Barış Yavruoğlu 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 8 Ağu 2009 Mesajlar 402 Tepkime puanı 0 Yaş 36 Konum Trabzon @Barış Yavruoğlu 23 Nis 2010 #22 Emin Doğanca' Alıntı: Barış benim esprilerim daha güzel Genişletmek için tıkla ... Emin sen zaten ne kadar iğrenç espiri varsa paylaşmıssın. Kabul ediyorum seninkiler daha iğrenç.
Emin Doğanca' Alıntı: Barış benim esprilerim daha güzel Genişletmek için tıkla ... Emin sen zaten ne kadar iğrenç espiri varsa paylaşmıssın. Kabul ediyorum seninkiler daha iğrenç.
V Veysel Baran Kaya 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 4 Ağu 2008 Mesajlar 2,064 Tepkime puanı 1 Yaş 33 Konum Diyarbakır @Veysel Baran Kaya 23 Nis 2010 #23 En yaşlı 10 hangisidir karton ) En güçlü il hangisi?? -Samsun -Neden? çünkü arkasında ordu var En fazla hastane olan il hangisi?? -Ağrı En hızlı 10 hangisi?? -Jeton Hülya AVŞAR yorulmuş hamile kalmış neden?? -yorulunca kayaya oturmuşta ondan (ileri gittiysem silenebilir bu)
En yaşlı 10 hangisidir karton ) En güçlü il hangisi?? -Samsun -Neden? çünkü arkasında ordu var En fazla hastane olan il hangisi?? -Ağrı En hızlı 10 hangisi?? -Jeton Hülya AVŞAR yorulmuş hamile kalmış neden?? -yorulunca kayaya oturmuşta ondan (ileri gittiysem silenebilir bu)