Abdi İpekçi iletişim kültürümüzün orta yerinde durmakla,birlikte vakit geçirmekten en çok keyif aldığımız yer olmakla birlikte Galatasaray'ı ve Galatasaray basketbolunu zihninde yaşatan;bir bellek oluşturan insanlar için takdir edersiniz ki sezonlar ve salonlar yeterli olmuyor.
Geçtiğimiz yıllarda muhtelif piknik ve iftar organizasyonları düzenlemiştik.Piknik için yaz takvimi son yıllarda pek elverişli olmamakla birlikte iftar buluşması Eylül ve yeni sezon öncesinde geride bıraktığımız sezonun masaya yatırılması adına biçilmiş kaftan diyebiliriz.Kadın basketbol şampiyonluğumuzun kutlanması,erkek basketbol takımımızın zorlu şartlardan beslenen unutulmaz galibiyetlerinin zihinlerde tazelenmesi ve forum anılarının yad edilmesi adına 7 Temmuz Salı akşamı Hasköy Lale Lokantası'nda buluşuyoruz.
Şunu belirtmekte fayda görüyorum ki forum üyeleriyle yüz yüze tanışmak adına hiçbir zaman geç değil.İnsan profilinin naifliği bir yana yıllar yılı forumda birbiriyle en kanlı bıçaklı olan insanların buluşmasıyla ortaya en uzun soluklu dostluklar çıktı.
Bu açıdan yabancılık çekerim korkusuna yenik düşülmemesini özellikle rica ediyoruz.
Başlığın altında katılımcı listesinin Cuma akşamına kadar netleşmesinin,bu çerçevede Lale Lokantası'na yaklaşık bir sayı verilmesinin organizasyonun sağlığı açısından belirleyici olduğunu vurguluyor ve şimdilik noktalıyorum.
Şunu belirtmekte fayda görüyorum ki forum üyeleriyle yüz yüze tanışmak adına hiçbir zaman geç değil.İnsan profilinin naifliği bir yana yıllar yılı forumda birbiriyle en kanlı bıçaklı olan insanların buluşmasıyla ortaya en uzun soluklu dostluklar çıktı.
Başlığın altında katılımcı listesinin Cuma akşamına kadar netleşmesinin,bu çerçevede Lale Lokantası'na yaklaşık bir sayı verilmesinin organizasyonun sağlığı açısından belirleyici olduğunu vurguluyor ve şimdilik noktalıyorum.