Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Siz bütün branşlarda şampiyonluk kadroları kuracağız dediniz ve taraftarı kandırdınız.

Sadece futbolda kulağa hoş gelen isimler getirdiniz,çünkü hemen taraftarın gözünü boyamalı,kahraman ilan edilmeli,kendi reklamlarınızı yapmalıydınız,teknik direktör tercihiniz ise mütevazı oldu çünkü kariyerli bir ismi getirseydiniz sizin önünüze geçerdi,siz Galatasaray'ın geleceğini düşünerek hamleler yapmadınız bugünün kahramanı olmak istediniz.

Yine bir yönetim için bunları yazıyorum " Yakında taraftar gerçekleri görecek,birer birer yönetimden istifalar gelecek " çünkü hep böyle oldu,hep böyle olur ..
 
Yalancı, utanmaz basketbol düşmanları!
Vay efendim hedefleri varmış da, Euroleague’de mücadele edeceklermiş de..
Siz önce Türkiye Liginde küme düşmeyecek bir takım kurmayı becerin de, palavraları sonra atarsınız.
Rezilsiniz!
 
Geçen sezon bittikten sonra parayı yığmaları 7-8 Milyon Dolar ve daha fazlasını harcamaları gereken basketbol takımına yine para vermediler. Ve takım kuruşları sayarak para harcadığı için büyük bir tesadüfle geçen sezon sonu bir araya gelen yetenek toplamını bulamadı. Her sezon 200 Bin Dolar Blackshear ve Canaan, 300 Bin Dolar'a Melo Trimble bulmak imkansız. Önemli olan bütçeyi rakiplerine (Anadolu Efes - Fenerbahçe) yaklaştırıp yetenek için yeterli oyunculara hakettiği parayı verebilmektedir. Bu da çapsız ve beceriksiz Dursan Özbek yönetiminin yapabileceği bir şey değil.
 
Yönetim yine hayal kırıklığı maalesef... Futbol popülizmine yenik düştüler orada da fecaat bier sezon bizi bekliyor. Erkek basketbolda acilen aksiyon almalılar. Yoksa bu durum yönetimi gözden düşürür. Taraftar basketbola önem verir yöneticiler vermese de...
 
Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olmayı geçtim, şampiyonluğa oynayacak bir tane branşımız var mı acaba? Utanmaz yalancı yönetim ve şakşakçılarından cevap bekliyoruz. Umarım en kısa zamanda defolup gidersiniz.
 
Galatasaray yonetimi umarim bu yildizlarla dolu kadronun en zayif noktasi olan sol bek pozisyonu icin Caner Erkin ile anlasma yapar. 1,5 yillik anlasma bence ideal olur. Caner Erkin cidden kapanan takimlara karsi keskin ortalari,sutlari ile rakiplerin her zaman korkulu ruyasi olmustur. Defans yani zayif olsada, Galatasaray takimi gerekirse 2 gol yese bile Mertens,Icardi,Mata ile 3 tane golu kolayca bulabilecek kapasitede bir takim.. Bahis oyuncusu PVA kovularak, Kazimcan'in kiraya verilerek, Emre Tasdemir ise Canerin yedegi olarak kalmalidir. Isin magazin ve diger yonlerine bakmiyorum., Bu takim Nevriye Yilmaza,Angel'a, Elvir Balic'e forma giydirdiyse gerisi teferruattir. Burasi spor klubu. Kultur merkezi,protokol vey sergi sarayi degil. Oyuncu kimi tutarsa tutsun kalbinde, camiaya katkisini versin taraftar tesekkur etmesini bilir. Bu isler Fatih Terim ,,,, adami diyip Masa uzerinde sifir katki verip ziplamaya,silah cekmeye benzemiyor.
 
Son düzenleme:
Herkes Lansman çok iyi gitti satışlar patladı falan diyor
GS nin bir değeri satılıyor herkes bunu başarı olarak anlatıyor
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Ne degeri kardesim? Lütfen böyle seyler yazarken az arastiripta yazin.
Mecidiyeköydeki binanin ne degeri vardi? 6-7 senedir bos bina olarak duruyordu.

Gelicek parayla neler finanse edilicek? Hangi projelere baslanicak arastirdinmi?
 
1 Milyar tl 134 adet Residans

Daire Ortalamasi 7.4 milyon tl Emlak piyasasini bilmem ama bana bi tik az geldi.

Ülke konjektöründe 2 saat 134 Daire satilmasi muazzam iş ,atıl duran bir yapi olarak durmaktansa değerlendirildi.

Yarisi ile direk borc kapancak kalan diğer yarisi Kemerburgaz Tesisleri ile Futbolcu giderlerine ve yeni yatirim fonu olarak dèğerlendirilcek.
 
