Galatasaray TV

Bahri Havadır' la birlikte proje özgürlüğü geldi buda çok işe yaradı kanalımız için artarak devam edecek gelişmeler umarım yanılmam ama mart ya da nisan gibi Türksat kullanıcılarına da ayrıca bir müjde gelecek :) .
 
Basketbol ve voleybol avrupa maçlarını dahi veremeyen bir kanal, elli bin tane sessiz sinema tarzı proje de üretse, baştan aşağı tüm sorumlularına yazıklar olsundur.
 
Yalnız bildiğim kadarıyla basketbol ve voleybol maçlarının yayın hakları başka kanallarda o yüzden yayınlanmıyor.Voleybol maçları D-smart ve Ntvspor,Basketbol maçlarımız ise Ligtv 3 te yayınlanıyor genelde.Tabi bazı deplasman maçlarımızın yayınlanmaması kötü
 
Basketbol ve voleybol avrupa maçlarını dahi veremeyen bir kanal, elli bin tane sessiz sinema tarzı proje de üretse, baştan aşağı tüm sorumlularına yazıklar olsundur.

Semih, az çok hepimizi etkileyen bir durum maçların şifreli kanalda yayınlanması ama bu sporun gerçeği haline geldi maalesef. Hep daha iyi oyuncular istiyoruz, kenarda bekleyen oyuncuların dahi sahadakiler kadar kaliteli olmasını istiyoruz.. O halde bunun bir bedeli olmalı. Az ya da çok şifreli yayından kulüp gelir elde ediyorsa bunu değerlendirir.
 
Ki Onur Abi Lig Tvden bayan takımımıza gelen gelir fena değil abi bence de iyi oldu kanalımız devam etsin programlara yeter dün Premier Lig özetlerini filan gösterdiler oha dedim vallaha :)
 
Hakan Premier Ligi sadce yayıncı kuruluş ve bunun dışında biz yayınlıyoruz özet olarak başka bir kanalda yok . Formulanın formatını değiştirdiler araç Galatasaray değil Türkiye diye geçiyor artık .
 
Büyük ihtimalle Barca TV de bizim görüntülerimizi yayınlayacak, tahmin ediyorum böyle bir anlaşma yapıldı ama rezillik tabi
 
Ultraslan.com da ki bildiriye benzer bir bildiri ile şu Rıdvan olayına tepki konulmalı diye düşünüyorum. Mümkün mü değil mi onu bilemiyorum ama sonuçta bizde Galatasaray taraftarının buluştuğu bir platformuz.
 
Galatasaray'ın en fazla Fenerbahçelileştiği Adnan Polat döneminde bile Rıdvan Dilmen gibi birinin GS TV'ye çıkartılmasına cesaret edilemedi. Ünal Aysal spor adamlarının katılacağı bir program yapmak istiyormuş. Ne yani? Rıdvan Dilmen'i GS TV'ye yakıştırıyor da Arif Erdem'i,Hakan Şükür'ü yakıştıramıyor mu? Onlar spor adamı değil mi?
 
Sarı Mı,Kırmızı Mı programında yarışıp 5'te5 yaptım.Daha önce yarışan var mı?Ne tür bir hediye veriyorlar.:p

Hediye geldi.Store'de 10 Tl'ye satılan kırlent vermişler.Paketi açınca baya bir güldüm.Koskoca Galatasaray'ın tvsi hediye olarak bunu veriyor.Benim gibi katılayımda kazanırsam belki forma verir diyenler için hayal kırıklığı.Haberiniz olsun yani.:)

U11433 GALATASARAY LOGO 40x40 CM KIRLENT  - Ev & Ofis / Yastık - Gsstore.Org
 

Üst