B Barış Yarar 0 16 Ocak 2005 #121 ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
K Kerem Kayacan 0 16 Ocak 2005 #122 Nihayet... Galatasaray için lig bundan sonra başlıyor. Bu kadar zorlanmamızı bu seferlik affedelim. Ligin ikinci yarısında çok daha iyi olacağımıza inanıyorum.
Nihayet... Galatasaray için lig bundan sonra başlıyor. Bu kadar zorlanmamızı bu seferlik affedelim. Ligin ikinci yarısında çok daha iyi olacağımıza inanıyorum.
G Guest Misafir 16 Ocak 2005 #123 yaw 1 protokol tribünde bir diz üstü pc vardı senmiyidin o admin sana diyom
Önder Ç. 0 Yönetici 16 Ocak 2005 #124 haleplioğlu' Alıntı: yaw 1 protokol tribünde bir diz üstü pc vardı senmiyidin o admin sana diyom Genişletmek için tıkla ... sag tarafa yakindim ben protokolin yaninda
haleplioğlu' Alıntı: yaw 1 protokol tribünde bir diz üstü pc vardı senmiyidin o admin sana diyom Genişletmek için tıkla ... sag tarafa yakindim ben protokolin yaninda