Ömer Yalçınkaya

Şimdi size bir hikaye anlatacağım arkadaşlar..Benim bir arkadaşım var fanatık galatasaraylı olararak büyüttüğüm..Galatasaray ruhunu ona yüklemeye çalıştığım...Bu arkadaşım benim bazı galatasaray maçlarını izlemeye skorunu takip etmeye kalbim dayanamayacağı zamanlarda bana mesaj atarak stop stop stop derdi kazandığımız maçlardan sonra tabi...Dün akşam 23.00 da yine bu arkadaşımdan bana stop stop stop diye mesaj gelince dedim ki kendi kendime bayram değil seyran değil ne stopu bu.....SONRA demesin mi ömer yalçınkaya nin görevine son verildi...Dünyalar benim oldu o an...Bu adamdan kurtulduk ya gözümüz aydın olsun...İNŞALLAH bir daha karşımıza çıkmaz...Hepinizi çok seviyorum Gs basketbol forumu arkadaşlarım...iyi ki varsınız...Hepinize selamlar,saygılar...!
 
Altyapıdaki bütün gençler asgari ücret alırken sen asbaşkan yeğeni diye diğer cocukların hakkını yiyen bir sözleşme yaparsan o asbaşkan bile koruyamaz seni küçük beyinli insan. Kötülüklerini de al git ve bir daha galatasarayın yanına yaklaşma sakın.
 
Şimdi büyük ihtimalle elinde telefon, rehberi açmış a’dan z’ye arıyordur.
“Alo abi ben Ömer, nasılsın?”
“Sana GS liseli olduğumdan bahsetmiş miydim?”
“Çok ısrar ettim ama Işıl kendi gitti, valla bak.”
“Kumpas var abi, gördüler tabi başarılı olduğumu.”
“Eğer bir fırsat daha verilirse, bu arada yeğeniniz falan varsa yani.... alo! alo! abi.. alo!”
 
Galatasaray SK: "Basketbol Şube Genel Menajeri Sayın Ömer Yalçınkaya’nın görevi karşılıklı anlaşma suretiyle sona ermiştir."

Çok şükür resmi açıklama geldi 🤲
Gözümüz aydın 😀
 
Yerine sağ kolu gelecekmiş sanırım. Baskıyı kırmak için yapılan bir hamle gibi görünüyor, kötü Beşiktaş'ın çiçeği burnundaki yönetimi kadar bir aksiyon, basketbol aklı yok yani.
 
3 Yıl önce olması gereken ancak şimdi olabildi. Ergin Ataman kovulduğunda kendisini de kovabilseydik son 3 yılımızda gidişatımız daha farklı olabilirdi. Hiç değilse çalışan koçlarımız için yardımcı olmaya çalışan ve bir genel menejere sahip olurduk.

Ama tam anlamıyla temizlik için basketbol takımımıza zerre değer vermeyen Mustafa Cengiz ve yönetiminin ayrılması gerekiyor. Temizliğin kesin olarak bitmesi için bunun da gerçekleşmesi gerekiyor.
 
Açıklama pazartesiye sarkacak diye üzülüyordum.
Çok şükür hafta sonunu huzurlu geçireceğiz.

Kulübün semtinden bile geçmemesi dileği ile..

Kötü günleri geride bıraktık, umarım ufukta daha kötü günler yoktur.
 
Kulübe dönmek için bütün başkan adaylarına ayrı ayrı yalakalık yapmaya başlamış karaktersizin önde gideni çakal. Bu şubeye tekrar zor gelirsin!
 

Üst