• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

İstanbul Modern

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Berk T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38

Berk T

0
Puanları 0
Çözümler 0
@Berk T
İstanbul Modern, ülkemizin modern ve çağdaş sanat alanındaki birikimini, yaratıcılığımızı, dinamizmimizi, sahip olduğumuz evrensel değerleri, çağdaş kültür kimliğimizi ortaya koymayı, korumayı ve değerlendirmeyi amaçlıyor.

Müzenin eserleri "sürekli" ve "süreli" olmak üzere iki ayrı şekilde inceleniyor. Sürekli olan eserleri müzeye gittiğinizde her daim görebilirsiniz. Süreli olan eserler ise belli tarihler arasında sanatseverlere açık...

21865.jpg

Bulabilsem daha çok resim paylaşmak isterdim ancak müzede fotoğraf çekmek yasak. Bu yüzden internette de bulmak zor. Geçmiş ve günümüz eserlerinin bir arada yer aldığı sergiye gitmenizi tavsiye ederim.

Re: İstanbul Modern Sanat Müzesi

Geçtiğimiz yıllarda İstanbul´a gelişlerimde birkaç gün kaldığım için müzeleri ziyaret etme fırsatım oluyordu.

Ancak son dönemlerde günübirlik geldiğim için pek zamanım olmuyor. İstanbul´da en son gezdiğim İlhan Koman´ın eserlerinin yer aldığı serginin büyüsü hala gözlerimde.

Sıklaştırmak gerek bu ziyaretleri. Umarım bayan basket finaline geldiğimde, zaman sıkıntısı çekmem ve bu sergiyi gezebilirim.

Onur Yavuz' Alıntı:
Geçtiğimiz yıllarda İstanbul´a gelişlerimde birkaç gün kaldığım için müzeleri ziyaret etme fırsatım oluyordu.

Ancak son dönemlerde günübirlik geldiğim için pek zamanım olmuyor. İstanbul´da en son gezdiğim İlhan Koman´ın eserlerinin yer aldığı serginin büyüsü hala gözlerimde.

Sıklaştırmak gerek bu ziyaretleri. Umarım bayan basket finaline geldiğimde, zaman sıkıntısı çekmem ve bu sergiyi gezebilirim.

Final 9 nisan,Dost Meclisi toplantısı 11 nisan,Fener maçı 12 nisan,bayağı vaktin olacak sanırım abi... :)

Perşembe günleri öğrencilere ücretsiz. Ya da herkes için de geçerli olabilir bu durum. Buradan çıkışta sahile inip gezebilirsiniz de. =)

Geri