• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL 18.Hafta | Galatasaray 74-71 Ormanspor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
9 Şubat Cumartesi
Sata 16.00 Ahmet Cömert Spor Salonu

Arkas ile aynı saatte olması kötü oldu. Eurocup'tan sonra takıma bir teşekkür gerekiyordu ama tercihim voleybol takımı olacak. Başarılar takıma.

Sayın Efe Güven'e sesleniyorum: Takım mağlup olsun razıyım, tolere ederim; ama Allah rızası için şu İnci ısrarından vazgeç! Bu ısrarı sürdürmek, resmen insan zekasına, dahası basketbolun özüne, daha dahası sporun bizatihi kendisine hakarettir. Hangi sporu yaparsanız yapın, minimum değerde de olsa atletizm şart; söz konusu kişide, bırak atletizmi, asgari hareket kabiliyeti yok!.. Nasıl göremezler bunu, hayretler içindeyim!..

Teşekkürler Moriah ve Işıl. Bu takımın yakasını bırak artık Efe!

Insanlarin Efe Güvenle alip veremedigi nedir acaba....birisi aciklayabilirmi bana

Ormana da kaybediyorduk az kalsın. Kötü basketbol oynuyoruz Bu hocadan kurtulmak lazım.

Üzülüyorum bu takım için. Bu kadar ilgisiz olunmasına, kötü bir koç ile devam edilmesine, ilgilenen doğru düzgün bir yönetici olmamasına.

Kötü basket oynamaya devam Efe Güven ile de değişecek gibi görünmüyor. Yine ucu ucuna kazandık.

Ekrem Memnun'u çok özlüyorum :(

Geri