İlk Yarının Ardından

1- Galatasaray ..18 P | G: 9 - M: 0 - A.S : 844 - Y.S : 409 - Gn. Av. 2,063570
2- Beşiktaş .......17 P | G: 8 - M: 1 - A.S : 770 - Y.S : 513 - Gn. Av. 1,500975
3- İzmir B.Ş.Bl ...15 P | G: 6 - M: 3 - A.S : 615 - Y.S : 528 - Gn. Av. 1,164773
4- Yalova .........14 P | G: 5 - M: 4 - A.S : 502 - Y.S : 530 - Gn. Av. 0,947170
5- Karabük ........13 P | G: 5 - M: 3 - A.S : 485 - Y.S : 544 - Gn. Av. 0,891544
6- Şanlıurfa .......13 P | G: 4 - M: 5 - A.S : 568 - Y.S : 668 - Gn. Av. 0,850299
7- İst. Yıldız.......11 P | G: 2 - M: 7 - A.S : 519 - Y.S : 594 - Gn. Av. 0,873737
8- KKTC ............11 P | G: 3 - M: 5 - A.S : 473 - Y.S : 555 - Gn. Av. 0,852252
9- Adana Eng. ....11 P | G: 2 - M: 7 - A.S : 527 - Y.S : 685 - Gn. Av. 0,769343
10- Saran Anadolu 9 P | G: 0 - M: 9 - A.S : 448 - Y.S : 725 - Gn. Av. 0,617931


Evet Arkadaşlar ilk yarıyı kapattık ikinci yarıyı 12 şubat ta Süleyman Seba spor salonunda derbi ile açacağız (ertelenmezse) .

Çok anlatacak şey yok ama adettendir bir iki şey söyleyelim :) .

Öncelikle geçen senelere nazaran güç farkı çok çok az da olsa kapanmış. BJK taş gibi takım kurmuş ve yabancısız oynuyorlar. İki tane sağlam yabancı ile başımızı şu ankinden çok daha fazla ağrıtacaklardır.

Hani BJK den bir nebze bekliyorduk da onlardan başka Karabük ve Yalova bu sene biraz dikkat çeken takımlardı. Bjk de dahil bu sene bizi en çok zorlayan takım Karabük'tü. İlk yarıyı mağlup bitirdik geçen seneki Saran maçı dışında ben hatırlamıyorum böyle zorlandığımız bir maç.

Biraz da oyuncularımıza kişisel olarak değinelim Bu senenin kuşkusuz fark yaratanı Filipski oldu. Adam çok iyi gelip izlemek lazım, keyif veriyor.

Matt Scat taraftarın sevgilisi, zaten çok üst düzey bir oyuncu idi ama süreklide üstüne koyuyor. Kız arkadaşı ile beraber İstanbul'da yaşamsının, yaşadığı düzenli hayatın bunda etkisi var tabiki. Artık bizden birisi.

Matt'in arkadaşı Mazzi sırıtmadı takımda ama çok da dikkat çekmedi Bi Haidari değil mesela ( :) Rıdvan olsa böyle derdi herhalde ) normal gözküyor, ekstarasını göremedim şahsen. Tabi ben tribünde olmanın verdiği hazla pek odaklanamıyorum saha içine ama fikrim bu açıkçası.

Tuçek kaptanımız herşeyimiz sonsuza kadar bizimle olsun, dursun orada yeter.

Özgür çok büyük oyuncu üçlükleri, savunması her şeyiyle takımın en önemli parçası, iyiki bizimlesin Özgür. Bi dahada yollarımız ayrılmasın.

İsmail Ar Görevini her zaman layıkı ile yaptı, iyiki buradasın İso. Kahrolsun İsrail Yaşasın İsmail :) .

Ramazan Raamazan Raaamaaazaaan seviyoruz seni, sende bizim için önemlisin görev adamı.

Fikri Gündoğdu bizim önemli parçalarımızdan o da üstüne düşeni eksiksiz yaptı tüm arakdaşları gibi, hepsi gibi onuda çok seviyoruz. Aynı Şekilde Muraattt, Murat Yazıcııı, Murat Yazıcııı, Murat Yazıcıı, YAA ZI CI.

Volkan Aydeniz zaman zaman çok öenmli işler yaptı mesela deplasmandaki Saran
maçının yıldızı idi, onun dışında da göreni yaptı zaten, arkadaşları gibi.

Ömer geleceğimiz zaman zaman şans buldu, onunda zamanı gelecek inşallah.

Sedat hoca zaten 1 numara onu tarif edecek kelime ben bilmiyorum büyük insan.

Taceddin hoca aramıza hoşgeldiniz.

Barış ve Akın özverili çalışmalrınızın hep farkında olduk sizleri de çok sevdiğimizi bilmenizi isteriz.

not: Es geçtiğim aklıma gelmeyen olmuşsa ki olmuştur arkadaşlar tamamlar, bende aklıma geldikçe devam ederim. Sürçü lisan ettiysem affola.

