Ünal Aysal

Tenis, zaten olması gereken bir branştı. Hentbole gelince. Fazla ilgi gösterdiğim bir spor olmamasına rağmen özellikle okul takımlarında mutlaka olmasıgerektiğini düşünüyorum. Küçük yaşta hentbol ile ilgilenmek, sadece hentbole değil aynı zamanda voleybol (hatta belki basketbol) branşlarına da katkı yapar. Ayrıca Galatasaray'ın hentbol takımının olması bu branşı da canlandıracaktır. Bildiğim kadarıyla futbolda belirli bir sıralama içinde olan takım doğrudan hentbol süper ligine yükseliyor.
Şimdiden teşekkürler.
 
Hentbol,Abdi İpekçi-metrobüs yürüyüşlerinde dillendirdiğimiz bir branştı.Salon sporlarının revaçta olduğu şu günlerde insanlara hitap edebilecek keyifli bir spor.Amatör şubelerin yüzüne bakmayan Beşiktaş'ın kurduğu saltanat göze batıyordu.Ciddi yatırım yaparsak Türkiye'de kısa sürede bir numara oluruz.
Takip edebildiğim kadarıyla Barcelona,Atletico Madrid,Hamburg,Kopenhag gibi kulüpler Şampiyonlar Ligi'nde söz sahibi.Onlarla Avrupa'da karşılaşma fikri cezbediyor. :)
Yıllar sonra bir Galatasaray yönetimi güzel işler yapıyor.Bu iyi niyetle devam edilir umarım.
 
Ünal Aysal da git gide Adnan Polat'a benzemeye başladı..Beşiktaş maçında oyuncularımız kafamızına yağmayan kalmadı nerdeyse özür biz dileyeceğiz..Hakemler üstümüze oynarken sadece Ali Dürüst birşeyler dedi sonra yanlış anlaşıldıysam özür dilerim filan dedi.Şike karışan iki takım hep mağdur,zavallı ve haklı çıkartılıyor..Bizimkilerden ses yok..Bence yönetim lig başladığından beri fiyaskodur..İnşallah bu acayip hoşgörülük biter yoksa rakiplerimiz bizi saha dışında çok ezer..
 
" “Çok güzel bir derbi oldu. Bu derbi Türk futbolu üzerinde dolaşan kara bulutları dağıttı. Beşiktaş-Galatasaray derbisinde seyircilerin de güzel desteği ile ki Beşiktaş seyircisi çok yaratıcıdır, güzel bir oyun oldu. Ancak oyun bittikten sonra futbolcularımızın içeri girmekte gecikmesi onları endişeye sevk etmiş ve dolayısıyla yanlış anlaşılmalara sebep vermiş olabilir. Hiç bir şeyin derbiyi gölgelemesini istemiyoruz. Eğer yanlış anlaşılma varsa yani oyuncularımızın soyunma odasına girememelerinden dolayı endişeleri varsa, yanlış anlaşıldıysa bununla ilgili üzüntülerimizi dile getiriyoruz. Eğer bizim tasvip etmediğimiz herhangi bir olay varsa biz kendi içimizde bunu değerlendirip gerekli tedbirleri zaten alacağız. Onun için bu derbi gerçekten bir milat olacak ve Türk futbolunu yeşil sahalarda en güzel şekilde yaşatacağız.”"
Ali Dürüst ün sözleri..

birisi bizi sınıyor eminim..bu kadar işbilmez adamları sürekli başımızda görmemizi başka türlü açıklayamıyorum..birisi volkan ı arayıp üzüntülerini dile getirir , başkası bjk taraftarının korumalığına soyunur..şike olayları ile ilgili ilk başlarda başkan taraftar gazıyla 1-2 açıklama yayınladı , o da kendi kapasitesini aşan laflar ettiğini anladı , geri vitesin kralını yaptı..cavcav karşısında el pençe oldu..şimdi yıldırım demirören e bile masabaşında kaybeden bir yönetimimiz olduğunu farkediyoruz..evet şaka değil..yıldırım demirören karşında el pençe bir yönetim..messi yi , ronaldo yu getirse de gözümde adnan polat yönetiminden farksız olacaklar..

futbol ve basket kombinem olduğu için bunlardan faydalanmanın dışında bu kulüp için 1 kuruş bile harcamam artık..ne safmışız be..
 
sayin baskan,burayi okuyorsaniz dilerim ki okursunuz.Siz kulüpler birliğine en son ki imzanla benim gözümde,adnan polat kadar degeriniz kalmiştir.üzülerek bunu sölüyorum,keşke ama keşke 17 takim bir yana biz bir yana olsaydik.sizi destekleyen milyonlarca sadece gs'lilar degil,diger takimlarinda taraftari var.sizi bunlarida hayal kirikligina ugrattiniz.bu ülke futbolunda ay gibi parlayan kurtarici olcaginizi düsünen insanlar artik diyorlarki,sende mi baskan!!!lütfen artik vazgecin ülkenin futbolunu kötü yola götüren yolda olmayiniz.artik benim gözümde adnan öztürk 'bu işi ceviremezse bitmişitir.biz sizden artik pahali futbolcu degil ülkemizin futbolunu kurtamnizi istiyoruz saygilarimla..bir gs taraftari
 
şikecileri koruduğunuz yetmiyormuş gibi , onlara deplasman havası yaşatmama çabanız takdire şayan !! haftaiçi 19:30 da maça gelecek adam zaten işinden izin alıp fedakarlık yaparak o maça gelecek..siz diyorsunuz ki gelme kardeşim..hea illa geleceğim diye ısrar edeniniz varsa arka tarafa geçin , biz birazdan geliyoruz..bu bilet fiyatlarının başka açıklaması yok çünkü..

