Galatasaray: 84 - Adana Engelliler: 45

T.S.B Süper Lig 15. hafta | 09.04.2011 Galatasaray - Adana Engelliler (başlığı değiştiremiyorum bu olursa başlık daha iyi oalbilir )

Umarım salon full olur :)
 
1.5 ay sonra İstanbul'a geldim gene denk gelmedi arkadaş.Kısmet değilmiş.Kızların maçına salondayım.Erkeklerin ise bir ihtimal.Aslanların maçına uzun zamandır uğrayamadım.Bir ara denk gelecek inşaallah.
 
Her gün tarihe bakıp,gelmedi mi şu maçın vakti dediğim sonrasında geçmiyorki zaman sen olmadan bestesini söylediğim maç.(içime sözlük yazarlığı kaçtı :D )
 
Sonrasında Sinan Erdem'de Fenerbahçe Ülker-Pınar Karşıyaka maçı var program değişmezse.Kimi arıyorsak orada kısacası.:)
 
allah izin verirse takımızla olacağız.

onur abicim o işler kolay değil dikkatli olun.sonuçta salonda 30-50 kişi olacağız yolda yürürken özellikle metrobusten gelirken çıkarken dikkat edin .3-5 kişi tarafından hedef olmayın .

burası istanbul.ve fener le bizim olduğumuz aynı ortamlarda her zaman tatsızlık olmuştur olacaktırda..
 
Mac basligini ilk gorunce adanada ki mac aklima geldi. Ilk kez gitmistim engelsiz aslanlarin macina. ;)
Bu mactada yine farkli sonuc oldu.
Tebrikler engelsiz aslanlar.
 
Galatasaray TS Basketbol Takımı, TSB Süper Lig 15. hafta maçında bugün Adana Engelliler ile karşılaştı. Engelsiz Aslanlar, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda gerçekleşen mücadeleden 84-45'lik skorla üstün ayrılarak bu sezon 15. lig maçında 15. galibiyetini aldı.

1. ÇEYREK: 25-13
2. ÇEYREK: 20-9 (45-22)
3. ÇEYREK: 22-10 (67-32)
4. ÇEYREK: 17-13 (84-45)

TSB Süper Lig'de bu sezon en yakın rakibi Beşiktaş'ın iki maç önünde liderliğini sürdüren Galatasaray adına Mateusz Filipski, 42 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu. Özgür Gürbulak, galibiyetimize 27 sayıyla katkı sağladı. Galatasaray'ın diğer sayıları ise Jaime Mazzi (sekiz sayı), Matt Scott (beş sayı) ve Seyran Orman Kurt (iki sayı) ile geldi.
 
Ömer abinin tek tek sayışına göre klasik 100 kişi..
Fifinin yuhh dedirten performansı..
yıldız tekin eksikliğiyle kötü tribün..
olmayan şube kaptanı..
sonrasında Murat Elsaleh programı ve Sedat hocayla sohbet..
 

Üst