Karşıyaka taraftarı!..

Geçtiğimiz günlerde Pınar Karşıyaka - Kepez Belediyesi arasında bir müsabaka oynanmıştı. Bu müsabakada maalesef yine Karşıyakalı bir grup taraftarın tasvip edilmesi namümkün olayları gündeme geldi. Oysa daha geçen ay sporun amacıyla bağdaşmayan son derece ağır ve üzücü bir vaka meydana gelmiş, genç bir Karşıyaka taraftarı canından olmuştu.

Karşıyaka taraftarı ne zaman spor ve sporcunun yanında olacak? Ne zaman şiddet ve anarşiden uzaklaşacaklar?..

[url=http://www.basketdergisi.com/haber_detay.asp?id=6641&tur=0' Alıntı:
Basket Dergisi[/url]]Pınar Karşıyaka maçında kendisine küfür edilen Kepez Belediyesi coachu Halil Üner zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Kepez Belediyespor'un antrenörü Halil Üner, Pınar Karşıyaka ile oynadıkları maçta, bazı Karşıyakalı taraftarların yaptığı çirkin tezahürata tepki gösterdi.

Maç sırasında bazı Karşıyaka taraftarlarının çirkin tezahüratta bulunduğuna dikkati çeken Üner, "Sporda küfür, kavga ve şiddet yoktur. Pınar Karşıyaka maçında kendini bilmez bazı taraftarların, 40 dakika boyunca hem şahsıma, hem oyuncularıma ve hem de takıma yönelik küfürlü tezahüratı, spor ve Türk basketbolu adına bizleri üzdü. Gerçek basketbolsever olan Pınar Karşıyakalı seyircileri, söyleyeceklerimin dışında tutuyorum. Bize küfür edenler, Pınar Karşıyaka Kulübü'nün geçmişini bilmiyor. Karşıyaka'nın 10 maçta sıfır galibiyeti varken ve hiçbir çalıştırıcı görevi kabul etmezken görevi kabul ettim. Ligden düşmekten kurtardığım Pınar Karşıyaka'yı, o sezon play-off'a çıkardım ve Hüseyin Beşok gibi bir yıldızı Türk basketboluna kazandırdım. Yine 8 maçta bir galibiyeti bulunurken, Pınar Karşıyaka'da görev almamı istediler. Parayı düşünmeden geldim ve yine ligden düşmekten kurtardığım Karşıyaka play-off'da mücadele etti. O sezon da Kaya Peker ile Arda Vekiloğlu'nu Türk basketbolunun hizmetine sunduk. Pınar Karşıyaka Kulübü'ne benim yaptığım hizmetleri, tribünde bana küfür eden taraftarların hiçbiri yapmamıştır. Karşıyaka Kulübü'ne yaptığım hizmetleri doğru bir şekilde anlatmayan idarecilere de teessüflerimi sunuyorum" dedi.

Pınar Karşıyaka'dan Fenerbahçe'ye sezon ortasında transfer olmasının da kamuoyuna farklı yansıtıldığını savunan Halil Üner, o dönemdeki Karşıyaka Spor Kulübü'nün yöneticilerinin, kulübün paraya ihtiyacı olduğunu söylediklerini ve sezon ortasında Fenerbahçe'ye transfer olduğunu anlattı.

Transfer karşılığında da Pınar Karşıyaka Kulübü'nün Fenerbahçe'den para aldığını vurgulayan Üner, kulübün hesaplarında bu transfer rakamının bulunduğunu bildirdi.
Halil Üner, Fenerbahçe'ye transferinin seyirciye değişik anlatıldığını öne sürdüğü açıklamasında, ''Bu konu şehir efsanesi gibi anlatıldığından, bu hafta Karşıyaka ile oynadığımız maçta bazı kendini bilmez taraftarlar şahsıma, takıma ve oyuncularıma küfürle tepki gösterdi. Ama gerçek Pınar Karşıyakalı taraftarları da verdiğim hizmete teşekkür etti'' dedi.
 
Karşıyaka taraftarı bu tür yaptıkları şeylerle kendi imajlarını ve takımlarının imajlarını bozuyorlar.Bence ne yaparlarsa kendiler buluyorlar.Yazık...
 
Karşıyaka taraftarı takımlarını çok iyi destekliyor ama birazda iyi örnek olmaları lazım. Biraz ağır olabilir kimse kusura bakmasın ama bence Karşıyaka taraftarı çok terbiyesiz ve çirkef. O yüzden hiç sevmiyorum Karşıyaka taraftarını..
 
Bana bayağı salladılar bu hafta çıkışta görüşeceğiz falan diye,gülümseyerek el salladım ben de kendilerine... Ben bir garip anonsçuyum benle işiniz ne kardeşim. :)
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
Bana bayağı salladılar bu hafta çıkışta görüşeceğiz falan diye,gülümseyerek el salladım ben de kendilerine... Ben bir garip anonsçuyum benle işiniz ne kardeşim. :)

Pazar günü buna benzer birşey benimde başıma geldi.. Üstümde GS forması vardı diye. Ben onlara cevap verince dahada çirkefleşleştiler neyseki hemen oradan uzaklaştık yoksa başım belaya girerdi valla. :p
 
Herşey bir yana ;şunu yorumsuz aktarayım :D

-----------------------------------------------------------

Maç sırasında bazı Karşıyaka taraftarlarının çirkin tezahüratta bulunduğuna dikkati çeken Üner, "Sporda küfür, kavga ve şiddet yoktur.------------------------------------------------------------------------

Eheh :)
 
Bir Galatasaray'lı olarak Karşıyaka sempatizanlığım var kafsinkaf.org üyesiyim futbolda süperlige basketbolda da iyii derece almalarını çok istiyorum ama bunu çıkan kafkaları bütün Karşıyakayı sorumlu tutamayız.
 

Üst