Ünal Aysal

Seçim ve Başkan adaylarının yeni dönemde ne yapması gerektiğini bu başlık altında konuşalım diğer başlıklar kirlenmesin hemde neler bekliyoruz bi bakalım.

ADAYLARıN LİSTELERİ


ÜNAL AYSAL'IN LİSTESİ
Ali Dürüst
Adnan Öztürk
Aka Gündüz Özdemir
Ali Gürsoy
Refik Arkan
Sedat Doğan
Adnan Nas
Semih Haznedaroğlu
Mete Başol
Celal Gürcan
YEDEKLER: Ahmet Ocaklı, Abdürrahim Albayrak, Emir Sarıgül,Mehmet Cibara, Necati Demirkol

MEHMET HELVACI'NIN LİSTESİ
Münir Hamamcıoğlu
Dursun Buğra
Vedat Eşkinat
Suat Ertem
Doğan Yalçınkaya
Ahmet Aykut
Şerif Kaynar
Atilla Kınay
Mecit Çetinkaya
Nedim Ölçer
YEDEKLER: Selim Sanver, Murat Yücaoğlu, İbrahim Okumuş, Serdar Ciner, Giray Güngör

TURGAY KIRAN'IN LİSTESİ
Ahmet Özdoğan
Emel Çabukoğlu
Ozan Korkut
Tuncer Hunca
Orhan Sürek
Metin Öztürk
Pelin Atılgan Çobanoğlu
Cenab Yener
Ömer Tümay
Serol Acarkan
YEDEKLER: Gözde Büyükeroğlu, Zeynep Banu Dalaman, Mehmet Emir Oflaz, Murat Bekdik, Cemal Murat Akar
 
Bu 3 isimden başka bir seçim şansım olmadığına göre listesi daha güçlü olan Ünal Aysal'ın seçimi kazanması daha iyi olur,zaten favori Ünal Aysal'dır.Daha önce Ünal Aysal'a güvenmiyorum demiştim hala güvenmiyorum,bazı endişelerim var,icraatlerini görmek lazım.Beklentilerim ise çok büyük,Adnan Polat gibi bir insandan sonra,Fenerbahçe'nin son yıllarda sinir bozucu başarılarından sonra ben çok büyük şeyler bekliyorum yeni yönetimden,başarıya açız.

Beklentilerim sportif başarı,sportif başarı,sportif başarı ... Her branşta şampiyonluk bekliyorum,her branşta Fenerbahçe'yi ezmemizi istiyorum.Medya önünde,hakemler karşısında ve federasyon karşısında çok daha güçlü bir Galatasaray yönetimi görmek istiyorum.Rakiplerimize karşı sert,kendi camiamıza karşı sıcak bir yönetim kurulu istiyorum.

Büyük ihtimalle Galatasaray'ın yeni başkanı olacak olan Ünal Aysal bey rakiplerini başarısından dolayı tebrik eden başkan değil rakipleri tarafından Galatasaray'ın başarısından dolayı tebrik edilen bir başkan olmalı.Son 10 yıl içinde Galatasaray başkanlarının Aziz Yıldırım karşısında kaybeden taraf olmasından acayip derecede rahatsızım.
 
Özhan Canaydın döneminde de sportif anlamda başarılı değildik, amatör branşlar adeta yerlerde sürünüyordu ancak Galatasaray kimliği tepedeydi. Gelecek başkandan, önce her anlamda çirkefleşen spor yönetimine müdahil olmasını isterim. Yalnızca Galatasaray'ın değil Türkiye'de sporun hakkını savunmasını beklerim. Yukarıdaki ekiplere bakıldığında bunu yapabilecek tek ekip Ünal Aysal'da. Diğerleri Türkiye sporunda 'etkisiz eleman' olarak kalmaya devam eder.
 
Bu listelere bakınca sn. Turgay KIRAN'a GALATASARAY başkanlığı hayırlı olsun demek istiyorum.Bu arada Ünal beyin listesinden 3 kişi istifa etti.Biri ALBAYRAK bu hafta Ali DÜRÜST'ün de istifası bekleniyor.
 
