GSbasket Film Kulübü

Good-Will-Hunting-movie-poster.jpg


İnsanı düşünmeye sevk eden repliklere sahip bir nevi terapi filmi. özellikle robin willams ve matt damon un karşılıklı sahneleri tekrar tekrar izlemeye değer.

10/9
 
Attack on Leningrad-Leningrad sadırısı: 2. dünya savaşını konu alan filmleri genllikle seviyorum. Bu filmi de beğendim. Açlık zor bir sınav.
Case 39: sıradan bie korku filmiydi. Sanırım korkmadım.
 
Der Untergang: Bu da Hitler'in son günlerini anlatıyor. Benim bazı bildiklerim yanlışmış sanırım bu filme göre. O kadar kişinin izlediği bir filmde o kadar büyük yanlışlar olmayacağına göre benim bildiğim yanlıştır herhalde. Gene de bir araştırmak lazım. Güzel bir filmdi. 5 gün önce Rusya tarafından bakmıştım. Şimdi Almanya tarafından bakmak da iyi oldu. Tarihi filmleri sevenler izleyebilir. Bence güzel.
 
Im Juli: 2000 yapımı bir Fatih Akın filmi. Başrolde Das Experiment ve Lola Rent'tin başrolünde de oynayan Moritz Bleibtreu oynuyor. En sevdiğim Alman aktör diyebilirim. Zaten Almanca konuşmasa Türk sanardım :) Başka Alman aktör de tanımıyorum.
Film vakit geçirmelik eğlenceli bir film.
 
Trust diye bir film izledim bugün. İnternette arkadaş edinme falandı konusu. Spoiler olmamak için daha fazla ayrıntı vermek istemiyorum. Ama üzüldüm biraz. Çocuklarımızı nasıl bir dünya bekliyor. Filmi tavsiye ederim.
 
Seni O Kadar Çok Sevdim ki... (Il y a longtemps que je t’aime) Son zamanlarda hatta çok uzun zamandır izlediğim en güzel Fransız filmi gerçekten güzel film tavsiye ederim.
 

Üst