Galatasaray-Ordu Bed.Eng.(6.Hafta)

arkadaşlar neden neyden korkuyorsunuz
aslanlar gibi maça gidip takımımızı destekleyelim
yapmayın lütfen
yok kalbimiz sizinle olucak yok her zaman yanınıdayız diyene kadar Galatasaryımız için her türlü zorluğu göğüslerizi diyip destek yemini etmenz lazımdı
bu korkaklıklar Galatasaray taraftarına yakışmıyo
 
Takımımız ertesi gün ise (5 Mart Pazartesi), Ahmet Cömert'te saat 15:00'te, 6. haftanın erteleme maçında Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile mücadele edecek.

Gün ve saat çok ters olmuş halbuki Ordu iyi bir takım taraftar desteği çok iyi olurdu.
 
Galatasaray: 70 - Ordu Bed. Eng. S.K.: 43

Periyot Skorları:
1. Periyot: 16-11
2. Periyot: 16-11
3. Periyot: 16-12
4. Periyot: 22-9

Periyot Sonuçları:
1. Periyot: 16-11
Devre: 32-22
3. Periyot: 48-34

Oyuncu istatistikleri:
Eyüp 2
Selim D. -
Volkan 2
Ali Asker 5
Tucek 26
Ahmet 6
Özgür 8
Uğur -
Şuayip 2
Ferit 19
Serdar -
Selim S. -
 
Sanırım hafta içi olduğundan dolayı maça kimse gelmedi. Çoğumuz işten izin alarak geldik . Salonda 8 kişiydik taraftar olarak :) . Ama yinede desteğimizi verdik maç bitene kadar . Hatta federasyona gönderilecek olan maç kasedinide biz çektik kimse olmadıgı için :)

Son iki maçtır takımımızda tutukluk var gibi gözüküyor . Zaten Sedat Hoca'da bunun farkında ve molalarda sert bir şekilde hataları iletiyor oyuncularımıza.

İki gün üst üste maç olması oyuncularımızı yormuş olabilir diye düşünüyorum.

Eyüp bir sakatlık geçirdi, gördüğüm kadarıyla bileğinde ciddi bir problem var , inşallah kısa zamanda düzelir . Ferit inanılmaz istekliydi bugün. Tuçek diğer maçlara göre ribauntlarda etkisizdi bunda Ordulu bir oyuncunun inanılmaz riabunt yeteneğininde hakkını vermek lazım.

Ordu takımında Asiye adlı bayan oyuncu şuana kadar izlediğim en iyi bayan oyuncu ve bir çok takımın oyun kurucusundan daha kaliteli , asistleri ile göz doldurdu . Maç sonu Asiyeyi tribüne çağırdık oda geldi sağolsun kırmadı bizi , bu inanılmaz mücadelesini onurlandırmak gerekiyordu .

Maç resimleri bugün eklenecektir .
 

Üst