Galatasaray Taraftarı

Tottenham maçında Osimhen'i çıkardığı için Okan Buruk ıslıklandı. Ve maçtan sonra öğrendik ki Osimhen yorulduğu için kendi çıkmak istemiş, 15 günde sadece iki idmanla maça hazırlanmış.

Kerem Aktürkoğlu gibi ligin en iyi yerli oyuncusunu yok pahasına gönderdik bu homurtular yüzünden.

Icardi'nin sakatlığı ile bile dalga geçen twitler gördüm sözde Galatasaraylılardan.

Gelişen futbol ekonomisi ve değişen taraftar profili ne yazık ki iyice yoldan çıkmaya başladı. Para veriyorum diye her şeyi yaparım diyen şımarık bir kitle oluştu. Maç içinde en ufak bir yanlış harekette hemen tribünden negatif sesler yükseliyor. Ben gerçekten sıkıldım bu işten ama nasıl çözülür onu da bilmiyorum.

Son düzenleme:
Başarı geldikçe tribünler de eskilerin tabiri sosyete, çocukluğumuzun çekirdekçi, şimdinin story tayfası her zaman artar o yüzden homurtular daha da fazla olacaktır...
2012-2013 sezonu drogba selçuk reira burak yuhaladığını gördüğümüz için şaşırmıyoruz...

Galatasaray'a; Fenerbahçelilerden, Ali koç'tan, Acun'dan, Arat'tan, vakti zamanında Demirören'den Nihat'tan, hakemlerden daha çok zarar veren kitle bu kitle. Bide üstüne bunu eleştiri adı altında yapıyorlar ya, insan cildiriyor. Bunlar Galatasaraylı olamaz zaten, Galatasaraylı görünümlü fenerliler muhtemelen. Bu tarz insanları görünce yüzlerine acıyarak bakıyorum. Acınacak insanlar çünkü, eleştiriymiş peh. Yerler sizin o "ben vasata tahammul etmem haciii" kompleksinizi. Allah fırsat vermesin bu kitleye. Yemin ederim dışarda Galatasaraylı görünce yüzüm ekşimeye başladı.

Bunu bilir, bunu söylerim. Stada, salona gidenin dediği olur. Çoğu zaman stad ve salondaki ortamla maç öncesi internet ya da sosyal ağlarda yazılanlar arasında 180 derecelik farklılık gözlemliyorum; stad deneyimim artık kadın futbol üzerinden Florya ve Olimpiyat Stadı'ndan ibaret olsa da. Burhan Felek'teki kadın voleybol maçlarında oluşan ortamla forumdaki gerginliğin bir bağlamı, doğrusal bir ilişkisi yok söz gelimi. Aydın BŞB maçının ardından salondaki ortamla forumdaki ortam akla kara gibi farklı.

İnternet üzerinden sosyal ağlar sadece stad ve salon için bir sinerji, yerine göre provokasyon aracı. Er meydanı oyunun icra edildiği mekansal bağlamlar.