Galatasaray TV

Kanaldan soğuttular. Çalışan herkesten nefret ediyorum neredeyse. Hele Bahri Havadır,Ceren Aytemiz, Nazlı bilmem ne ve Veli Yiğit'i bir kaşık suda boğabilirim. Aklı başında birinin kanala el atması lazım en kısa zamanda..
 
Gerçekten Başak Koç harici tüm çalışanlar antipatikleşti iyice.Kendilerini çok havada görüyorlar halbuki sen ekmeğini Galatasaray sayesinde kazanıyorsun.Daha dikkatli olmaları gerek
 
Özellikle parçalı sevdayı sunan erkek sunucu varya o arkadaş Galatasaray ruhunu hiç taşımıyor.

Orda genç bir sürü Galatasaray lı kardeş i konuk ediyor.Onlara soru sorarken sanki işiniz yokta bunlarla mı uğraşıyorsunuz gibi sırıtarak soru sorması çok garip.

Soruları hissederek sormuyor.

Orası GSTV.Sadece işini iyi yapmak yetmez.Ruhu da yansıtacaksın.

Ben Veli Yiğit i beğeniyorum.Onda Galatasaray ruhu var.Ben öyle hissediyorum.Önemli olanda Galatasaray lı olmak bence GSTV de çalışmak için.Eğer Galatasaray ruhunu görmezsem bana itici geliyor.

Birde TV de Galatasaray lı ne görmek ister birazda bunu düşünseler.Ben şahsen Galatasaray lı sporcuları görmek isterim.Gurme bilmemne den bana ne.

GSTV yi Galatasaray lılar izler yoksa laf olsun diye GSTV yi kim seyredecek.

Oyüzden önerim.1)sunucuların ruhunun galatasaray lı olmasına dikkat etmek gerekir.

2)Programların Galatasaray ve sporcular hayatları veya naklen yayınlar maçlar olması gerekir.inlerce sporcu var sonuçta.Ben şahsen sutopu takımında bile olsa Galatasaray lı sporcuları tanımak onların Galatasaray ruhunu ölçmek isterim

Bunlar zor şeyler değil.Zorlama programlar çeşit olsun diye yayınlamak iş değil bence.
 
Birde Başak Koç u tebrik ediyorum.Neden herkes onu beğeniyor bir düşünün bakalım.

Eski bir sporcu.yaptığı işi seviyor ve voleybolu uzman olarak anlatıyor.Konusuna çok hakim olduğu içinde konuklarına çok doğru sorular soruyor.

GSTv yöneticileri bilsinler ki seyirciler ilgilendikleri sporu A dan Z ye çok iyi biliyor.Acemi konusuna hakim olmayan bir sunucu soru sorduğu zaman çok itici geliyor.

Sporu yaşayıp sevmeyen sunucuları tv ye çıkarmamak lazım.Sonuçta spor kanalı bu.Başak koç a sahip çıkın elinizden kaçırmayın derim.

Diğer sunucularda Başak KOç u örnek alıp biraz ders çalışsınlar.Şimdi aklıma isimleri gelmedi ama o iki genç çocuk var.Onlarda iyi yoldalar.
 
Keske LIG TV`nin GS muabiri Pinar Argunu transfer etsek & Gökce Ünver geri dönse, birini basarili buluyorum digerini de GS TV´de calistigi dönemlerde basarili buluyordum. Cok üzülmüstüm ayrildigini duyunca.
 
koskoca Gstv de akıcı ingilizcesi olan bir çalışan yok.Özellikle basketbol şubesinde sporcularla yapılan röportajlarda Veli Yiğit'in ingilizcesi pek akıcı değil.Bazen Oyuncularla yapılan röportajlarda türk oyuncular yabancı oyuncuların tercumanlığını yapıyor.Kanal neden simultane tercüme yapamıyor o da ayrı mesele.
 
Ben GSTV'nin içeriğinin sadece Galatasaray olması gerektiğine inanıyorum. Premier League, Barça Gündemi, Sonradan Gurme, Sinema Evreni gibi programlara ihtiyaç yok. Bunun yerine diğer branşlara ve altyapı takımlarına yönelik programlara ağırlık verilmeli.
 

Üst