• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL 18.Hafta | Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor 93-79 Galatasaray Çağdaş Faktoring

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
İzmit formda bir takım. En son Çukurova'yı yendiler. Zor maç olacak.

Acemiler ordusu.

Rezalet ötesi!!!!!!
Paden limitini doldurmuştur artık. Acilen görevden alınmalı ama bizim yöneticiler 3 kururş fazla vermemek için yollamazlar büyük ihtimal.
Zaten yollasalardı mitrovic'i kovalardı.
İş bilmez yönetim yine şaşırtmıyor tabi,ilk başkanlık döneminde ne ise şimdide o.

Alper Durur varkende yenildik bu takima karsi.
Milos Paden varkende yeniliyoruz.

Yani Koc degisikligi hic bir fark yaratmamis

Bi takımdaki herkes gölge savunması mı yapar ya valla yazıklar olsun Ayşe Cora aynı turnikeden 7 8 tane attı Hines Allen bütün maç savunmada izliyo Vanloo perde gelince narin vücuduna bi şey olur korkusuyla kaçıyo Smith zaten kendi kendine kaprislerde cinnet geçirecem kadın ve erkek basket şubelerini izlerken vallahi bıktım ya...

Paden çok çok kötü bir hoca. Farkındasınız değil mi? Hiçbir şeye hiçbir tepkisi yok. Takım helva gibi. Saha kenarında konu mankeni gibi duruyor. O kadar koçluğu ben de yaparım. Takımın başına adam gibi bir koç getirin. Yazıklar olsun şubeyi yönetenlere... Bu sene de çöp olacak...

Bunlar nasıl Galatasaraylı yav. FM'de filan Galatasaray'ı alıp böyle rezil etsem utancımdan oyunu kapatırım adamlar milyonları hiç ediyor, yüzleri bile kızarmıyor.

Uzun yıllardır 90 üzeri yediğimiz bu kadar maç hatırlamıyorum ben. Bu adam koç fln değil.

Geri