Benim şahsi düşüncem eğer kaliteli genç futbolcu yetiştirip Avrupa takımlarına yüksek bonservis ile satma konusunda süreklilik sağlamazsak bu borçların böyle projeler ile kapanacağını sanmıyorum. Mesela bugün gördüğüm haberlere göre Galatasaray bu projeden yaklaşık 50 milyon Euro kazanmış. Bu paranın zaten yarısı yani 25 milyon Euro otomatik olarak Bankalar birliğine gidecek. Kalan paranın önemli bir kısmı da oyuncu alacakları ve yine bankalar birliğinin kalan kısmına gidecek.
Gökhan ve Haluk abinin bugünkü yayınında Ajax’ın Arda Güler için 20 milyon Euro’dan kapıyı açtığını dinledim. Bu doğruysa benim yukarıdaki söylediklerim haklı çıkmış oluyor. Projeler ile borçlar azaltılır ama kapanmaz bence. Bir spor kulübünde ekonomik refah için esas önemli olan süreklilik haline gelen genç futbolcu satışıdır. Dolayısıyla altyapımızın fabrika gibi çalışması hakikaten çok önemli. Yoksa bugün azalan borç yarın tekrar artar.
 
Elif Elmas 17 Milyon Euroya satildi.
Vedat Muriqi 20 Milyon Euroya satildi.
Kim Min Jae 18 Milyon Euroya satildi.

Noldu? Fenerin borcu azaldimi? Su an 3 büyükler arasinda en yüksek borc fenerde.

Oyuncu satarak bu borc felan bitmez.

Bu residanztan gelen para Floryadaki Konut Projesine gidicek. Florya gelistirilcek ordan gelicek parayla Kemerburgaz yapilicak.
Bu arada yönetim göreve gelirken zaten yeni arsalar alinacaginida söylemisti.
 
Bu proje bedavaya mı yapılıyor diye merak etmeye başladım. Evet, arsa maliyeti yok ama m2 maliyetleri filan uçmuş durumda. 18 ayda beton 6 katına çıktı. Kireç, kum, demir, boardex, alçıpan derken tümünün fiyatları uçmuş durumda. Ocak ayında 3 bin liraya aldığım banyo dolabı, lavabo ve batarya takımı şu an 11 bin lira. Neticede 134 dairenin maliyeti de ince işçiliğin ve teknik şartnamenin durumuna göre uçuk rakamları bulabilir.
 
Bu proje bedavaya mı yapılıyor diye merak etmeye başladım. Evet, arsa maliyeti yok ama m2 maliyetleri filan uçmuş durumda. 18 ayda beton 6 katına çıktı. Kireç, kum, demir, boardex, alçıpan derken tümünün fiyatları uçmuş durumda. Ocak ayında 3 bin liraya aldığım banyo dolabı, lavabo ve batarya takımı şu an 11 bin lira. Neticede 134 dairenin maliyeti de ince işçiliğin ve teknik şartnamenin durumuna göre uçuk rakamları bulabilir.
ic mimarisi Erden Timur üstleniyo diye biliyorum. Dairelerin ic kisminin yapimini NEF yapicak yani 6 ay gibi insaat varmis binanin icinde
 
ic mimarisi Erden Timur üstleniyo diye biliyorum. Dairelerin ic kisminin yapimini NEF yapicak yani 6 ay gibi insaat varmis binanin icinde

Ücretsiz olarak yapacaksa 134 daire için kulübe epey bir bağışta bulunmuş olur. Para karşılığı yaparsa epey maliyet olur ve gayrimenkulden gelecek 50 milyonsa 10-15 milyonu inşaat maliyeti olarak NEF'e verilir.
 
Erden Timur, Kemerburgaz ve Mecidiyeköy projelerine finansal destek sağlamak amacıyla Galatasaray'a 300 milyon TL bağışladı.
Sonra gel hayatında kulübe en ufak faydası olmamış insanlarda seni eleştirsin istifa et desin. Yıllardır hep Galatasaraylı iş adamları neden destek olmuyor diye kızarız. Adam kendi cebinden dünyaları harcıyor bu paraları rüyasında görse uyanacak insanlar Erden Timur’u beğenmiyor.
 
Eger Esref Hamamcioglu baskan secilseydi bugun Fb’den 4 yedik ama Efecan Karaca ve Umut Bozok umut verdi falan deniliyordu :)
Sayin baskanimizin gecmiste yaptigi hatalar herkesin malumu ancak 2017/18 sezonu da dahil son 2 sezonunda gecmisten ders aldigi cok net ortada.Erden Timur gibi bir alfanin da katkisi azimsanmamali tabi.
 

Üst