Bizi bu sene en çok üzen Sadettin Saran'ın sponsorluğunu kısmen çekmesi idi, ben zamanında kendisini çok övdüm, kendi adıma defalarca Teşekkür ettim ama yanılmışım hepsini geri alıyorum ve Sadettin beyi kınıyorum. Merak etmeyin sayın Saran seneye ligden düşersiniz Holdinginiz bu büyük yükten kurtulur. Sonra sahibi olduğunuz radyoda sabah akşam kendinizi engelli sporuna şöyle destek oluyor böyle destek oluyor diye pofpoflatma yalaka programcılarına.

Dilara hanım ile ilgili tek kelime etmek istemiyorum artık nasıl bi deri varsa hanımefendide anlamak mümkün değil, BJK maçında takımı çağrınca en önde kendisi geldiya pes ettim ben artık, yüzsüzlüğün bu kadarı.

Son Olarak....

ŞAMPİYONLAR LİGİ BİZE DARGELE DARGELE OYY DARGELE DARGELE

Kıtalararasından başka bir şey bizi kesmez.


En son Semih, Mustafa(junior), Denizhan, Kaan kısaca Yıldız TEK in tüm mensupları.
Barışcan ve bizim Gazo yani İTÜ.

Sizlerin emekleri unutulmaz iyiki varsınız, iyiki Galatasaylısınız, bitanesiniz.

Ahmet Önder abim ya bi gün de seni o salonda görmezsem dişimi kıracağım abi sende bitanesin seviyoruz seni de. Bu sene en çok Volkan Savcı'nın eksikliğini hissediyor takım sanki, değilmi Ahmet abi ne diyosun :) .

Parkedekiler dışında bu işi gönülden yapan insanları es geçmek olmazdı...
 
Haidari'yi de çok özlüyoruz, o neydi ya tek hareketle 360 dönüyodun. Çok büyük sporcuydun hatta en büyüktün. Ara sıra tribünde muhabbet arası anıyoruz kendisini yazayım istedim.

Biraz yüzeysel oldu ama idare edin. Fazla anlamadığım için elimden geleni budur arkadaşlar.
 
Söylenecek her şeyi söylemişsin Şamil abi bi'şey kalmamış ki bize :p

Bu takıma gerçekten ne söylesek hakediyorlar, her maça sanki şampiyonluk maçı gibi hazırlandıklarını o ciddiyetle maça çıktıklarını bilmek görmek gerçekten gurur veriyor insana. Bir bakıma da üzülüyorum şahsen en çok desteği hak eden takımın bazen 8 kişiye ve ya 20 kişiye oynaması canımı sıkıyor.

En önemlisi dünyaya Galatasaray'ın SPOR Kulübü olduğunu gösteriyorsunuz. Gururumuzsunuz ENGELSİZ ASLANLAR.
 
takım için yazdıklarının aynı benim gibi belkide çok şey bilmiyoruz şamil.sadece biz o takıma sevgimizi katmaya çalışıyoruz inşallahta bir nebzede olsa kalplerinde yer edinmişizdir.

şamilim ben takımımız yıllar önceki ilk lig maçında, bahçelievlerdeki ilk görüşteki aşkım büyük bir sevgiyle devam ediyor.

bu takım benim için armadır,formadır,alpaslan abimdir,unıdır ve benim için amatör sevdamdır.

ben bu takımla çok iyi insanlar tanıdım ve kesinlikle bunlar için de senin yerin çok farklıdır.gerek çoğunun ismini bilmesemde unılı genç kardeşlerimiz her ne kadar bu aralar olmasa da volkanım,50 kişiyle yıllardır tribün yapan ve bu maçlara her zaman üzerinde muhakkak kırmızı renkler bulunan,evden çıkarken ailenin arkadaşların iş arkadaşlarının hayrola nereye derken ,galatasarayın maçı yokki nereye sorularına aslanlar gibi ben engelsiz aslanların maçına gidiyorum diyen 50 kişiden biri olmak benim için şereftir.


ben her zaman ataköydeki maçta alpaslan abinin salonda olduğuna inanan bir insanım....
 
zaman uyrsa ,allah izin verirse geleceğiz ali kardeşim yaklaşık 3 kişiyiz ;)ahmed şamil ve volkan kişi olarak gelmeyi düşünüyoruz.

sende bizi kahvaltıya davet ediyon gibi bir hal sezdim ;)
 
bir toplamayamadık ki kendimizi.. beşiktaş maçına gelemedik (haftaiçi olduğundan), haftasonu asker arkadaş ziyareti farklı bir şehirde.. ee malum hastalıklarla ugraşıyoruz, hala da yatıyoruz evde eşekler gibi.. az kaldı geçti geçicek..

yalova deplasmanına 3 kişi varız (bence o sayı artar)..

takım için denilecek kelamları zaten söylemişsiniz.. 2. yarı daha fazla görüşmek ümidiyle..
 
Ne zaman hayata dair konuşulsa samimiyet diye giriyorum lafa.Gel gör ki koca devre boyunca bir maçına gelemedim bu takımın.İkinci yarı boyunca elimden geldiğince yanlarında olacağım.Düzenli geldiğim zamanlarda bana kattıkları çok fazlaydı.
 
Seyran Abla takıma geri dönmüş galiba, bilgisi olan var mı ?

Ekleme; Evet geri dönmüş, yarın ki Beşiktaş maçına çıkacakmış.
 

Üst