu sonucta bitmesi son günlerde artan takımın geleceği ile ilgili umutlarımı cok azalttı dogrusu.

Arda 22 sayı 7 rib
Jacobson 13 sayı
Ferreira 6 sayı 5 rib

Rakip takımda:
Muratcan Güler 17 sayı 3 rib
Burakz Sezgin 6 sayı 7 rib
 
Anlaşılan o ki HAlil Üner ve bu kardo ile yine küme düşmemeye oynayacağız. FB ülkeri yeniyor biz KSK den fark yiyoruz. Ayıp.
 
Takımın geleceği ile ilgili umutlar neye göre arttı ben bir türlü anlayamadım. Ben hiçbir olumlu şey göremedim,göremiyorum ve bu yönetim devam ettiği müddetçe bir beklentim yok.

Aldığım dediğin adamı alama, yabancıyı 2 gün kala getir, Beşiktaş tabanca gibi yeni salonunu açsın sen bak, öbürü Ülker'i yensin seyret,elindekileri tutma, milletin bıraktıkları topla...

Neyse, tabi bunların hepsi hikaye. Stadda yakılan meşalenin ateşi sağolsun bize yeter !
 
Beykoz'un ardindan sonuncu olmuşuz, yazık..
Ama sunuda unutmamak lazimdir ki; Halil Üner'in oldugu yerde her zaman hüsranlar vardır..
Bu yüzden fazla sasırtıcı degil..
Herseye ragmen zararin neresinden donulse kârdir. Umarim en kisa zamanda Halil Uner'in gorevine son verilir. Yerine kim gelirse gelsin mevcut kadroyla birseyler yapabiliriz bu ligde..

Saygilar,
 
Sonuç berbat.Fenerin Ülker'i yenmesi de bizim açımızdan ayrı bir trajedi.Benim de umutlarım baya bir kırıldı.
 
Yabancılar yeni geldi. TAkıma henüz uyum sağlamadılar. Bu transferler çok daha önce yapılmalıydı. Ancak H.Üner'in bu kadroyu bir yerlere taşıyabileceğini sanmıyorum.
 
maalesef durum pek iç açici degil. biraz umutlanirken yine umutlar yikiliyor. takim daha kendine gelmemis. el alem bizi ilgilendirmez. biz kendi yaptiklarimiza ve yapacaklarimiza bakmaliyiz.
 
2 senedir popomuzu yırtıyoruz bu takımı bundan kötü kimse yönetemez diye ama dinleyen kim.

kovun artık şu adamı ya da bu takıma ne katkı yapıyor onu açıklayın. kimseyi getiremiyorsanız altyapı hocalarından biri çıksın takımın başına bundan kötü olmaz bari taraftar sahiplenir takımı belki bir hareket olur.

kimse bana kadro kötü yabancılar yeni geyiği yapmasın en zayıf grubu sonuncu bitirdik. bu adam kalırsa hedef belli bu sene de sondan 3. lük başarı olur.
 
Yol yakınken Halil'i yollasınlar ; görünen köy kılavuz istemiyor.
 
Sorun var takımda,sayısız oyunu bitirmeler falan,hiçte sıradan durum değil bunlar..
 
Of ya yine yenildik.. Halimiz pek iç açıcı gibi görünmüor.. Boddicker yne sçtı mı?
 
Arkadaşlar tamama kaybetmenin werdiği hüzünle yazıorsunuz AMA lütfen kullandığımız KELİMELERE lütfen dikkat edelim
Anlayışınıza teşekkür ederim...
 
eminem' Alıntı:
maalesef durum pek iç açici degil. biraz umutlanirken yine umutlar yikiliyor. takim daha kendine gelmemis. el alem bizi ilgilendirmez. biz kendi yaptiklarimiza ve yapacaklarimiza bakmaliyiz.
El alem dediğin takımlar bizim rakiplerimiz.Biz kendimize ait bir ligde oynamıyoruz.Onların ne yaptıkları bizi doğal olarak ilgilendirir.
 
koch' Alıntı:
El alem dediğin takımlar bizim rakiplerimiz.Biz kendimize ait bir ligde oynamıyoruz.Onların ne yaptıkları bizi doğal olarak ilgilendirir.
daha lig baslamadi bile bu bir. ayrica sen önce kendi yaptiklarina bak. sonra yapacaklarina bak. rakiplerin seni ilgilendirir ama burda bir cok kisinin bahsettiginiz anlamda degil. kompleksli insanlar gibi konusuluyor bir cok topicde fb ve bjk hakkinda. hem fb ve bjk bizim tek rakiplerimiz degil, diger rakiplerimiz hakkinda niye boyle konusulmuyor ozaman? bu mu senin rakiplere ilgi anlayisin? bunu konusacagina kac kere maca gidip takimini destekledigini, takimin icin ne yaptigini dusun. boyle abuk subuk seylerle gelme bana. daha fazla uzatmaya gerek yok. zaten yeterince amacindan sapti topic.
 

Üst