Karagücü SK 56 – Galatasaray 101

Tarih: 8 Nisan 2012 Pazar
Saat: 14:00
Yer: Ankara TSK Spor Salonu

Engelsiz Aslanlar uzun bir aradan sonra Ankara´ya geliyor. Sanırım (!) ilgiyi hak ediyorlar. Önceki yıllarda sabahın erken saatlerinde oynanması sorun olarak görünüyordu, bu sefer maçın saati de çok uygun. Salonun yeri (Bilkent Rehabilitasyon Merkezi içerisinde) kimilerine göre biraz ters gelebilir ama gerektiğinde dağ başındaki ASKİ Spor Salonu´na, ASAŞ Stadı´da bile gitti bu taraftar. Yeter ki istesin!

Gelin Engelsiz Aslanlar´ı Şampiyonlar Ligi maçlarına moralli uğurlayalım Ankara´dan.

Salona ulaşım: Sıhhiye´den Bilkent dolmuşlarına binerek ya da Güvenpark içerisinden kalkan 111 No´lu Bilkent otobüsleri ile salona ulaşım mümkün.
 
Ufak 1-2 bilgi vereyim.

İlk mesajda yazılanları biraz daha açacak olursak:

Sıhhıye'den geçen Bilkent dolmuşları Konya yoluna çıkar, AŞTİ'nin önünden geçerek Eskişehir yoluna döner, Armada, ODTÜ, CEPA/Kentpark istikametinde devam eder. Kısacası buralardan da dolmuşa binmeniz mümkün. TSK Rehabilitasyon Merkezi'nde ineceğiz dediğinizde merkezin nizamiyesine 50-100 metre arası bir mesafede indireceklerdir. Sonrasında tabanlara kuvvet.

Güvenpark'tan kalkan otobüs ise doğrudan Eskişehir yoluna çıkar ve o güzergahtaki bütün otobüs duraklarında durup, yolcu alır. Dileyenler bu yolu da kullanabilir. Güvenpark'tan kalkan otobüs duruma göre nizamiye kapısının önünde bile indirebiliyor. En kötü dolmuşun bıraktığı yerde ineceksiniz zaten.

Ben pazar günü Güvenpark'tan saat 12.00'da otobüse bineceğim. (İş ile alakalı bir sıkıntı yaşanmayacağını düşünüyorum.) Arzu edenlerle buluşup, birlikte gidebiliriz.

Asıl sıkıntımız şu, muhtemelen bugün ya da yarın Sedat Hoca'mızla konuşup hallederiz ancak TSK Rehab. Merkezi'ne girmek sıkıntılı olabiliyor. O yüzden gelmeyi planlayanlar en azından buraya yazarlarsa ona göre nizamiyeye isim bırakılabilir ya da ne yapılacağı konusunda genel bir fikir verilebilir. Arzu edenlere cep telefonumu veririm özelden, konuşuruz.

Oralara kadar gelip, dışarıda kalmamak gerekir. :)

Herhangi bir soru ya da sorunda ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Takımı İstanbul'a gülen yüzlerle uğurlayalım! Şurada şampiyonaya ne kaldı? :)

Bu arada takımımızda Tristan Knowles olmayacak. Yanlış bilmiyorsam kendisi şu anda Avustralya Milli Takımı ile Avrupa kampında. Onun dışında tam kadro olarak geliyoruz.
 
Sabah Balgat'ta sınava gireceğim, oradan direk geçiş var mı Ernoyan? Eğer yoksa ben 12'de Güvenpark'a geleyim, birlikte gideriz hatta gelecek olan kim varsa toplu gidelim, daha güzel olur. :)
 
Barış Balgat'tan direkt geçiş yok. Milli Kütüphane'ye geçip, arka taraftaki otobüs duraklarında Bilkent otobüsünü bekleyebilirsin ya da Güvenpark'tan birlikte geçeriz. En güzeli olur. :)
 
bende geleceğim yanımda da bir arkadaş daha olabilir fakat bu salon atatürk hastanesinin orada mı tam olarak?
 
Sevgili Emir,

Atatürk Hastanesi'nin biraz üst tarafı. Otobüs ve dolmuşlar oradan çıktıktan sonra kafanı sağ taraftan hiç ayırma, zaten TSK Rehab. Mrk. tabelasını göreceksin. Olmadı özel mesaj at bana, telefon numaramı vereyim, konuşalım.

