gereksiz transferler

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
transferlere bakıyorumda alınanlar arasında 2 isimın neden alındığını hiç anlamadım.Mert ve Gökhan malesef bu iki arkadasımızda bızde oynadıkları zamanda çemberleri dövmekten bir hal oldular.Bu arklara verilecek şans ismete verilsinde takım önemli bir oyuncu kazansın!
 
Gökhan Üçoklar gençlik günlerine geri dönebilirse bence iyi bir transfer.

Zamanında Yıldız ve Genç Milli Takımlardaki görüntüsünü bilen bilir ...

1976-1977 jenerasyonunun en önemli oyuncularından biriydi ve organizasyonlarda defalarca sayı kralı olmuştu.
 
arda bılıyorum gökhanı ama karıyeri hep düşüşte bizde çok kötü oynadı ben bişey verecegine hiç inanmıyorum
 
gereksiz TOPİC !!!
afedersin de nerden bu kanata wardınız merak ediyorum yoksa bjk ve banvit maçlarında salondaydınız da ben mi göremedim?
Ya 1 durun Allah(c.c.) aşkına...
 
Yeni uyeler topic acip saldirmak icn biraz sabirli olun.

Oncelikle Mert kaptanimizdir.Hic birsey yapmasada takimin abiligini yapicaktir.Son sampiyonlugumuzda kadromuzda bulundugunu biliyormuydunuz.

Gokhan a gelince.Besiktas macinda gordugum fazlasiyla istekli.Vede takimin ic dinamkilerini yoneticek gibi gorunuyor.
 
Üçoklar yıldızlar düzeyinde Avrupanın en iyisi olarak gösteriliyordu ama zaman içinde gerekli gelişmeye gösteremeyip yerinde saydı. İnişli çıkışlı istikrarsız bir grafik çizdi. Açıkçası bu görüntünün çok fazla değişeceğini sanmıyorum. BAsketbolun Berkant'ı olarak görüyorum kendisini. 17 sinde neyse şimdi de o 1 cm mesfae alamadı ne yazık ki. Yine de gününde olduğu zaman faydalı olabilecek bir oyuncudur. Artık gününde olduğu maçların sayısının fazla olması için dua etmemiz gerekecek sanırım.
 
arkadaslar gecen sene yigitte bu takımın kaptanıydı ama ne yarar sagladı bana bir kişi çıkıp anlatsın, kaptan olmak bışey ifade etmiyor.Beşiktas macında olmamam Gökhanın transferini eleştirme hakkımı elimden almaz.Senelerdir seyrettigim Gökhan kötü oynuyor 1 maçtamı degisti? ayrıca ben forma yeni üye degilim bunuda bilsin bazı arklar!
 
Gökhan, Galatasaray'a ilk transfer olduğunda da gazetelerde ses getirmişti. Büyük yıldız olacak gözüyle bakılıyordu.

Fakat Galatasaray'da beklentilerin çok altında performans gösterdi.

Bir takım onun üzerine kurulacak yıldız bir oyuncu olacak iken simdi takımı tamamlayan; takıma faydalı olup olamayacağı tartışılan bir oyuncu oldu.

Yeteneklerinden şüphe edilemez ama bu sezon sorun nerdeyse çözmeli eskiden beklentilerden ötürü baskı hissedebilirdi ama busezon o baskıyıda hissetmediğinden rahat olmalı ve oyuna kendini vermeli.

Ben Gökhan'dan ümitliyim.
 
G.Üçoklar'ın transferine belkide en çok ben sevindim doğru transfer artık belli bir istikrarda yakaladı olgunlaştı geçen sene Tekel'in iyi bir çıkış ya kalamasında en önemli rolü üslendi kritik ceza 3'lükleri attı başarılı olur.
M.Uyguç iyi bir Galatasaraylı ama kadroya girmesi zor.31 yaşına geldi en tecrübeli olduğu zaman ama geçen sene İtü'de 5 çıkmasına karşın istikrar yakalayamadı. bir maçta iyi bir istatisliği var diğer maçta bütün istatisliklerde sıfır çekmiş.inşallah bu sene istikrar yakalar.
 

Üst