Genç Erkek Takımımız Yeşilyurt'a Kaybetti

Bugün yıldız kızların maçından çıktıktan sonra Ahmet Cömert'e gittim, gençlerimizi seyretmek için. Rakip Yeşilyurt yanlışım yoksa Ülker altyapısı, zaten reklamları, eşofmanlarından da belliydi. Coachları da eski Ülker ve Fenerbahçe'li Serdar Apaydın'dı.
A takım kadromuzda da yer alan Fatih ve İsmet takımın ilk göze batan oyuncuları. İsmet inanılmaz hızlı, çevik ve atletik bir point guard. Fatih ise özellikle drive larında vücudunu iyi kullanarak sayılar buluyor. Geri kalan oyuncularımız da yetenekliler. Yedek uzun sıkıntımız var gibiydi biraz. 1 maç takip ederek çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Umarım daha gelebilirsem daha detaylı ve oyuncuları tanıyarak yazabilirim. Arada maçı başta önde götürüyorduk, son çeyreğe de kafa kafaya girdik ama son çeyrek de maçı verdik 12 civarında bir farkla bitti skoru tam hatırlamıyorum kusura bakmayın.
Maça Ron Johnson ve Crystal da geldiler. 2. yarı onların yanındaydım gerçekten 2si de çok tatlı insanlar. Onlar da maçın heyecanına kapıldı. "Yanlış karar" tepki verdiler bazı kararlarda. Gerçekten hakemler özellikle altyapıda sanki 3 stepsten 1ini verme kuralı varmışçasına tonlarca steps atlıyor. Ben de onların yanında bir kere kendimi kaptırıp steps diye itiraz edeceğime traveling diye bağırdım maalesef.
Ayrıca Halil Üner de maçtaydı. Umarım altyapımızdan bir çok arkadaşımızı A takımda görebiliriz.
 
Altyapımızdan 1996 yılında A takıma çıkan Kerem dışında takıma katkı yapan oyuncu çıkmadı şubede maddi sorun var biran önce altyapıya daha
çok önem verilmeli İsmet ve Eyüp Fatih A takıma çıktı ama şans verilmiyor bu oyuncuylar oynatılarak biran önce kazanılmalıdır.
 

Üst