Galatasaray - Büyükşehir Bld. Spor | TSL 6.Hafta

Maç sonucu ne olur?

  • Kazanırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    55
Tarih: 26 Eylül 2010 Pazar

Yer: Ali Sami Yen Stadyumu

Saat: 19:00


Büyükşehir Belediye Kadrosu

ABDÜLKADİR KAYALI
ALİ GÜZELDAL
BEHRAM ZÜLALOĞLU
CAN ARAT
CAN MORGÜL
CİHAN HASPOLATLI
EFE İNANÇ
EKREM EKŞİOĞLU
EMMANUEL MAZOWA NSUMBU
ENVER CENK ŞAHİN
GÖKHAN KABA
GÖKHAN SÜZEN
HASAN ALİ DURTULUK
HERVE GERMAIN TUM
İBRAHİM AKDAĞ
İBRAHİM AKIN
İBRAHİM YILMAZ
İSKENDER ALIN
KENAN HASAGIC
MAHİR AYDIN
MAHMUT TEKDEMİR
MARCIN ROBERT KUS
MARCUS VINICIUS CESARIO
MEHMET YILMAZ
METİN DEPE
OĞUZHAN BAHADIR
RIZVAN ŞAHİN
SAMUEL TOBIAS HOLMEN
SERHAT AKYÜZ
SERHAT GÜLPINAR
 
Re: Galatasaray - İstanbul B.Ş Belediye | TSL 6.Hafta

artık iyi oynamanın vaktinin geldiğini düşünüyorum. Özellikle maçın ali sami yende olması iyi bir şey gerçi belediye bizim ali sami yen belalımız ama
 
Artık iyi oyun gelecek arkadaşlar. Rahat olabiliriz artık. Bizim için en kritik maçtı. Takım artık kazanma alışkanlığını kazanmıştır. Artık özgüveni yüksek sonuca odaklı bir takıma sahip olacağız
 
Takımda geçen hafta gördüğümüz özgüven eksikliğini bu maç bende çok fazla görmedim.

Ufuk artık daha bi sağlam duruyor, Neill eski formuna kavuştu çok şükür, genel olarak o özgüvensizlik artık pek yok takımda, bu hafta olurmu bilmem ama ben bir iki galibiyet daha alınca, tabi hücüm oyuncularının da güçlenip form tutması ile çok daha iyi oynayacağımızı düşünenlerdenim.
 
Buca macindan tek bir degisiklikle Elano'yu Pino'nun yerine koyarak bence baslamaliyiz..2.Yari yorulan takima hizli oyucuyu koymak her zaman avantajdir..Bir aksilik olmassa Belediye'ye 3-4 gol atariz.
 
Ufuk Serkan,Neill,Gokhan Zan,Insua Ayhan-Cana Kewell-Misimovic-Aydin Baros. bence bu hafta boyle cikmaliyiz sahaya!!! Elano-Pino 2.yari taze guc!
 
ben bu sene aydını çok iyi buluyorum skora etki etmesede sonradan oyuna girip oyuna hareketlilik getiriyo ve bu bizim aydından beklediğimiz birşeydi zaten bence sağda elanoyla başlıyıp aydın ve pinoyu yedek güç olarak oyuna almalı ama bence riijkard pinoyu 11de oynatıcak sağ açıkta
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
Buca macindan tek bir degisiklikle Elano'yu Pino'nun yerine koyarak bence baslamaliyiz..2.Yari yorulan takima hizli oyucuyu koymak her zaman avantajdir..Bir aksilik olmassa Belediye'ye 3-4 gol atariz.

Bence bu maç da 6-3 bitecek.
 
Cana artık ilk onbirde başlayacaktır diye düşünüyorum Ayhan'la beraber ikisi ortasahada Arda iyileşmezsede ki öyle gözüküyor Aydın Pino'nun yada Kewell'ın yerine başlar.
Maçı galip gelmede sıkıntı yaşamayız bence gelecek haftadan itibaren özellikle Cana'nında takıma katılımıyla daha iyi futbol oynamaya başlayacağımızı düşünüyorum.
 
Umut Öncel' Alıntı:
[quote="Yunus Gökyıldız":1mgttxff]Emre Çolak'a ne oldu acaba?
Söylenenlere göre Emre A2 takım maçlarında bile ayakta kalmakta zorlanıyormuş.[/quote:1mgttxff]

Emre Çolak, Emreb. benzeri şekilde kilo alıp güçlenmezse hiç bir halt beceremez ne GS'da nede vizyonu olan her hangi bir takımda.
 

Üst