İnanılmaz durumda sıkıldım her seçim döneminde camianın canı burnunda zaten,birde şu albayrak'ın çocuk gibi küsmeleri.Adam oradan oraya konuyor sürekli yönetimlere girmek için,her seferinde mağdur gibi gözüküp,çıkıp tv'de ağlayıp,sızlıyor.Ben Galatasaray başkan adayı olsam albayrak'ı gördüğüm yerde yolumu değiştiririm,adam büyük problem bu tür durumlar için.
 
Sanırsınız Albayrak çok büyük adam ve çok hizmet etmiş Galatasaray'a. Şovdan anlıyorsa gelsin tribün yönetsin basket maçlarında Ömer abiyle birlikte. Ne bu böyle ergenlik çağındaki çocuklar gibi herşeye küsmeler filan. Odana geçip kapıyı da bam diye vurup öyle kapat tam olsun. Gol sevinciyle filan bu işler olcaksa ben bu siteden kral yönetim kurarız. Ama gol atar mıyız o problem olur işte.
 
Ben buradaki genel görüşün aksine Abdülrahim Albayrak'ın çok yararlı ve etkili bir yönetici olduğunu düşünüyorum.Ben seviyorum o adamı tabi bunda komşuluk yapmamızın ve adamın doğal halini,içtenliğini bilmeminin etkisi çok çok büyüktür.

Öncelikle GS için hiç bir zaman maddi manevi fedakarlıktan kaçınmayan biridir Abdülrahim Albayrak. Bürokrasi ve hükümetle bu denli sorun yaşarken cumhurbaşkanından,basşbakana kadar herkese ulaşabilen,herkesle geçinen,bürokrasi iş halledebilecek bir adamdır.Herkes bilmez ama özellikle Almanya'da bir çok kulüp başkanı ile çok yakın dostluğu vardır. Bire bir ilişkileri çok iyidir. Birde pis bir huyu vardır bir oyuncunun gece hayatı olduğunu falan düşünürse ona bir yapışır,gerekirse peşine adam takar sonunda illallah ettirir adamı.

Şahsen ben Ünal Aysal'ın bu karmaşayı çözeceğine ve Abdülrahim'i hem listesinde tutacağına hemde daha aktif bir pozisyona getireceğine inanıyorum.Bunu ümit ediyorum.
 
Bizim reklam peşinde koşan değil, tribüne oynayan değil, ihtiyaç duyulduğunda "şube ayrımı yapmaksızın" destek verecek isimlere ihtiyacımız var. Galatasaray´a uçak almak için para biriktiriyormuş... O biriktirdiğin paraların bir bölümünü amatör branşlarımız kan ağlarken, küme düşmeme mücalesi verirken destek isteyenlere verseydin ne olurdu?

Serdar Abi gibi ben de mutlu olurum, Albayrak Ünal Aysal´ın listesinden ayrılırsa.
 
Listeye girer ve seçilirse Basketbol şubesini versinler çok net fikrim. Abdürrahim gaz adamıdır ben pek sevmem kendisini ama şöyle bi faydası olur Oktay Hoca lokavt var Kobe'yi istiyorum dese sen ne diyosun hoca demez getirmek için uğraşır. Galatasaray alt yapısında o tesislerin bu hale gelmesinde de ciddi emeği var diye biliyorum altyapıdan sorumlu yönetici idi o sıra.

Bu yorumu Aysal'ın kesin seçileceği fikri ile yapıyorum yoksa ikisini de istemem şahsen.
 
Mehmet Helvacı da kaybolur giderler oylamada, kaç oy alacak merakla beklemekteyim... Turgay Kıran'a da pek şans vermiyorum..

Ünal Aysal bir sürpriz olmazsa yeni başkan olacak. Abdurrahim Albayrak konusunda ben olaya renk açısından bakıyorum. Belki çok sevmeyeni de vardır ancak birçok kişinin sevgilisi haline gelen bir isim Abdurrahim Albayrak. Haldun Üstünel yer almayacağına göre taraftarı mutlu etmek adına yapılabilecek en iyi yönetici hamlesi.. Ayrıca Galatasaray sevgisini de birçok insan biliyor. Umarım listede yer alır...
 
