Ünal Aysal

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=05-05-2011 00:10

Hayri Kozak'ın yorumu.
Divan konuşmalarını izledim. Turgay Kıran hiç hazırlanmamış, konuşmalarından çok belli. Anlattıkları da pek ilgi çekmedi ne bir alkış ne bir tepki görmedi pek divandakilerden. Helvacı iyi hazırlanmış yalnız söylediklerinin çoğu da uçuk şeyler. Şimdi insan ister istemez düşünüyor. Madem bu kadar projen vardı yıllardır yönetimlerdesin niye hiçbirini gündeme dahi getirmedin? Belki başkan değildi ama 2. başkandın. Hiç mi sözü dinlenmiyordu yönetimde? Eğer böyleyse sözünün hiç hükmü olmadığı yönetimde yıllarca yer alması da ayrı bir olay. Yani uzun lafın kısası güven vermiyor söyledikleri. Yine divanda da Kıran kadar az olmasa da pek tepki çekmedi söyledikleri.
Ünal Aysal da daha kısa ve daha öz konuştu. En çok alkışı da o aldı. Hayri Kozak gibi camiada önemli bir yeri olan isim de Aysal'ın daha mantıklı olduğunu düşünüyor ki aynen öyle düşünüyorum.

Aysal'ın başkanlığına kesin gözüyle bakıyorum açıkçası. Son 9 gün kaldı artık.

Bir de Helvacı ile ilgili şöyle birşey var. Kendisi yıllardır Polat yönetimindeydi fakat başarısızlıklarda hiç kendinde suç bulmuyor. Sürekli Polat'a eleştiri halinde. Eyvallah Polat eleştirilecek de yahu sizin hiç mi suçunuz yok? Dediğim gibi eğer hiç suçunun olmadığını düşünüyorsa demek ki o kadar yıl kaldığı yönetimde onun sözünün 1 gram değeri yokmuş. Ee bu durumda da yıllarca yönetimde kalmak da ayrı bir olay. Sonuçta sözü dinlense başarısızlıklarda kendisinin de payı vardır Helvacı kendisinin payının olmadığını düşündüğüne göre yıllardır kaldığı yönetimde kendisini etkisiz eleman olarak görüyordu demek ki. Bir de sürekli Aysal'a eleştiri, yok para aldı yok şöyle aldı böyle yaptı. Seçim stratejisini rakiplere çamur atmak ve ismini sır gibi sakladığı "Futbol Aklı"nın üstüne kurmuş. O futbol aklının Paul Le Guen olduğu söyleniyor ki eğer ki bu doğruysa evlerden ırak.

Aysal ise kulübün kötü durumunda bahsederken ne eski yönetime çatıyor nede bir kişiye bunu mal ediyor. Gayet medeni konuşuyor. Hatta stad çatısının kapanması projesinde kendisine bilgiler verecek olan eski yönetime de divanda teşekkür ediyor. Sonuçta Polat yönetiminin startını verdiği bazı projelerin bilgilerini yeni yönetimlere aktarılması lazım yine bu açıdan Polat yönetiminden bilgiler alması ve bu konuda onara teşekkür etmekten çekinmemesi gayet medeni bir davranış.
 
Aysal iyidir kötüdür bilmem bunu zamanla göreceğiz ama konuşmaları yakışıyor talip olduğu makama. Helvacı ise ayaküstü tribüne oynuyor. Turgay kıran yaştan filan bahsetti. En genç onun yönetimiymiş. Ne farkeder arkadaş kafadaki saçın çokluğu mudur hayırlı olan bu makam için. Eğer öyleyse çıkın benim başkan :)
 
Hahahahahha :D

Olsun be abi buda stresli seçim döneminin bir eğlencesi,stresimizi alıyor Turgay Kıran abimiz.

Siteside çok amatörce,marşta kötü zaten Turgay Kıran'ın iyi hazırlanmadığı konusunda çoğu kişi hemfikir.Birde Turgay Kıran listemde iletişimciler,reklamcılar var diyor daha profesyonel şeyler çıkabilirdi ortaya.

Bu seçimlere Helvacı gerçekten iyi hazırlanmış,ciddi bir oy alacaktır tahminlerime göre ama Ünal Aysal yeni başkanımız olur diye düşünüyorum,inşallah kötü bir sürpriz yaşanmaz.
 
Başkan adayından tek beklentim (Ünal Aysal) transferler..Çünkü sportif başarı dışında yapabileceği artı koyabileceği pek fazla birşeyde kalmadı..Hazıra konacaklar çünkü..Transferde beklentim;

transfer

transfer transfer transfer transfer

transfer transfer tarnsfer tarnsfer

transfer transfer

yönünde..Mümkün mü tabiki değil..ama bu kadrodan mağlubiyete alışmış artık onlar için sıradan bişey olmuş kişilere seneyede görmek çok acı olacak
 
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Spor/2011/05/07/transferi-taraftar-yapacak

Turgay Kırandan yılın projesi :D

Taraftar seçecek
Futbol takımına yapacağımız transferleri taraftarlar belirleyecek. Her mevkiye alacağımız oyuncu için 7 kişilik transfer komitemiz önce 3 futbolcu tespit edecek. Bunları taraftara SMS ile oylatacağız. En çok mesaj alan oyuncuyu transfer edeceğiz. Bir SMS 1.5 lira olacak. 25 milyon taraftarımız düşünüldüğünde buradan ciddi bir gelir elde edilecek. Buradan gelecek parayı da transferde kullanacağız.


15 dkdır gülüyorum ya bu nedir :D
 
Saçma sapan vaatler.Şarkı zaten berbat ötesi.:)Turgay Kıran seçimi kazanır diyenler bile vardı.Ünal Aysal seçimi rahat götürür ama Mehmet Helvacı bile daha çok oy toplar Kıran dan.
 
Acaba Teknik direktörün oyu yüzde kaç sayılacak..Hani malum takımı belki o kurmak ister nebileyim çalışmak istediği oyuncular felan olur zatı muhteremin ahmet deyipte mehmet alınır..yada istediği oyuncu alınması için kntre bayağı bir kıyacak..dünyadada bir lk olur işte istediği oyuncuyu aldırmak için ayda 10.000 sms atan hoca..
 
Turgay Kıran bu dediği şeye kendi inanmış mı acaba ya, dokunulmazlık oyunu falan yapsın hatta teknik direktörler arasında.. İlk düşüncem 1) Ünal Aysal 2) Turgay Kıran 3) Mehmet Helvacı idi. Ama Turgay Kıran'ın sonuncu olması çok yüksek ihtimal artık gözümde
 
Turgay Kıran ne içmiş ? Baya sağlam bi alkol oranı olmalı.
 

Üst