NBA 2016- 2017 Sezonu

Yok size ithafen söylemedim, kamuoyunda, GSW'nin başarılarını sadece Durant'in takıma katılmasına bağlayan insanları eleştirdim dilim döndüğünce. Yoksa Durant'in tercihini beğenmemenizi, karakterini eleştirmenizi sonuna kadar anlıyorum.
 
Gerçekten inanılmaz bir maçtı, tarihe geçti kesin..İlk yarı skoru 86-68 nedir ya..Yalnız bu iki takım basketbola farklı boyutlar katıyorlar..Diğer takımlar basketbol oynuyorsa, bu iki takım ne oynuyor bilemiyorum :)
 
Bu final serisinin 7. maça gitmesini çok istiyorum. Zira izleyeceğimiz başka bir şey kalmadı. O yüzden lebron kardeşimize tam destek veriyorum :)
 
Cavs daha istekli ilk çeyrek itibariyle.Korver ve Shumpert oyundayken faydadan çok zarar yine.Bu ikisi seneye Cavs kadrosunda olmaza şaşırmam. Curry iyi başlamadı GSW da.İrving kaldığı yerden devam ediyor şimdilik.
 
GSW kendine geldi. 2. çeyreğin başında 41-33 önde olan Cavs a karşı 5 dakikada 21-2 lik bir seri yaparak 54-43 öne geçtiler.Tabiki Durant ve Curry önderliğinde.
 
Umarım bir daha o yüzüğü takamazsın karaktersiz adam Durant bir tarafların tavana ermiştir şimdi .Şu takimin fa saygisini azalttın beleşci Durant.Nerede eski rekabetçi basketbolcular .
 
Gsw nin ambargo koyacak olması çok muhtemel gözüküyor. Çok güçlü takımlar diğer takımların parlamasına da izin vermiyorlar.
 

Üst