1. kategori - 600.00 tl
2. kategori - 500.00 tl
3. kategori - 400.00 tl
4. kategori - 250.00 tl
5. kategori - 200.00 tl
6. kategori - 100.00 tl
7. kategori - 60.00 tl
 
Derbi maçları zaten hep iki katı olmuyor mu fiyatlar neden bu tepki anlamadım ?
normal maçlar tıklım tıklım doluyor zaten biz yanlış maçlara gidiyoruz..sene başından beri kaç bin kişiye oynadığımızdan haberin yok sanırım..son maç 25 bin kişi bile yoktu..hea sen Monaco prensinin oğluysan bilmiyorum ama bu ülkede asgari ücret 658 lira..
 
normal maçlar tıklım tıklım doluyor zaten biz yanlış maçlara gidiyoruz..sene başından beri kaç bin kişiye oynadığımızdan haberin yok sanırım..son maç 25 bin kişi bile yoktu..hea sen Monaco prensinin oğluysan bilmiyorum ama bu ülkede asgari ücret 658 lira..

Son maç belki ondan önceki Mersin maçıda dahil edilebilir gelen taraftarda azalma vardı ancak sene başından beri gayet iyi rakamlara oynuyoruz 30-35 bin seyirci arasına oynadık. Sezon ortalamamız hala 30 binin üstünde, hani bu konuda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum bile değil bir sıkıntı görmüyorum maç kaçırmamış biri olarak. Bu ulaşım çilesi, bu soğuk hava, bu ligin tadı ile baya baya iyiyiz.

Şu maçın bilet fiyatına gelincede, arkadaşlar artık severek yada sevmeyerek endüstriyel futbol olayını kabul edelim. Bu maçlar her ne olursa olsun hit alan maçlar, ben bundan 2 yıl önce Samiyen'de bir kale arkası biletinin 400 tl'ye satıldığını görmüş biriyim. Kulüp bu maçlardan çok ciddi bir rakam elde ediyor ve bu fırsatı da kaçırmak istemiyor haliyle he tutar tutmaz ama transfer isteniyorsa, yada gazetede 'oyuncu alacakları yatırılmadı' tarzında bir haber istemiyorsak kulübe bu konuda en azından bu tarz maçlarda rahat hareket imkanı vermeliyiz.
 
normal maçlar tıklım tıklım doluyor zaten biz yanlış maçlara gidiyoruz..sene başından beri kaç bin kişiye oynadığımızdan haberin yok sanırım..son maç 25 bin kişi bile yoktu..hea sen Monaco prensinin oğluysan bilmiyorum ama bu ülkede asgari ücret 658 lira..
Sezer kardeşim haklısın ama sene başından sonra fiyatlarda indirime gidildi. Bayram zamanı kale arkaları 20 TL idi ama değişiklik olmadı yine 30 - 35 bin arası seyirci vardı.
Ben kale arkalarını baz alarak konuşuyorum, derbinin yarı fiyatınaydı biletler Sivas maçında ve dediğin gibi boştu. Bu sebebten dolayı her ne kadar pahalı olduğunu düşünsemde taraftar olarak konuşma hakkı görmüyorum kendimde.
 
normal maçlar tıklım tıklım doluyor zaten biz yanlış maçlara gidiyoruz..sene başından beri kaç bin kişiye oynadığımızdan haberin yok sanırım..son maç 25 bin kişi bile yoktu..hea sen Monaco prensinin oğluysan bilmiyorum ama bu ülkede asgari ücret 658 lira..
Abi bilet fiyatları 100 de yapılsa o statın Fb maçında iğne atılsa yere düşmeyecek şekilde olacağı biliniyor ki seyirci ortalamasında 32bin seyirciyle süper ligin en fazla dolan stadıyız .
 
basketbolda skandaldan öte karar verilip fenerin güvencesi recep ankaralı maça atanıyor sonra futbolda şike kongresi yapılacağı duyruluyor başkanım vur şu yumruğunu masaya milyonlar senin arkanda artık boyun eğmeyelim bu rezil ortama..
 
Şike soruşturmasında ilk günlerdeki gibi kararlı değil başkan ve yönetimimiz. Basın açıklamaları ile olayları geçiştirmeye çalışıyorlar. Medyaya çıkıp kameranın, mikrofonun önünde konuşacak bir kişi yok mu yahu yönetimimizde ?

Siyasi iktidardan bu kadar korkuyorlarsa söylesinler biz de bilelim Galatasaray taraftarı olarak; ona göre tedbirimizi alalım, duruşumuzu sergileyelim. RTE ne demiş size de bu kadar pısmışsınız anlamak güç..
 

Üst