Bu arada Telekom maçı sonrası yanımdaki dostların da bildiği üzere otele, takımın yanına gittim.

Gelmeyenler çok şey kaçırdı. :) Erkek Basketbol takımımızı da görmek kısmet oldu. Bayan voleybol takımımız da o otelde konaklıyor. Buram buram Galatasaray kokuyordu her yer.

Yarın saat 6 gibi Sedat Hoca'yı arayacağım. 6.30 gibi muhtemelen ziyaret edeceğiz. Ondan sonra takımla birlikte voleybol maçı için yola çıkacağız. :) Bu da ufak bir sürpriz olsun. Maçı aynı yerlerden birlikte seyreder miyiz bilmiyorum ama otel-salon arası yolculuğu muhtemelen birlikte yaşayacağız.

Takımla ilgili ufak bir bilgi. Tristan yukarıda bahsettiğim gibi kadroda değil. Özgür'ün parmağından ufak bir sakatlığı var. Oynamayacak muhtemelen. Onun dışında takım gayet iyi ve huzurlu gözüküyordu. Yarın beraber oturup, sohbet edeceğiz zaten.

Yarın görüşmek üzere.
Ernoyan
 
Onur Abi uyuduğu için maç skorunu iletememiş. :)

101-56 kazandık maçı.

TSK'nın yaşattığı giriş rezaleti biraz can sıktı. 15-16 yaşındaki 15 civarında taraftarımız dışarıda kaldı. Çocukları içeri sokamadık malesef zira kimlikleri yanında yoktu. Bu şekilde alamayacaklarını söylediler. Meşale, pankart... Epey hazırlanıp gelmişler.

2.5 saat beklediler. Bir kısmı dayanamadı ve gitti. Kalan 6 kişiyi takım otobüsüne bindirdik ama arka kapıdan çıktılar. :) Ne olduğunu anlamadık haliyle. :) Sonra tekrar otobüse bindirdik ve takımla birlikte uğurladık.

Rüya gibi 3 gün geçti gitti Ankara'da. Aslanlar'ın bileklerine sağlık. Çatır çatır oynayıp, kazandılar.

Şimdi benim için de biraz dinlenme vakti.
 
Özlemişiz Engelsiz Aslanlar´ı Ankara´da misafir etmeyi. Ama Engelsiz Aslanlar ise bildiğimiz gibi... Teşekkürler Sedat Hoca ve Aslanları, verdiğiniz mücadele, akıttığınız ter, her maçı ciddiye alışınız için...

Bir de güne dair teşekkürü hak edenlerin başında aslan gibi gençler vardı. Kimlikleri olmadan gelince TSK´nin kurallarına kurban olup maça giremediler belki ama kocaman yürekleriyle maçın sonuna kadar beklediler takımın çıkmasını. Gençlerden birisinin söylediği söz yeterdi aslında: "Bizim onları görmemiz önemli değil, onlar için geldiğimizi duydularsa yeter."

Ernoyan, yakışan iftiradan korun demiş atalarımız, dikkate almam gerek sanırım bu sözü. : )
 
Müthiş bir hafta sonu geçirdik hepimiz, Ankara tam anlamıyla Galatasaray'a doydu. Benim için ilklerin günüydü hafta sonu, önce cumartesi takımı otelde ziyaret etmek, bütün takımla tanışmak ardından Sedat Hoca'yı bekleyip, oturup sohbet etmek.. Ve tabii ki dünkü maç. Bunlar benim için rüya gibiydi, daha önce ziyaretlere katılamadığım ve maçlara gidemediğim için hep içim buruktu, ama dün gerçekten harikaydı.

Takım ve maç ise bilindiği gibiydi, alıştık artık bütün bunlara. Bilkentli Aslanlara ve dışarıda bekleyen çocuklara çok teşekkürler, aslında adam gibi duyuru yapılsaydı resmi site de daha da kalabalık olabilirdik. Neyse.. Sedat Hoca'ya ve Engelsiz Aslanlara sonsuz teşekkürler.
 
Benim için de hem engelsiz aslanları ilk kez izleme ve tanışma fırsatı hem de Gsbasket ailesi ile tanışma fırsatı oldu.Gerçekten Ankaralılar adına güzel bir hafta oldu :)
 

Üst