Şamil, eski Abdürrahim Albayrak basketbol şubesini asla istemezdi ama eminim ki şimdi kabul eder.

Geçen süre içerisinde basketbolu öğrendi mi, sanmıyorum ama taraftarın yanısıra basketbola olan ilgi yazılı ve görsel basında bayağı arttığına göre...
 
Onur Abi,
Sen bana Abdülrahim'le ilgili bu şikayetini ilk dediğinde bende ilk karşılaşmamızda ilettim ona bu sözünü.Bana dediği olayın o spor dalını bilip bilmemekle alakası olmadığı sadece vereceği desteğin nereye gideceğini neye harcanacağını,bunun GS'a ne katacağını bilmek istediği ve dönem itibari ile basketbol şubesinin karışık olduğunu ve o yüzden destek vermekten kaçındığını söylemişti bana.

Ben şahsım adına Albayrak'a inanıyorum.Kalp ameliyatı olduğu zaman sarumla maça gelmek,bunun için eşiyle,çoluk çocuğu ile kavga etmek reklamdan öte bir sevginin kanıtıdır.Dediğim gibi kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışan tam bir görev adamıdır Abdülrahim Albayrak. Ben yönetimde aktif bulunmasını isterim, Florya'yı toparlayacak en büyük unsurlar olur aktif görev verildiği taktirde buna kesin eminim.
 
Ünal Aysal seçilirse kulubün basketbol branşını şirketleştirecekmiş.Şirketin başına da Hakan Üstünberki getirecekmiş.Şu an varolan düzen aynen devam edecekmiş.Bu sözleri Gökmen Özdemir kanaltürkteki programda söyledi.

İnşallah gerçekleşir,çok mantıklı bir düşünce bu.
 
Bu düşünce aslen Mithat Abi'ninde sonuna kadar destekleyeceği bir düşünce ancak şu anda buna karşı çıkabilir belli olmaz:D
Özellikle basket şubelerinin bağımsızlaştırılması,hem kaynak yaratmada hemde yaratılan kaynağın doğrudan basketbola harcanması açısından çok yararlı olacaktır.
 
Gerets: "Ayrılmayı düşünmüyorum"

Ünal Aysal'ın başkan seçilmesi halinde Galatasaray'ın teknik direktörlük koltuğuna oturacağı iddia edilen Eric Gerets, Fas Milli Takımı'ndan ayrılmayı düşünmediğini belirtti.

Hakkında çıkan transfer dedikodularına artık alıştığını belirten Gerets, "Fas'ta şu anda mutluyum ve Fas Milli Takımı ile başarılı sonuçlar almak, hedeflenen noktaya ulaşmak istiyorum. Fas ile 4 yıllık sözleşmem var ve bu sözleşme sonuna kadar burada kalmak istiyorum. Gelen bazı teklifler var ancak bir yere gideceğim yönünde bir çok dedikodu ortaya atılıyor. Bunlar doğru değil" dedi.

Artık ne yapıp edilip Fatih hoca ikna edilmelidir.Fatih hoca olmazsa da Lucescu getirilmelidir.Bizim için başka çıkar yol yok.Diğer yabancı hocalar mecera olur.
 
Gerets,Lucescu ve Fatih Terim üçlüsünün yeri Galatasaray için ayrıdır.Her biri gönlümüzde ayrı bir şekilde yer etmiştir ancak t.direktörlerin temcit pilavı gibi 2.ye yada 3.ye getirilmesine karşıyım.Yeni bir sayfa açmalıyız bu doğru ancak bu sayfanın eski isimlerle açılmasının bir yarar getireceğini düşünmüyorum.
 
Ben Ünal Aysal'a pek sıcak bakamıyorum. Çok samimi gelmiyor. Basketbolla ilgili projelerini gördükten sonra kendisini özelimde değerlendireceğim tekrar.
 

Üst