Galatasaray-Fenerbahçe derbisi (Yıldız Bayan)

güzel bir maç oldu . takımımızı çok iyi destekledik . maçınta kargaşalar çıksada iyi bir maç oldu . tribündeki herkese teşekkürler :D
 
Gidenlerden de küçük bir özet rica etsek.

Bu yıl denk getirip gidemedim maçlara henüz. Haftasonu da kursa gidiyorum. Telafi edeceğim umarım bir ara. Üstelik, en çok istediğim şey kardeşlerimizin taraftar desteğiyle oynamalarıydı ki, o da gerçekleşmiş. Ben kaçırdım o ambiansı.

Tüm takıma tebrikler.
 
Maçın başlarında fenerbahçe atkili başladı . bir ara 8-1 gibi bir skor oldu . daha sonra takımımızın üçlükleri basket faul derken , birde taraftarımızın ateşlemesi bir anda öne geçtik . 2. yarıya girerken (ışıl abla ve mihriban oğuz) girerken skor 36-35 1 sayı ile öndeydik . 2. yarıda bir pozisyon oldu tam bende bilmiyorum göremedim galiba ömer abi ile fb teknik direktörü tartıştı . ortalık bir anda karıştı sahaya inmeye başladı taraftarlar . daha sonra polisin gelmesiyle ortalık sakinleşti ama 10-15 dk ara verildi . daha sonra kızlarımızın iyi oyunu ile bir daha skor üstünlüğünü yakalayamadılar ve çok güzel bir galibiyet aldık ;)
 
Taraftar desteği itici güç olmuş anlaşılan takımımıza. Galibiyet haberlerini almak sevindirici...

Tebrik ediyorum hepsini.
 
Pc BOZUKTU giremedim uzun zamandır.
Bu maça gittim gerçekten çok iyi oynadık rakip bizden çok uzundu ama yinede kazandık.Helal olsun.
Oyun kurucu bölümünde oynayan kız çok iyi oynuyor geleceğin ışılı.

Her attığı sayıdan sonra ışıl albende ayrı sevindi
 

Üst