Kadınlar Türkiye Kupası (7-11 Mart - Antakya)

7 Mart tarihinde başlayacak 20. Türkiye Kupası'na katılacak takımlar ilk yarının sonuçlanmasıyla belli oldu. Puan tablosunun ilk sekiz sırasındaki Fenerbahçe, Galatasaray, Kaski, Ceyhan, Samsun Basket, Mersin BŞB, Botaş ve Optimum TED Türkiye Kupasını kazanmak için Antakya'da yarışacak takımlar.

Geçen sezon Türkiye Kupası'nı 8. kez müzesine götüren ekibimiz, kupayı 9 kez kazanan Fenerbahçe'nin ardından bu kupayı en çok kazanan 2. takım. Zaten Türkiye Kupası Fenerbahçe ve Galatasaray'ın dışında sadece Botaşspor'un (2 kez) müzesinde bulunuyor. Dört kez final oynayan Beşiktaş'ın ise, ligde ilk sekiz dışında kalıp kupaya katılamaması ise 20. Türkiye Kupası'nın ilginç notlarından.

Tarihinde ilk kez Antakya'da düzenlenecek kupaya, Spor Toto sponsorluk yapıyor. Kuraların belirlenmesi ve tarihin yaklaşmasıyla ekleyeceklerimiz olacaktır.

Şimdiden takımımıza başarılar.
 
Fenerbahçe ile lig finali ve Avrupada olası oynayacağımız maçlar için önemli bir gösterge olacak. Genelde bu tip kupalarda hep kazanıyoruz inşallah bu gelenek devam eder.

Saygılar.
 

Üst