Galatasaray-Beşiktaş Yıldız Bayan Maçı

Cumartesi günü bayrampaşa spor salonunda saat 11.00 da oynancak olan GS-BJK mçına tüm Galatasaraylı taraftarları bekliyoruz. O gün sizin desteğinize çok ihtiyacımız olucak. Lütfen gelebilen herkez gelsin!! Şimdiden gelen gelemeyen bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz.. :)
=> Gizem #12 , tüm GS yıldz bayan <=
 
Galatasaraylılarrrrr :) bu zorlu play-off serisinde hepinizden desteklerinizi bekliyoruz. Artık size daha çok ihtiyacımız var. Gelip bizi desteklerseniz çok mutlu oluruz :) Bizi yalnız bırakmayın! :)
Gs Yıldız Bayan Takımı :)
 
Maçın sabah 11'de olması oldukça zorlayıcı olacak benim için, malum bugün cuma. Söz veremiyorum; ama serinin ikinci maçı pazartesi sanırım, ona geleceğim bir aksilik olmazsa. Bir Galatasaraylı olarak mücadelenizi, bir basketbolsever olarak da oyununuzu izlemek büyük zevk.
 
Dün 61-53 kaybettik, Üniversite'yle üçüncülük için oynayacağız.

Farkı indirdiğimiz dönemler oldu; ama bir türlü tam yakalayamadık Beşiktaş'ı.

Bizim maçtan sonra, Fenerbahçe - Üniversite maçı vardı. O maçı da izledim. Dört takımın da oyuncuları centilmence oynadılar, sakatlanan düşen oyuncuların başına hep beraber koştular. Hepsini, tebrik ederim. Fenerbahçe 18 farkla kazandı; ama Üniversite de iyi mücadele etti.

Beşiktaş'ın özellikle de Fenerbahçe'nin fizik üstünlüğü var bu yaş grubunda. Hemen, göze çarpıyor.

Bir de alan savunması konusu var. Çok fazla ahkam kesmek istemiyorum; ama alan savunması yasaklansa altyapılarda nasıl olur diye düşünüyorum, altyapı maçlarına gittiğimde. Burada, kesinlikle antrenörleri eleştirmek gibi bir amacım yok, sonuçta verilen bir hak var ve kazanmak için alan savunması yapmak bazen en iyi strateji hatta zorunluluk olabiliyor. Mesela, bizim maçın izlediğim ilk çeyreğin son bir dakikasından sonuna kadar Beşiktaş alan savunması yaptı yanılmıyorsam. Biz de zaman zaman alan savunması yaptık. Bu yaş grubunda öyle çatır çatır şut atılmıyor,( gerçi Fenerbahçe - Üniversite maçının ilk yarısında iki takım da fena yüzdeyle atmadı) dolayısıyla alan savunmasına hücum etmekte zorlanıyor takımlar. Şutlar da girmeyince bizim maçta pek iyi basketbol oynanamadı mesela. Üstelik, küçük takım seviyesi var bir de.

Takımımıza da, Üniversite serisinde başarılar. Dün, maçın son saniyesine kadar maçı bırakmamaları takdire değerdi.
 

Üst