Ünal Aysal

Emre abi yazdıklarını okudum, katıldığım yerler de var katılmadığım. MAA destek konusunda %1000 haklısın ve katılıyorum sana.
Play off konusuna gelince öyle ben kabul etmiyorum lige katılmam demekle olmuyor maalesef. Herkesin katıldığı ve destek olduğu bir konuya açıkça karşı olduğumuzu beyan ettik ama TFF, yayıncı kuruluş ve diğer takımlar bir olunca elden bir şey gelmiyor ki bunun bazılarını kurtarma operasyonu olduğunu bilsende.
Şike konusuna gelince Liglerin ertelenmesinde de UEFA nın yetkili bir adamını Türkiye'ye yollamasında da bizim etkimizin büyük olduğunu düşünüyorum.

En anlamadığım ise Aziz ile kankalığını nerden çıkarttın? Kaçırdığımız bir yer mi oldu?
 
Elinden geleni yapmıştır Ünal Aysal. Şu yaptığı açıklamaları Polat yada rahmetli Canaydın yapabilir miydi? Özellikle Adnan Polat direkt destek olurdu. Kötü örneği örnek olarak vermek doğru değil tabiki ama 3-4 ay önceki yönetimden sonra bu yönetim elinden geleni yapmıştır. Yaptığımız açıklama gayet nettir ama TFF anlamayı bilmemektedir, istememektedir. Biz çok daha abartı itirazlar yapsak bile bu iş olacaktı. En güçlü falan da değiliz. Nerde en güçlüyüz? Yönetim açıklama yapıyor Hürriyet 1 saat sonra haberi en altlara koyuyor. Taraftar oluşumumuz açıklama yapıyor haberlerde konu dahi olmuyor. TFF'nin yaptığı açıklama Galatasaray'a büyük suçlama diye veriliyor. Adnan Sezginin ceza indirimi için yaptığı konuşmalar "Ortalık karışıyor, Yer Yerinden oynayacak" diye sunuluyor. Nerede hani gücümüz? Basın zamanında o kadar Fener lehine adamla dolmuş ki durum böyleyken malesef böyle ortamda güçlüyüz demek doğru olmuyor.

UEFA'dan adam geldiyse bu yönetimimiz sayesinde oldu. UEFA'dan başkası yalan diyorsunuz ama UEFA'yı yönetimimizin yaptığı açıklama ve gönderdiği belgeler (öyle söyleniyor) harekete geçirdi. Daha fazla ne yapılabilirdi?

Cüneyt Kaptan ve Lütfü Arıboğan ile lobi çalışması diyorsunuz. Bu gerçekten komik geldi bana. Lütfü Arıboğan MAA'nın sağ kolu yani bir nevi maşası olmuş durumda. LİGTV böyle birşey yapalım derbi artsın diyor, MAA süper diyor sonra Lütfü Arıboğan sağlıksız bu iş mi diyecek? Federasyon malesef böyle işlemiyor, gördüğümüz o. MAA Televizyonda (TV 8'di galiva) "Ben bildiklerimi yaparım, birileri itiraz ediyor diye yapmamazlık yapmam" dedi. Böyle düşünen bir başkana karşı, 16 klübü arkasına almış TFF'ye karşı elinden geldiğinin maksimumunu verdi, direnmek için. Tüp Kafa fareye benzetti, Antep başkanı başka birşeye ama devam ettik. Dün Resmi Siteden Cas üyesinin sözlerine yer verdik "Playoff Oynanamaz" diye. Cüneyt Tanman konusunda da ciddi soru işaretlerim var çünkü o da kukla olma yolunda gidiyor. Şuan TFF diye bir şey yok ortada sadece MAA'nın kararları aldığı bir kurum var orada. Göksel Gümüşdağ demişsiniz, lobi için. Onun Galatasaraylılık kavramı Erdoğan Bayraktarın Galatasaraylılık kavramıyla aynı bence. Yıllardır görüyoruz.

