• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray Café Crown'dan Türkiye Böbrek Vakfı'na Ziyaret

Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
13 Eki 2006
Mesajlar
548
Tepkime puanı
0
Yaş
32
Konum
Sarıyer/İstanbul
Web sitesi
www.gscimbom.com
@Batuhan Varolsun
Galatasaray Café Crown’dan Türk Böbrek Vakfı’na Ziyaret

Basketbol takımımız, bugün Türk Böbrek Vakfı’nı ziyaret etti. Böbrek hastalarına moral vermeyi amaçlayan ziyarete, Galatasaray Cafe Crown Coach’u Murat Özyer, Yardımcı Antrenör Aziz Bekir ile İdari Menajer Recep Şen’in yanı sıra Türk oyuncular tam kadro olarak katıldı.

Ziyaret öncesi basketbol takımımıza bilgiler veren Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Timur Erk, organ bağışının ne kadar önemli olduğunu anlattı. Türkiye’de canlı insandan böbrek naklinin tercih edildiğini belirten Erk, bunun yerine ölümden sonrası için organ bağışı yapılması gerektiğini vurguladı.

Timur Erk, konuşmasının ardından teknik heyet ve oyuncularımıza birer teşekkür belgesi sundu.

Daha sonra diyaliz ünitelerini gezen Galatasaray Cafe Crown oyuncuları, hastalara tek tek çiçek verip geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden böbrek hastaları ise oyuncularımızla tanışıp fotoğraf çektirdi.
 
Geri
Üst