• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kadinlar voleybol 1.Ligi Yesilyurt_Galatasaray Daikin

Puanları 0
Çözümler 0
@Abdürrahim Hakan Avci
BAYANLAR 1. LİGİ
5. HAFTA MAÇI
YEŞİLYURT
GALATASARAY
Tarih 18.11.2012 16:00
Yer YEŞİLYURT SPOR SALONU

Çok zor maç olacak, Richards geçen hafta oynamamıştı bu hafta oynarsa hafta içindeki görüntümüzle zorlanabiliriz.

Tanju Ağabey'in dediği gibi zor maç olacak eğer Gioli pasör çaprazı oynarsa dahada zor olacak.

Yesilyurt bu maci alamasa bile zorlar .. 2-3 aliriz diye dusunuyorum..Yakin bir kaynaktan duydugumn kadari ile takim icinde bazi sorunlarin oldugu,oyuncularin kavga ettigi bir antremanda konusuluyor.Acaba ne kadar dogru,bilen duyan varmi? voleybolmagazin de haber olmamis ta.

Haydaa, ne kavgası yahu, nerden çıktı şimdi bu :/

Kavga olayı doğru değil.

Voleybol subesine yakin bir arkadas soyledi bana.Umarim oyle kavga vs bir durum olmaz.

Yesilyurt bu maci alamasa bile zorlar .. 2-3 aliriz diye dusunuyorum..Yakin bir kaynaktan duydugumn kadari ile takim icinde bazi sorunlarin oldugu,oyuncularin kavga ettigi bir antremanda konusuluyor.Acaba ne kadar dogru,bilen duyan varmi? voleybolmagazin de haber olmamis ta.

Onur Bey , yakın bir kaynaktan duyum aldım diyorsunuz ; Birincisi bu kişiyi açıklar mısınız?
İkincisi ''ne kadar doğru bilen , duyan var mı'' diye yazmışsınız. Kaynağınıza güvenmiyor musunuz da bunları yazıyorsunuz? Bunları foruma yazacağınıza kaynağınıza sorsaydınız.

Kavga olayı yok. Takımda böyle karaktersiz oyuncularda yok zaten.

Bakırköy'den trenle çok rahat gidilebilir Yeşilyurt Spor Salonu'na. Hiç gitmeyenler ile topluca gidebiliriz.

TV yayini var mi?

Gs tv veriyor maçı

cok onemli bir galibiyet gercekten,rakip cok zorladi bizi ama iki sampiyonlar ligi maci oncesi boyle bir deplasmandan 3 puan almak mukemmel oldu

Çok zor maçtan 3 puan çıkarmak çok iyi oldu. Salı günü içinde güzel moral oldu. Calderon ve Özge maçın yıldızlarıydı.

Tebrikler takıma.

Güzel maç oldu, bir o kadar da zor. Önemli galibiyet tebrikler takıma.

Maci nasil bir ruh haliyle izledim anlatamam, takimimizin galibiyetine mi sevinsem yoksa hayran oldugum voleybolcunun (Seray Altay´in) oynadigi takimin maglubiyetine mi üzülsem bilemedim. Of Seray of, niye ayrildin takimimizdan yav. :(

Calderon çok buyuk bir oyuncu çok. Muthiş bir skorer. Mûthiş bir smaçör. Mûthis bir winner...

japon oyuncu ne zaman gelecek hala yok sanırsam takımda...

Geri