Ligden çekilme yada havuzdan çekilmenin mümkün olmayacağını siz de biliyorsunuzdur.

Aziz Yıldırım öyle bir ele geçirmiş ki kolay olmayacak temizlenmek ama siz gerçekten en haksız olduğunuz noktada sallıyorsunuz Aysal'a. Galatasaray taraftarının yüzde 99'unun taktirini kazanmıştır bu yönetim ve tekrar diyorum ki Helal olsun.
 
@Muhammet , @Tugay, @Sunay

En baştan beri yazdık, tek garantör UEFA, bu federasyondan kimse bir şey beklemesin diye.. Yarın büyük gün.. Eğer bugün bizden bir açıklama çıkmazsa, yarın UEFA nın adı geçen takımları Avrupadan men etmesi bekleniyor. Öyle bir dedikodu dolaşıyor.. İnşallah doğrudur.. Aynı şey zamanında Fransa ve İtalya'da olduğununda UEFA masaya yumruğunu vurmuştu.. Geçen gün UEFA nın adamı da İstanbul'daydı.. Savcı ile falan görüştü.. Umarım bu soysuzların vuramadığı yumruğu onlar vurur..

helal olsun, erkek sesi geldi.
 
UEFA'yı uyandıran da Galatasaray Yönetimi ve Başkanıdır Emre abi.
 
Emre Abi'nin haklı olduğu noktalar olmakla beraber,
Bugün şike konusu hala bu kadar canlı kalabilir, play-off'a karşı bir kamuoyu oluşturuluyor, UEFA fb'yi CL'nden al aşağı ediyorsa bunda aslan payı GS Yönetimi ve onun başındaki Ünal Aysal'ındır.
Ben Aysal'ın başkanlığından çok büyük keyif alıyorum şu ana kadar Allah bozmasın inşallah.
 
Federasyon: Lig ertelenmeyecek aynen devam,
G.Saray: lig ertelenmeli
Sonuç: Lig ertelendi,
Federasyon: FB Şampiyonlar ligine gidecek sorun yok
G.Saray: Siz yapmazsanız başkası yapar haberiniz olsun
Sonuç: Başkası yaptı.

Başkan, yönetim bu şike olayında Türkiye' de şimdiye kadar tek mantıklı hareket eden oldu, tebrik ederim ve teşekkür ederim.
 
o kadar üzgünüm ki anlatamam ne güzel başkanımız Turgay Kıran olacaktı,ne güzel adam Nancy'nin hocası ve 5 oyuncusu ile anlaşmıştı güzel günler bizi bekliyordu ahh ahhhhh:)
 
Açıkçası ben bir açıklama daha bekliyorum. Sonuçta soruşturmada adı geçen diğer kulüpler hala Avrupaya gidiyor. Bir önceki açıklamaya bakınca bir açıklama daha yapılması gerekliliği doğuyor ve yapılmalı. Bence!
 
''Ben sorunları çözmek için kavga etmem'' tarzı birşey demişti. Şimdi daha iyi anladım bunu. Basbas bağırarak çözsün istiyoruz biz belki bazen ama aslında o en doğrusunu yapıyor. Yıllardır hakkımızda ileri geri konuşan Nihat efendi başkanı arayıp zırvalamış. Bu bile değişimin belgesidir. Ben bu bizim başkanda artık sonuca bakıcam. Dediğini yapacağım ve kendi yöntemleriyle çözmesini bekleyeceğim. Çözerse kraldır benim için , bu kadar basit.
 
Çakar'a dava açmışız. Helal olsun. Yıllardır özlediğimiz buydu.
 
Tenis ve Hentbol şubelerinin açılacağını duyurmuştur. Tenis bölümünün başına inşallah İpek Şenoğlu'nu geçirir başkan. Bence bu iki yeni branş çok güzel oldu.
 

Üst