• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Güneşi Gördüm (2009)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alen Hekimbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
Puanları 0
Çözümler 0
@Alen Hekimbas
Gunesi-Gordum-1.jpg

Sinemada filmin fregmanını görmüştüm hakikaten oldukça güzel ve etkiliyici bir fregmanı var konusu iyi işlenirse iyi bir film çıkacak gibi görünüyor ayrıca oyuncu kadrosu gerçekten çok iyi..

Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül
Müzikler: Prag Senfoni Orkestrası
Gösterim Tarihi: 12 Mart
Fregman: gunesigordum.com

Oyuncular: Ali Sürmeli, Ali Tutal, Alper Kul, Altan Erkekli, Cezmi Baskın, Cihat Tamer, Demet Evgar, Emre Kınay, Erol Günaydın, Hande Subaşı, Itır Esen, Kamil Sönmez, Menderes Samancılar, Murat Ünalmış, Nurseli İdiz, Sarp Apak, Şerif Sezer, Yiğit Özşener ve Zafer Ergin

Fragman ve çekimler çok güzel görülüyor.
Mahsun Kırmızıgül gerçekten şaşırtmaya devam ediyor.
İlginç konuları işliyor, sosyal mesajını da veriyor.
Bu filmde ilgi çekecektir.

Kesinlikle izleyeceğim Beyaz Melek'i beğenmiştim yine iyi bir film bekliyorum kadro yine muhteşem zaten.

Bugün galasındaydım...

Öncelikle şunu söyleyeyim Mahsun hakikaten çok sıcak kanlı çok iyi bir insan izlenimi bıraktı bende herkesle mümkün olduğu kadar ilgilenmeye çalıştı sandığım insandan oldukça farklı birini buldum bugün karşımda..

Filme gelirsek bence tartışılabilecek tarafları olan bir filmdi ama genel olarak gayet güzeldi yine o bildiğimiz karmaşa vardı... filmin en etkileyici anlarda bile sürekli farklı farklı sahneler gelip o duyguyu tam yaşatmadı sanki.. Bazı şeylerin ucu çok açık bırakılmış ve doldurulmamış filmin sonunda bazı olaylar için ee bu ne olacak diye düşünüp öyle cevapsız kalabiliyorsunuz..

Açılar ve müzikler mükemmeldi oyunculuklar vasatın üstündeydi Mahsunun oyunculuğu fena değildi ama bilmiyorum bende çok ciddi anlamda bir etki bırakmadı Altan Erkekli bildiğimiz Altan abi tamamiyle harikaydı.. Filmin bazı yerlerinde komikte şeyler vardı.. Nasıl denir bir çok konu bir miksere konup karıştırılmış gibiydi..

Ama ben yinede beğendim çok fazla sinema eleştirmeni gibi yazdığımın farkındayım ama herkes kolunu Mahsunun omuzuna koyup film izlemiyor arkadaşlar olsun o kadar eheh.. :)

Gidip izleyin uzun bir zaman zaten doğru dürüst bir film çıkmayacak paranız kesinlikle boşuna gitmez..

merakla bekliyorum

Beyaz Meleği İzlemiştim.
İlk Yönetmenliği olmasına rağmen gerçekten şaşırtıcı kalitede bir filmdi.

Fragmanına bakılırsa buda güzele benziyor.
Bunu da kaçırmam heralde.
;)

İzledim ve çok beğendim film hakkında yazılacak o kadar şey var ki nereden başlayım bilemiyorum. Öncelikle Mahsun Kırmızıgül'ü tebrik ederek söze gireyim süper bir iş çıkarmış ortaya kendisi takdiri fazlasıyla hak ediyor.. Kendisinden yeni filmler bekliyorum bu işi yapabileceğini bence kanıtladı.. Çoğunlukla ağlayarak izledim insanın içini acıtan bir film..
Filmde verilen mesajlar çok güzeldi akraba evliliğinin zararları çok çocuk yapmak ve en önemlisi kız çocuklarını okutmamanın yanlışlığı çok güzel bir şekilde ifade edilmiş.. Umarım bu film hakettiği ilgiyi görür. İnşallah kimse film Mahsun Kırmızıgül'ün diye önyargıyla yaklaşıp izlememezlik etmez..

Az önce filmden geldim.Gayet güzel olmuştu.Birçok konu kopuk olmadan güzel şekilde yansıtılmış.Her ne kadar Mahsun Kırmızıgül diyince gülsekte adamın şarkıcılıkta olmasada yönetmenlikde yeteneği varmış helal olsun :)

Puanım 10/9

filmi izledim,çok beğendim..
birbirinden farklı çeşitli konuları gayet güzel bir uyumla seyirciye sunuyor, kafalar karışmıyor ama gönüller dağlanıyor biraz, gözyaşlarımı tutamadım, dışarı akan gözyaşaım kadar da içime aktı..:S
mahsun kırmızıgülü tebrik ediyorum her ne kadar forumu okumayacağını bilsem de :D

Pazar günü arkadaşımla beraber tekrar gittim.. Salon tamamen doluydu film bittikten sonra insanlar zor yerlerinden kalktılar hiç böyle birşey yaşamamışım çoğu ağlıyordu..

ilk 3 gün itibariyle 650.000 kişi tarafından izlenmiş bu çok iyi bir rakam umarım iyi hasılat eder bunu hakikaten hakediyor..

Çok güzel iş yapmışlar.Altan Erkek'li yine 10 numara uynamış emeklere sağlık

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Alen Hekimbas":2l0mzode]Bugün galasındaydım...

Havamızı da yaptık :P[/quote:2l0mzode]

Mahsun'u foruma üye yapıp o şekilde hava atmayı planlıyorum.. :)

Filmi izleyebildin mi Burak?

Çektiği ilk filmi ?Beyaz Melek? ile izlenme rekorları kıran ve adından söz ettiren Mahsum Kırmızıgül?ün ikinci kez kamera karşına geçtiği ?Güneşi Gördüm?le Türkiye?nin Oscar adayı oldu.

Tamam, film güzel olmuş sosyal mesajı kamuoyuna başarılı bir şekilde vermiş.

Fakat şahsım adına Mahsun'u ve yapılan işi hiç samimi bulmuyorum. Bulmayacağım da...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Tamam, film güzel olmuş sosyal mesajı kamuoyuna başarılı bir şekilde vermiş.

Fakat şahsım adına Mahsun'u ve yapılan işi hiç samimi bulmuyorum. Bulmayacağım da...

Yine milliyetçi damarların kabardı Tugay.. :)
Mahsuna insanların bayılmadığı bir gerçek ama film bence bu tavrını haketmiyor.. ortaya bir emek konmuş ve bence güzel bir iş çıkmış..

Bu son Oscar meselesinin açılım konuları gündemdeyken olması büyük bir şansızlık oldu Mahsun adına..

Bir türlü sinemada izleyememiştim, dün TürkMax yayınlayınca bende oturdum izledim.

Mahsun'un şarkıcılığını çok sevmesemde yaptığı filmlerle benim beğenimi topladı, Beyaz Melek'i sinemada izlerken gerçekten duygulanmıştım dünde Güneşi Gördüm'ü izleyince Mahsun'da var birşeyler dedim..

Bir çok konuya değindiği için takip etmek ve kafa yormak ne kadar zorlaşsa da içerik, ses-görüntü kalitesi ile beğendim. İlk zamanlarda gidenler, "Hem İsa'ya hemde de Musa'ya yaranma" var dese de dün böyle olmadığını gördüm. Ali Sürmeli'nin arabada ki ve evde ki konuşma sahneleri ise dikkat çekilesi cinstendi.

7/10

Geri